Selam herkese bayadir giremedim oglumdan bir firsat gelmedi. Sanirim cogu annede ayni durumdadir, malum bebisler büyüdü herseyi kesfetmeye basladilar üstüne birde hareketlenmeleri eklenince 2 dakika bile kendimize zaman ayiramiyoruz. Yok biz öyle degiliz bebegim cok uslu anca uyuyo demeyin valla kiskanirimbenim sipa asiri ilgi bekliyo ona bakmassam cigliklar atip duruyo esimle sohbet bile edemiyoruz sayesinde, sesini yükselttikce yükseltiyo. Söyle bi sakin durdugu an yok sürekli eller kollar hareket halinde. Bizde böyle.
Aynen oyun daha eglenceli geliyor uyumuyo. Bu kezde huysuzluk basliyo ee nolcak uykusuzluk basina vuruyo:) Gece saat basi kalkiyoduk bi ara. Su sira toparliyoz Allah'tan.ah ah ayni biz surekli mikir mikir aglio debeleniyor ilgi beklio biraz uyudumu nefes aliyorum ogle uykusu yok gece sik kalkmalar allahim
Farklı sayılmayız canım bide işe giderken arkadan ağlamalarımız var ki hiç sorma içim gidiyoSelam herkese bayadir giremedim oglumdan bir firsat gelmedi. Sanirim cogu annede ayni durumdadir, malum bebisler büyüdü herseyi kesfetmeye basladilar üstüne birde hareketlenmeleri eklenince 2 dakika bile kendimize zaman ayiramiyoruz. Yok biz öyle degiliz bebegim cok uslu anca uyuyo demeyin valla kiskanirimbenim sipa asiri ilgi bekliyo ona bakmassam cigliklar atip duruyo esimle sohbet bile edemiyoruz sayesinde, sesini yükselttikce yükseltiyo. Söyle bi sakin durdugu an yok sürekli eller kollar hareket halinde. Bizde böyle.
Bizim buralar hala soğuk canim biz bile kazaklarla duruyoruz. Daha bizim kısa kollulara geçmemize 1.5 ay falan vardır. Biz kat kat giyinmeye devam :)İyi akşamlar anneler. Havalar ısındi. Bebislerin kiyafetlerini kisa kolluya cevirdiniz mi? Ben İzmirdeyim, kendimiz kisa kolluyla durdugumuz için kafam karisti..
Ayni Durumdayz canım bizde artık 5 dk totomuzun üstüne oturamiyoruz. Kıpır kıpır bizim kız. Şimdi boyleyseler yürüdükleri zaman vay halimizeSelam herkese bayadir giremedim oglumdan bir firsat gelmedi. Sanirim cogu annede ayni durumdadir, malum bebisler büyüdü herseyi kesfetmeye basladilar üstüne birde hareketlenmeleri eklenince 2 dakika bile kendimize zaman ayiramiyoruz. Yok biz öyle degiliz bebegim cok uslu anca uyuyo demeyin valla kiskanirimbenim sipa asiri ilgi bekliyo ona bakmassam cigliklar atip duruyo esimle sohbet bile edemiyoruz sayesinde, sesini yükselttikce yükseltiyo. Söyle bi sakin durdugu an yok sürekli eller kollar hareket halinde. Bizde böyle.
Ne taraftasınız canim siz? Nen dun yazlik kişlik yaptim yaz geldi bize artikBizim buralar hala soğuk canim biz bile kazaklarla duruyoruz. Daha bizim kısa kollulara geçmemize 1.5 ay falan vardır. Biz kat kat giyinmeye devam :)
Eşim asker canım benim görevi gereği mardindeyiz.Ne taraftasınız canim siz? Nen dun yazlik kişlik yaptim yaz geldi bize artik
Daha cok guzel süslemelerde yapmayi düşünüyorum cok guzel olacak insallah. Dişi cok tatlı ya küçücük Allaha şükür cok hastalanmadikMerhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bizim dişimiz çıktıdiş buğdayı partisi yapacam onun hazirliklariyla ugrasiyorum kizim icin diş buğdayı sekerleri yaptim 30 tane sipariş uzerine bi 25 tane daha yaptim resmini atayim size guzel miEki Görüntüle 1814926
Anladim canim. Allahim tüm askerlerimizi korusun. Yaninda gelir oraya da sicaklar yazin buralardan sicak olur.Eşim asker canım benim görevi gereği mardindeyiz.
Valla burada da güneş var ama çok ısıtmıyor
Hayirlusi olsun canim. Bende diş buğdayi ile 6 ay kinasi beraber yapmistim. Çok güzel bir hatira bence. Hedik var mi sizde bilmiyorum ama yapacaksan kuş üzümü coook yakisiyor aklinda olsun canim :)Daha cok guzel süslemelerde yapmayi düşünüyorum cok guzel olacak insallah. Dişi cok tatlı ya küçücük Allaha şükür cok hastalanmadik
sagol canim var tabiki bizdede hedik var kuş üzümü deniyecem canim tesekkurlerHayirlusi olsun canim. Bende diş buğdayi ile 6 ay kinasi beraber yapmistim. Çok güzel bir hatira bence. Hedik var mi sizde bilmiyorum ama yapacaksan kuş üzümü coook yakisiyor aklinda olsun canim :)
Harika kaca yaptırdın tekiniMerhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bizim dişimiz çıktıdiş buğdayı partisi yapacam onun hazirliklariyla ugrasiyorum kizim icin diş buğdayı sekerleri yaptim 30 tane sipariş uzerine bi 25 tane daha yaptim resmini atayim size guzel miEki Görüntüle 1814926
Canim ben kendim yaptim ama sipariş uzerinede yapiyorum teki 1.25 krs. Gecende 25 tane bi arkadasimada yaptimHarika kaca yaptırdın tekini
Guzeller degilmi cok seviyorum boyle şeylerle uğraşmayı yapmayi cok zevkliHarika kaca yaptırdın tekini
Aklımda bulunsun bakalım :))Canim ben kendim yaptim ama sipariş uzerinede yapiyorum teki 1.25 krs. Gecende 25 tane bi arkadasimada yaptim
Guzeller degilmi cok seviyorum boyle şeylerle uğraşmayı yapmayi cok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?