- 7 Mayıs 2015
- 17
- 2
- 6
- 39
kimse yazmamış ben araştırdığım kadarıyla bilgilendireyim . üniv hastanelerinde proflar hasta bakmıyor hepsi özel ile anlaşmışlar ve yukarıda yazdığım uçuk paralar dönüyor sürekli sadece anlamadığım şu randevu sisteminde zekai tahir de prof ve doç olanlara randevu açık değil sizler özel olarak mı gidip görüştünüz hocalarla acaba yorumlar öyle gösteriyor yani randevu almadan gidip direk hoca ile görüşülebiliyor mu ?
özelleri aradım hepsi birbirinden çok istiyor örneğin ;
AKAY muayene: 130 tl
doğum: 3600 tl
AKROPOL muayene 150 tl
doğum 2500 tl
KORU muayene 192 tl
doğum 4000 tl
HRS prof muayene 430 tl
doç muayene 122 tl
uzman muayene 90 tl
doğum hoca ile görüş...
TOBB ETÜ muayene 300-340 tl
doğum 5500 tl
bunların dışında ünivlerden profların özel muayenehanelerini aradım 300 ile 400 arası muayene ücretleri değişiklik gösterirken doğum için HRS, KORU, GÜVEN.. GİBİ aynı hastane isimlerini duydum sekreterlerinden yani baya uçuk fiyatlı hastaneler ile anlaşmaları var maalesef şuan zekai tahir hocalar ile bir görüşebilsem eğer onları düşünüyorum ama doğuma girmezlerse ne anlamı var çok saçma olur diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum bu süreç perişan etti beni
Ben de doktor ve hastane araştırıyorum.. Başkent Üniversitesi çok uygun görünüyor.. Telefonda sordum ama gidip gorusmedim.. Prof.lara muayene olabiliyorsun, doguma da giriyorlarmis.. Prof. Ücretini de bugun sorcam, ama bi arkadaşım gitmisti bu sene SGKya 120 lira diye soyledi, bu da gayet uygun.. Dun dogum ücretini telde sordum, normal 1000, sezeryan 1100 dediler yine SGKlilara, hiçbir yerde bu fiyata duymadim insallah dogrudur.. Poliklinikleri Maltepedeymis, dogum Bahçelievler'deki hastanesindeymis.. Yeni dogani var.. Ve gidilebilecek birçok Hoca var.. Benim aklima yatti, bir muayeneye gidicem..