Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bi soru sorayım size ben saçıma boya yaptırsam bebeğim için bi zararı olurmu bu konuda bilgisi olanlar varmı
Hayır canım çok kötü diyilKimyasal ama bilemedim ki cok karisik bir durum bu.
Sacin cok mu kotu durumda?
Dogumun da belli degil daha
Hayır canım çok kötü diyil
Evet doru söylüyorsun canım bu kadar zaman bekledin 1 ayda beklesem iyi olurOzaman dogumdan sonra boya tatlim ne olur ne olmaz bende bekliorum cunku
Evet doru söylüyorsun canım bu kadar zaman bekledin 1 ayda beklesem iyi olur
Bnmde cumartesileri artık. Heyecan oluyor ama zaman kısaldıkça o bir hafta bile geçmiyor :)pazartesi yine ultrasyon ve nst var doguma kadar artik her hafta ultrasyon ve nst.sag saglim dogsaydi kuzum!az kaldi sukur!
canim doguma kadar hatta dogumda bile bebek donebilir diye biliyorum ben. Ozel hastaneler kolaylarina geldigi icin eften puften sebeplerle sezeryan yapiyor. Anlamiyorum ben arkadaslarimin yarisi sezeryanla dogum yapti. Normal degil bu kadar fazla sezeryan yapilmasi. Bence sezeryan olmadan once baska bir doktora daha gorun bakalim o ne diyecek. Kolaylarina geliyo kesip alivermek.Kızlar bu gün doktora gitmişdim bebeğim hala dönmemiş sezeryan olucam çok kötüyüm
Bnmde cumartesileri artık. Heyecan oluyor ama zaman kısaldıkça o bir hafta bile geçmiyor :)
Evet surekli bahaneleri var simdi bi de yaz tatili sezeryanlarda artis oluyor. Yok suyun azaldi yok bebek donmemis...canim doguma kadar hatta dogumda bile bebek donebilir diye biliyorum ben. Ozel hastaneler kolaylarina geldigi icin eften puften sebeplerle sezeryan yapiyor. Anlamiyorum ben arkadaslarimin yarisi sezeryanla dogum yapti. Normal degil bu kadar fazla sezeryan yapilmasi. Bence sezeryan olmadan once baska bir doktora daha gorun bakalim o ne diyecek. Kolaylarina geliyo kesip alivermek.
Şu anda sorarsan asla derim galiba :) çatlaklardan dolayı deli gibi kaşınıyor çünkü. Ama içmdeki minik kıpırtıları ilk andan itibaren özlicem kesinsizdemi her hafta gidiyorsunuz?evet zaman kisaliyor,bugun dusundumde dogum yaptiktan sonra bu gobusleri ozleyecekmiyiz acaba : )
geçmiş olsun canım...Mrb kızlar bikaç gündür giremedm nete.idrar tahlili yaptırmıştım çk yoğun enfeksiyon çıkmş hastaneye gittim bugn idrar kültürü aldılar,doktor geçmeZse böbreklere sıçrayabilir dedi çk morralim bozuldu inşş geçer.cumartesi kontrol var doktor sonuca göre antibiyotik tedavisine başlıcak
günaydın biz 33+0 olduk kızımla 38 günümüzzz kaldı Allahın izni ile :)) çok heyecanlanıyorummmmmmm
Şu anda sorarsan asla derim galiba :) çatlaklardan dolayı deli gibi kaşınıyor çünkü. Ama içmdeki minik kıpırtıları ilk andan itibaren özlicem kesin
sezeryan olacak canım 15.08.2015 tarihinde olacak Allah izin verir sedogum biraz erkenmi olcak?