2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Arkadaşım ben koru hastanesinde Özge Hanıma gidiyorum. Memnunum kendisinden.

Arkadaşlar özel muayenesi olupta top veya koru da uygun fiyata doğum yaptıran doktorlar varmı bilginiz varmı???

Sincan lokman hekime gitmeye başlarım. Var mı giden? Doktor tatlı bi hanım. Bahar hanım. Hastaneye çok ısınamadım ama yeni doğan ünitesi vs. olduğu için tercih ettim.

Arkadaşlar özel muayenesi olupta top veya koru da uygun fiyata doğum yaptıran doktorlar varmı bilginiz varmı???
Tobb ile bir çok hoca çalışıyor. Cihangir Çakıcı, Şelale Özmen gibi ... Ben Şelale Özmen'e gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın. Tobb, Acıbadem, Güven, Hrs ile anlaşmalı olduğu için hastahanelerde farklı fiyat veriyorlar. Öğrenince tam fiyatları yazarım.

Bilgi verirsen sevinirim teşekkürler ederim şimdiden

Hala memnunmusun canım sincan korudan bende sincan koru düşünüyorum halen arastırma içindeyim

Kizlar tamamlayinca halk sigortasi diye bir sigorta varmis 4600tl limitsiz hersey dahilmis ama sadece medicanada gecerliymis en onemli yani hamileyken bile yaptirbiliyorsunuz

Tekrar merhaba
Kendi soruma kendim cevap vereyim dedim. Kimseden ses cıkmadı. Bugün Acıbademden bilgi aldım.
Eger doktorunuz uzmansa;
Normal: 5560
(1 gece kalıyorsunuz)
Sezeryan: 7245
(2 gece, kahvaltı, yemek, kuaför..)

Tabi bunlar 2015 fiyatları

Aslinda sayfa 21 de cogu hastane fiyatlari i yasmistim ben :)

Aslinda sayfa 21 de cogu hastane fiyatlari i yasmistim ben :)

Paketlerle ve iceriklerle alakalı bilgi almak istiyordum açıkcası :) ve tavsiye edilip edilmedigini merak ediyordum.
Ama şunu söyleyebilirim. Doktorumdan onanılmaz memnunum. Sarp bey.
Size o kadar pozitif yaklaşıyor ki hicbir korkuya kapılmıyorsunuz.
Bana tatilin tadını çıkar, hamileliğini unut, her şey ama her şey :) serbest dedi. :)
Allahtan sigorta büyük bir kısmını karşılıyor. Fistül ameliyatımdan dolayı büyük bir ihtimalle sezeryan olacam. Yaklaşık 1500 tl civarı bir şey tutacak.

Supermis valla ozel sigortalari. 1 sene bekleme sarti ve fiyatlari ozel hastanelerinde fiyatlari epey yuksek.suanda ankarada en uygunlari koru ve medicana, medicana sgk anlasmali oldgundan dolayi ...

Acıbadem değil de başka bir özel sigortayla anlaşmalı eşimin işyeri. Şok oldum ama acibadem fiyatlarını duyunca. 10000tlye doğum ne demek yahuu.. üzerine 5 daha koyar bir araba alırım

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim ilk bebegim 2 yasinda ilk dogumumu zübeyde hanimda yaptim ama suan özel bi hastaneye gitmek istiyorum aklimda TurgutÖzal hastanesi var tavsiye eden arkadaslar varmi giden??fiyatlar doktorlar nasil

benim iş arkadaşım bu hastanede rana hanıma muayene oluyordu 24. haftada bebeğin hidrosefali olacak dediler. bir sürü laf ile onu kürtaja ikna ettiler. sonra yasal kürtaj haftasını doldurdun diyerek kafasını allak bullak ettiler. onun hamileliğinin son sürecini kabusa çevirdiler. başka bir doktora gitti ve orda doğum yaptı şükürler olsun ki bebeği sağlıklı. ama doğum yapana kadar çok üzüldü. hatta acıbademden şikayetçi olmayı bile düşündü.

:/ hadi yaa...

Ben bir çok tavsiye üzerine doktorumu seçtim. Gerçi başka da bir sećeneğim yoktu. Ankaradaki doktor ve hastaneler hakkında hicbir bilgim yoktu..
Bu arada tamamen şans oldugunu düşünüyorum bu işlerin. Çünkü iki kuzenim (kardeşler) 2 ay aralıkla başka bir şehirde aynı doktorda doğum yaptılar. Bir tanesinde hicbir sorun çıkmadı. Diğerinde 7.ay erkek olmadıgı ortaya cıktı. 3400 dogacak dedi kadın, 2200 doğdu. Dogumdan sonra mosmor oldu çocuk, kakasını yapamadı bir türlü. Normal dedi.
Çocukta genetik hastalık çıktım ve 2 ay sonra öğrenebildiler. Şimdi bir toz parçası bile hastanede yatmadına yetiyor :/
O yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Yoksa o şöyle o böyle diye diye kafayı yerim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…