2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

tabii ki haklısınız kaderden öte yol yoktur. ben sadece birebir gözümün önünde yaşananı anlatmak istedim bende hamileyim ve onun o yaşadıklarını çok iyi anlıyordum

Kızlar tobb etu hastanesi hakkında bilginiz var mı ya da duyumlarıniz. Doğum ve dr lari hakkında

1 arkadaşım 1de akrabamız orda doğum yaptı çok memnunlar. Ama Ankara'nın en pahalı hastanesi diye biliriz

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim ilk bebegim 2 yasinda ilk dogumumu zübeyde hanimda yaptim ama suan özel bi hastaneye gitmek istiyorum aklimda TurgutÖzal hastanesi var tavsiye eden arkadaslar varmi giden??fiyatlar doktorlar nasil

Merhaba kizlar benim arkadaslarimin %90i akropol Bülent beyde dogum yapti. Ama randevu almak ölum. Ben suan medicanaya gidiyorum doktorumdan cok memnunum Osman Denizhan tup bebek uzmani ama sansima o cikinca bende begendim devM ediyorum insalllah dogumuda onda yapicam..

Başkent Hastanesinde kontrol ve doğum yapan var mı? tavsiye edeceğiniz doktor var mı başkentte?

Ben Göğşen Hocaya gidiyorum gebelik takibi için, normal doğuma girmez büyük ihtimal. Sezeryande de giriyor mu bilmiyorum. Göğşen hocadan çok memnunum, çok sakin her türlü sorunuza cevap veren bir doktor.

Ben Göğşen Hocaya gidiyorum gebelik takibi için, normal doğuma girmez büyük ihtimal. Sezeryande de giriyor mu bilmiyorum. Göğşen hocadan çok memnunum, çok sakin her türlü sorunuza cevap veren bir doktor.
çok teşekkür ederim tavsiyeniz için bir arkadaşım da Filiz hanıma gitmiş o da Filiz hanım için aynısını söyledi çok sakin güven veren yardımcı bir hanım dedi. doğumuna da girmiş. ben de ikisi arasında karar vericem bu durumda.

Kızlar tobb etu hastanesi hakkında bilginiz var mı ya da duyumlarıniz. Doğum ve dr lari hakkında
benim kuzenim orada doğum yaptı. doktoru dışarıdan. hastaneden memnun kalmış çok ilgilenmişler. Doğumdan sonra memesinde süt düğümlenmiş onun için gitmiş. seferber oldular çok ilgilendiler ücret de almadılar dedi. okadar para alıyolar bizahmet ilgilenecekler dimi

kızlar ufuk üniversitesine giden ya da orda doğum yapan var mı

Takiplere ufuga gittim ben. Tek doktor takıntın yoksa iyi. Yenidoğan ünitesi yok ve doğuma fazlaca kişi girebiliyormuş sanırım, üniversite hastanesi olduğu için. O yüzden doğumu orada düşünmüyorum ben. Takipler için gidebilirsin, uygun ve doktorlar da iyi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim ilk bebegim 2 yasinda ilk dogumumu zübeyde hanimda yaptim ama suan özel bi hastaneye gitmek istiyorum aklimda TurgutÖzal hastanesi var tavsiye eden arkadaslar varmi giden??fiyatlar doktorlar nasil[/QUOTE

Canım ben orda dogum yaptım çokta memnun kaldım oraya gidene kadar kaç hastane değiştirdim özellikle de 7haftalıkken senin gibi araştırma yapıodım sürekli aklım karman çormandı ama hepsi okadar hızlı aktı geçti ki en Son 22haftadaydım töü.ye gittim doktorum doç.dr.deniz hızlı çok şirin sempatik bir kadın kontrollerde de sezeryanda da çok ilgiliydi ve çok bilgili bir doktor konuşmasından belliediyor zaten kendini ben çok tedirgin ve evhamlı biri olarak whatsaptan soru yagmuruna tutuyordum kadını kendimde anormal bişi hissettim ama yinede ters bi tepki vermiyordu hatta yıllık izinde tatilde bile mesaj atmıştım dayanamayıp benim bile tavsiye edebileceğim bi doktor yani hastane desen hemşireler yatış süresince çok ilgilendiler hiç bi sorun olmadı benim için çok rahat bir dogum süreci oldu inşallah seninde herşey istedigin gibi olsun

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için bir arkadaşım da Filiz hanıma gitmiş o da Filiz hanım için aynısını söyledi çok sakin güven veren yardımcı bir hanım dedi. doğumuna da girmiş. ben de ikisi arasında karar vericem bu durumda.[
Ücret ve doğum hakkında bilginiz varmı?

Normal doğum 1100 TL, sezeryan 4000 TL, bir de özel oda istersen geceliği 500 TL. idi sanırım.

turgut özal hastanesi ile sincan koru arasında kaldım hangisine gitsem bilemedim.doktor tamamen sans işi .bazıları o kadar para veriyor memnun kalmıyor bazısı devlette yapıyor çok memnun kalıyor.

Turgut ozal üniversitesinde doçent doktor takibinde olduğumuzda muayene sırasında asistanlar da oluyor mu? Yoksa sadece kendi doktorumuz mu oluyor?bir de doğum sırasında yine sadece doğumu yaptıracak doktor mu oluyor yoksa asistanlar da oluyor mu doktorun yanında?

çukurambar Koru da aydan biri doğuma giriyor mu? Bilen var mı normalde doğum fiyatı 4000 tl deniyor ama aydan biri daha mı çok alıyor? Aylin Aslan Dr da iyi diye duydum bilen var mı? Sezaryen olcak benim ikiz gebelik

özgür derene gidiyorum ben de muayene ücreti 400 tl ve her gidişte alıyor bu ücreti maalesef çok yüklü geliyor bu durum bize ayrıca doğum fiyatlarını buradan okuyunca muhtemelen benim de öyle bir fiyatlandırmam çıkar daha doğuma çok var bizi çok yoruyor bu fiyatları karşılamak bu yüzden doktor değiştireceğim etlik Zübeyde, lokman hekim ya dagazi ankara Hacettepe ünivlerinden birini istiyorum. özellikle ünivler için yorum yapacak olan var mı ne diyorsunuz? hem doktor önerirseniz de memnun olurum.

kimse yazmamış ben araştırdığım kadarıyla bilgilendireyim . üniv hastanelerinde proflar hasta bakmıyor hepsi özel ile anlaşmışlar ve yukarıda yazdığım uçuk paralar dönüyor sürekli sadece anlamadığım şu randevu sisteminde zekai tahir de prof ve doç olanlara randevu açık değil sizler özel olarak mı gidip görüştünüz hocalarla acaba yorumlar öyle gösteriyor yani randevu almadan gidip direk hoca ile görüşülebiliyor mu ?
özelleri aradım hepsi birbirinden çok istiyor örneğin ;

AKAY muayene: 130 tl
doğum: 3600 tl

AKROPOL muayene 150 tl
doğum 2500 tl

KORU muayene 192 tl
doğum 4000 tl

HRS prof muayene 430 tl
doç muayene 122 tl
uzman muayene 90 tl
doğum hoca ile görüş...

TOBB ETÜ muayene 300-340 tl
doğum 5500 tl

bunların dışında ünivlerden profların özel muayenehanelerini aradım 300 ile 400 arası muayene ücretleri değişiklik gösterirken doğum için HRS, KORU, GÜVEN.. GİBİ aynı hastane isimlerini duydum sekreterlerinden yani baya uçuk fiyatlı hastaneler ile anlaşmaları var maalesef şuan zekai tahir hocalar ile bir görüşebilsem eğer onları düşünüyorum ama doğuma girmezlerse ne anlamı var çok saçma olur diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum bu süreç perişan etti beni :(

Back