2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

bende karar veremedım malesef sezeryanda hocalar tıp fakültesinde kesin giriyor hatta ekibiyle giriyor ama işte normal doguma garanti vermiyolarmıs benimde aklımda hep aynı sorular bi türlü karar veremedim senin sigortan karsılıyosa her seyi koru daha avantajlı gibi ama bizim malesef koruya gidersek baya tuzluya mal olacak cok sükür o paray verecek gücümüz var ama acaba o parayı oraya verene kadar bebişemi harcasam sonucta özel hastanelerde en ufak bi risk durumunda devlet hastanelerine yönlendiriyolar adamlar tecrübeli fazlasıyla salih hoca içinde cok iyi seyler duydum ama dediğin gibi insan kararsız kalıyo

Canim aslinda konu hem para,hem de degil. Soyle ki; ben koru ya gidip tek kurus odemeyecegimi bilsem de guvenemiyorum. Tamam hastane cok guzel alet edavat da yenidir. Hocalar hakkinda da iyi seyler duydum ama olur ya hersey iyi gider gider son dk bisey cikar,devlete gonderilirsem hicbir manasi yok ozel hastanenin. Ya da ozeldeki dr kac tane vaka gordu acaba. Devlette yuzlerce binlerce vaka var.

Bir de koru ya gidip, sigortam karsilayacak tamam da, ya turlu bahanelerle fazladan para almaya kalkarlarsa... 1 gun yatmam gerekiyodur,3 gun yat diyebilirler. O 3 gunun gunluk kalisi 500 tl. E o surede ilac da verecekler sana serum falan bide onlarin parasi var. Yani aslinda normal bir surec olacagini bilsem koru yu tercih edicem ama para olarak fazlasini odersem o kotu olur. İste o zaman param bosa gider. Tabiki o paraya bebegimizin baska ihtiyaclarini karsilamak daha dogru olur.

Benim hastanede calisan 2 arkadasim, aman sakin ozele gitme. Otel hizmetleri cok iyidir ama ters bi durumda hemen devlete yonlendirirler. Tam tesekkullu bir uni hastanesinde yap dogumunu demisti... O da kafami kurcaliyo.

ne zor işlermiş bu işler valla aklım karıstı hem ankara hastanesinde hemde koruda dogum yapan arkadaslar var ama ikisinden de memnun olanda var olmayanda şans işi birazda galiba bakalım ankara ünv.nede gidicem ben bi daha en son karar vericem su an gittigim özel hastanede doktorum cok iyi ama yeni dogan ünitesi yok olmadı hem su anki doktoruma hemde ankara ünv. birlikte yürütücem aksi bişey olursa en azından devlette acıkta kalmam cünkü belli bi haftadan sonra devlette sadece belli hastaneler alıyomus hakkımızda hayırlısı ama dediğim gibi koru hakkında cook iyi seyler duysamda parayı seven bi hastane oldugu gerceği aklımdan cıkmıyo

Canım bizde o hastaneye gitmek istiyoruz ama.bi turlu randevu bulamadık arıyoruz acmıyorlar gidiyoruz dolu diyorlar nasıl randevu alacaz

acaba bu fıyata dogumyapınca hıc yapmamıs gıbı mı olurum yada agrısız sancısız yada sezeryan sonrası dıkıs yok kesık yok neden baska bır ozel hastane 2000 derken bunlar 6000 dıyor yanında ıkı bebekde hedıye mı edecekler gercekten bazıları halka hızmet ederek normal tutuyor fıyatını bazısıda ben abartıyım kalıte duskunu bana gelsın uc kısı gelecegıne bır gelsın ben ondan o parayı alırım dıyor heralde...

Nasipse bende Ankarada dogum yapacagim. Fiyatları görünce dudagim ucukladi dogum paketi alamıyorum baska sehirdeyim sadece doguma ankaraya gidicem. Cok kararsiz kaldim yazdiklarinizi okuyunca. Sincana yakin olsun istiyorum ama bilemedim napicam

Ben Turgut Özal da yaptım ilk doğumumu, Doç. Dr. Candan Hanımla birlikte. Çok memnun kaldım. Çok ilgililer ve iki ikişi refakatçim kaldı yanımda, ek ücret almadılar. odaları felan çok güzel. eğer boşsa suit odayı tavsiye ederim, ziyaretçiler açısından iyi oluyor. Kısacası ben herşeyinden memnun kaldım :)

[QUOözge hahero06, post: 41208859, member: 655380"]ben de koru da aylin hanıma gidiyordum ta ki son muayenede kendi istemesine rağmen sonuçlarıma dahi bakmadan bizi postaladı o yüzden bende özge hanıma geçtim. özge hanıma da ayın 9 da gidicem. inşallah özge hanımdan memnun kalırım[/QUOTE]
Ben ozge hanimdan çok memnun kaldim

Merhaba arkadaşlar,
Ankara'ya taşındım. Doğun ücretlerini görünce şok oldum. Mersinde en güzel özel hastanede bile en faxla 1000 tl veriyorsunuz..
Özel sigortamdan dolayı Acıbadem Ankara Hastanesine gidiyorum. Hamile kalmadan önce de gidiyordum. 9 haftalık hamileyim. Doktorum Sarp Bey ve çok memnunum. Sadece doğum ücretleri konusunda tedirginim. Açıkcası sormadım bile.
Sigortam %80 karsılıyor ama doguj için tahlillet de dahil yıllık 6bin.. neyse ki doģum 2016nın baslarına denk gelecek.
Acıbademde doğum yapan var mı? Öneri, tavsiye, ücret bilgisi, paket tavsiyesi... ne olursa her türlü bilgi kabulümdür :)
Şimdideb teşekkür ederim.

16. haftadan beri koruya gidiyorum ama ilk önce aylin hanıma gidiyordum. ondan memnun kalmayınca özge hanıma geçtim. 4 haftada bir muayeneye gidiyorum ama kaçı aylin hanım kaçı özge hanım oldu hatırlayamıyorum.

Bu cuma bende sezeryana giriyorum dua edin bana içimde bi korku var sürekli siteye girip hastane bul doktor araştır derken hep kullanıcıların bebeklerin haftasına bakardım ben daha 5_6-10-15derken 39. Haftaya gelmişim zaman nası geçiyor anlamadım bile turgut özalda dogum yapıcam DOktorum deniz hızlı inanılmaz iyi bi doktor hastane çalışanları da şimdiye kadar çok ilgiliydi inşallah cuma günü de böyle olur hastane ve doktorla ilgili sorusu falan olana da yardımcı olabilirim

Canim cok az kalmış sağlıkla kucağına al bebisini. Muayene ve doğum ücreti ne kadar

Merhaba kizlar, oncelikle hamile degilim ama ozel sigortalar icin malum hamile kalmadan once bir sene oncesinden yaptirmak gerekli olmasinda ufak bir arastirma yaptim ozel hastaneleri fiyatlarini karsilastirmak icin bunu sizinle paylasmak isterim:

Acibadem 7934 TL sezeryan 6165 TL normal prof muay.: 330 TL op doc muay.: 240TL

Medicana 3900TL sezeryan (+400TL anastezi/epi) 3500 TL normal (SGK anlasmali)

TOBB 5500TL sezeryan 6000 TL normal

Guven 6350TL sezeryan 5600 TL normal

Liv 6000TL sezeryan 5400 TL normal prof muay.: 300 TL op doc muay.: 200TL

Memorial 5000TL sezeryan 4500 TL normal prof muay.: 260 TL op doc muay.: 200TL

Koru Cukurambar: dogum 4000 TL prof/uz farketmiyor:177 TL

Doktorlari arastirdigimda Fatma Reside Onalan (ozel Muayene 140 TL) cok iyimis, Aydan Biri (Koru hastanesi) ve Ozge Cicek Ozek (Koru Hast).

Acikcasi bir kontrole gidip tanismak istiyorum ucuylede ama ozellikle Aydan hanimin sakinligi guler yuzlulugu ve deneyimmi cok etkilidi beni.

2 kere eklemis oluyorum digerini duzeltmesini bilemedim kusura bakmayin.

Merhaba kizlar, oncelikle hamile degilim ama ozel sigortalar icin malum hamile kalmadan once bir sene oncesinden yaptirmak gerekli olmasinda ufak bir arastirma yaptim ozel hastaneleri fiyatlarini karsilastirmak icin bunu sizinle paylasmak isterim:

Acibadem 7934 TL sezeryan 6165 TL normal prof muay.: 330 TL op doc muay.: 240TL

Medicana 3900TL sezeryan (+400TL anastezi/epi) 3500 TL normal prof/uz farketmiyor:207 TL (SGK anlasmali)

TOBB 5500TL sezeryan 6000 TL normal

Guven 6350TL sezeryan 5600 TL normal

Liv 6000TL sezeryan 5400 TL normal prof muay.: 300 TL op doc muay.: 200TL

Memorial 5000TL sezeryan 4500 TL normal prof muay.: 260 TL op doc muay.: 200TL

Koru Cukurambar: dogum 4000 TL prof/uz farketmiyor:177 TL

Doktorlari arastirdigimda Fatma Reside Onalan (ozel Muayene 140 TL) cok iyimis, Aydan Biri (Koru hastanesi) ve Ozge Cicek Ozek (Koru Hast).

Acikcasi bir kontrole gidip tanismak istiyorum ucuylede ama ozellikle Aydan hanimin sakinligi guler yuzlulugu ve deneyimmi cok etkilidi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…