- 28 Şubat 2015
- 631
- 417
- 36
Selamun Aleykum Arkadaslar Hepinize Hayırlı ramazanlar nasilsiniz cok uzun zaman oldu girmeyeli insallah hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir benim kizimda 21 aylik oldu hep zayifti kizim halada cok zayif cok istahsiz bu aralar :-( ama Masallah diyeyim herseyi cok cabuk ogreniyor bi cok kelime biliyor Anne gel yemek baba gitti iş anne acıktım yani artik kendini bana yavas yavas anlatmaya calisiyor bazen sinirlendiginde senden kustum diyor ellerini baglayarak cok tatli oluyor ya dedigim gibi masallah konusmada bi sıkıntımız yok tuvalete geleyim benim kizim kistan beridir kaka anne kaka diyordu bende oylesine diyor diyodum ama her baktığımda gercekten yapmis oluyodu yaz olsun o zaman alistirmaya çalışırım dedim 1 hafta önce oturak aldım altinida acik biraktim her seferinde diyodum kizim kaka geliyor mu diye çünkü çişe de kaka diyor anne kaka diyordu ben oturaga koydugumda yapmiyordu altina yapıyordu söylüyor ama oturaga koydugumda yapmıyor bi kac kere uğraştım alismasi icin ama oturaga oturunca anne korktum deyince daha zamani var diye düşündüm o yuzden kaldirdim bi 2 yasini tam doldursun o zaman tekrar basliyacam tuvalet egitimi cok onemli iyice kaslarinin gelismesi lazimki cisini kakasini tutabilsinler ve biz bu zamanda üstüne cok gidersek ilerisi icin pskolojik sorunlar oluşabilir baktik olmuyor zorlamayın kaka geliyor dediklerinde götürün yapsalae tekrar baglayin sonunda öğrenecektir er yada geç sadece kendi hallerine birakalim..bu arada sizinde oylemi kizim boyalara kitaplara sarmis durumda cizip karalamak istiyor bu ara oyuncaklarimiz kalemler defterler duvarlar koltuklaeda nasibini aldi ne yapalim canları sagolsun cok öpüyorum sizi ve bebis leri yine gelirim insallah ♥