2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Canim bende mustela kullaniyodum benimde catlaklarim oldu simdi badem yagi ve zeytin yagini karistirip suruyorum en azindan gerginligini alip kasintiyi azaltiyor. Daha fazla catlama olmaz belki birde. Zeytinyagi ile goguslerime de masaj yapiyorum emzirmeye hazirlik olsun diye.
 
başın sağolsun canım
üzdüysem özür dilerim aklına getirmişimdir şimdi helal et hakkını..
iyi zaman eşin yanında ise.
bizimde var ama 3-5 gün felan sanırım çok degil.
sizin şartlar daha iyi tabi orda .
 
Kizlar birde perine masajini arastirmanizi tavsiye ederim ben yapmaya basladim dogumu kolaylastiriyormus. Bu hafta gidince doktorumla da konusucam bu konuyu bakalim o ne diyecek.
 
Hayat müşterek kuzum boşuna mı söz veriyoruz evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye :) sağolsun benim eşim de çok yardımcı oluyor camları silip çamaşır bile asıyor :))
 

Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :) iyiki varlar valla yoksa halimiz ne olurdu allah bilir
 
canım benim özür dileyecek bir şey yok nerden bileceksin.saol dostlar saolsun ben çocuktum vefat ettiğinde.Evet yanımda olacak birde yasal izin bu devlet veriyor hatta daha fazlaymış da bir kısmını da kışın kullanacak.Türkiyede maalesef çok kısaymış.
 

Malesef canim kisa baya o yuzden insallah cabucak toparlaniriz rabbim vicut direncligi verir insallab bizlere
 

bende kakao yagi kullandim catlak olmadi su ana kadar ve asiri kilo aldim 47 kilo ile basladim su anda 65 kiloyum
 
Kendi hayatını değerlendirmeye bak cnm. Merhamet adına yaptığın herşey sana geri dönüyor. Senn ihtiyacın olunca kapı duvar. Boşver herkes kendine eder.
 
Eşimde söylüyor zeytinyağını olmazsa deneyim. Badem yağı tüylenme yapıyor die hiç yanaşmadım. Olmadııslatıyorum göbeğimi
 
Kendi hayatını değerlendirmeye bak cnm. Merhamet adına yaptığın herşey sana geri dönüyor. Senn ihtiyacın olunca kapı duvar. Boşver herkes kendine eder.

Cok hakli soyledin arkadasim aynen kapi duvar oluyor.
bende bundan sonra mesafemi ona gore belirliycem ona gore hareket edicem ha saygimda kusur etmedim etmem bbenim karakterime yakismaz gene yardima kosarim dayanamam ama iste insan uzuluo genede
 
Canim antibiyotik synox gibi bisi mi?
tam ismi olmayabilir ama banada saglik ocagi verdi bugun az bakteri var die ve sari akinti yuzunden
Bilmiyorum ki cnm kültürde çıkan bakteri cinsine göre ilaç vercekmiş,sonuçlar yarın çıkıcak bakalım ne dicek.benm malesed yüksek miktarda çıktı enfeksiyon baya hemde
 
Bu haftasonu doğum şeklim belli olcak kızlarr dua edin benim için normal doğum olsunn inşş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…