- 5 Ağustos 2015
- 285
- 177
- 18
- 37
Arkadaşım ben koru hastanesinde Özge Hanıma gidiyorum. Memnunum kendisinden.2 kere eklemis oluyorum digerini duzeltmesini bilemedim kusura bakmayin.
Merhaba kizlar, oncelikle hamile degilim ama ozel sigortalar icin malum hamile kalmadan once bir sene oncesinden yaptirmak gerekli olmasinda ufak bir arastirma yaptim ozel hastaneleri fiyatlarini karsilastirmak icin bunu sizinle paylasmak isterim:
Acibadem 7934 TL sezeryan 6165 TL normal prof muay.: 330 TL op doc muay.: 240TL
Medicana 3900TL sezeryan (+400TL anastezi/epi) 3500 TL normal prof/uz farketmiyor:207 TL (SGK anlasmali)
TOBB 5500TL sezeryan 6000 TL normal
Guven 6350TL sezeryan 5600 TL normal
Liv 6000TL sezeryan 5400 TL normal prof muay.: 300 TL op doc muay.: 200TL
Memorial 5000TL sezeryan 4500 TL normal prof muay.: 260 TL op doc muay.: 200TL
Koru Cukurambar: dogum 4000 TL prof/uz farketmiyor:177 TL
Doktorlari arastirdigimda Fatma Reside Onalan (ozel Muayene 140 TL) cok iyimis, Aydan Biri (Koru hastanesi) ve Ozge Cicek Ozek (Koru Hast).
Acikcasi bir kontrole gidip tanismak istiyorum ucuylede ama ozellikle Aydan hanimin sakinligi guler yuzlulugu ve deneyimmi cok etkilidi beni.
Tobb ile bir çok hoca çalışıyor. Cihangir Çakıcı, Şelale Özmen gibi ... Ben Şelale Özmen'e gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın. Tobb, Acıbadem, Güven, Hrs ile anlaşmalı olduğu için hastahanelerde farklı fiyat veriyorlar. Öğrenince tam fiyatları yazarım.Arkadaşlar özel muayenesi olupta top veya koru da uygun fiyata doğum yaptıran doktorlar varmı bilginiz varmı???
Tobb ile bir çok hoca çalışıyor. Cihangir Çakıcı, Şelale Özmen gibi ... Ben Şelale Özmen'e gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın. Tobb, Acıbadem, Güven, Hrs ile anlaşmalı olduğu için hastahanelerde farklı fiyat veriyorlar. Öğrenince tam fiyatları yazarım.
canim bende cok araştırdım sonunda tip Fakültesinde bir prf dr gidiorum muayne ucreti 122tl istersen sende bi arastir tahlil falan ucreti yok
Canim ank unv cebeci prf dr cem atabekoglu na gidiyorum ama artık gebe takibi yapmıyorhangi tıp fakültesi hangi doktor öğrenebilirmiyim acaba
Hala memnunmusun canım sincan korudan bende sincan koru düşünüyorum halen arastırma içindeyimmerhabalar bende sincan koru Günay Hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ama işyerinde birçok arkadaşım hep koru hastanesinde doğum yaptılar, hatta ikinci bebeklerini dahi orda doğurdular. bende onların tavsiyesi üzerine gidiyorum çukurambar da Aylin Hanım'a da gittim çok tatlı bir bayan bize uzak olduğu için sincan koruya gidiyoruz bakalım şimdilik doktorumuzdan memnunum umarım hep böyle devam eder bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)
Aslinda sayfa 21 de cogu hastane fiyatlari i yasmistim ben :)Tekrar merhaba
Kendi soruma kendim cevap vereyim dedim. Kimseden ses cıkmadı. Bugün Acıbademden bilgi aldım.
Eger doktorunuz uzmansa;
Normal: 5560
(1 gece kalıyorsunuz)
Sezeryan: 7245
(2 gece, kahvaltı, yemek, kuaför..)
Tabi bunlar 2015 fiyatları
Birde koru da gecerliydi simdi hatirladimKizlar tamamlayinca halk sigortasi diye bir sigorta varmis 4600tl limitsiz hersey dahilmis ama sadece medicanada gecerliymis en onemli yani hamileyken bile yaptirbiliyorsunuz
Aslinda sayfa 21 de cogu hastane fiyatlari i yasmistim ben :)
Tekrar merhaba
Kendi soruma kendim cevap vereyim dedim. Kimseden ses cıkmadı. Bugün Acıbademden bilgi aldım.
Eger doktorunuz uzmansa;
Normal: 5560
(1 gece kalıyorsunuz)
Sezeryan: 7245
(2 gece, kahvaltı, yemek, kuaför..)
Tabi bunlar 2015 fiyatları
benim iş arkadaşım bu hastanede rana hanıma muayene oluyordu 24. haftada bebeğin hidrosefali olacak dediler. bir sürü laf ile onu kürtaja ikna ettiler. sonra yasal kürtaj haftasını doldurdun diyerek kafasını allak bullak ettiler. onun hamileliğinin son sürecini kabusa çevirdiler. başka bir doktora gitti ve orda doğum yaptı şükürler olsun ki bebeği sağlıklı. ama doğum yapana kadar çok üzüldü. hatta acıbademden şikayetçi olmayı bile düşündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?