2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anne adayları beslenmenize dikkat ediyorsunuz dimi? Çiğ et,balık,tavuğa dokunmuyoruz dimi benim et,tavuk,balık tarzı yemekleri eşim yapıyor genelde ...

Anne adayları beslenmenize dikkat ediyorsunuz dimi? Çiğ et,balık,tavuğa dokunmuyoruz dimi benim et,tavuk,balık tarzı yemekleri eşim yapıyor genelde ...
Ediyoruz minnosumm ama esim asla yemek yapmaz onun icin eldiven takip ben yapiyorum yine. Bir de toksoplazmaya bagisik degilim ekstra dikkat etmem lazimm..alice'im senin kitabi ariyorum bu arada az kaldi bulcam:KK53:

Canim pregnyli yumurta toplamadan onceki gun olmadin mi? 10 gun icinde atiliyor vucuttan..senin 5.gun embriyosuydu sanirim, bugun de 11.gunun degil mi? O olamaz bence. Yarin ver bir daha kan, gorursun zaten..
Canim benim dondurulmus embriyo ben transferden 4gun de bir tane vurdum bu gecen pazar sonuncuyu vurdum ama dusuk doz olanlardi tup merkezine sordum o olursa oyle guksek cikmazmis biledim hic :63::KK66:

Canim benim dondurulmus embriyo ben transferden 4gun de bir tane vurdum bu gecen pazar sonuncuyu vurdum ama dusuk doz olanlardi tup merkezine sordum o olursa oyle guksek cikmazmis biledim hic :63::KK66:
Bugun 11.gun mu canim? En son igneyi olali da 9 gun oldu sanirim...ben tup bebekten daha once klomen kullanip ovitrelle oldugum zaman (o da baska marka catlatma ignesi) ignenin 10 gun sonrasinda testim pozitif cikinca kostur kostur kan vermistim, hcg 6 mi neydi, 70 cikmaz yani canim merak etme..

Bugun 11.gun mu canim? En son igneyi olali da 9 gun oldu sanirim...ben tup bebekten daha once klomen kullanip ovitrelle oldugum zaman (o da baska marka catlatma ignesi) ignenin 10 gun sonrasinda testim pozitif cikinca kostur kostur kan vermistim, hcg 6 mi neydi, 70 cikmaz yani canim merak:KK70: etme..
Galiba anlatamadim 11 gunde 4 tane vurdum son olanida bu gecen pazardi :KK70:

kızlar bugun farkettim sırtımda aşırı sivilcelenme olmuş hemşire estofemden olur dedi bir de kaşınıyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

X