Cok güzel anlatmissin
The Calender , kaynanana da üzülme, insan yeterki gelissin büyüsün torunum der, sütün yoksa yada yetmiyorsa mecbur vericen mamayi, anneler saten yeterince üzülüyo destek olmak gerek.
Ben abimin esiyle bir gün arayla dogum yaptim, onun sütü gelmemis, ayni odada yatmistik sürekli emziriyodu, bebek emiyo saniyoduk. Sonra cikis gününe gelince beni saldilar bebegim kaybettigi kilolari almaya baslamisti, ama yengemi salmadilar cocuk klinigine yönlendirmemiz lazim cok fazla kilo kaybi var az da olsa biraz kilo almaliydi dediler. Cok üzüldü gitmek istemedi, ebe o zaman bir gün boyunca beraber emzirelim demis, denemisler sonuc yok. En sonunda demisler sütün yok mama vermemiz lazim cocuk kac gündür ac kalmis. Hastaneden ayrilirken mecbur mamayla ayrildi ama eve gelince o kadar üzülmüski illa emzircem diye, bebek agladiginda ilgilenmemis bile icecekse anne sütü icsin diye. Abim yazik kendi ugrasmis mama hazirlamaya. Ama Allah'in isi bir kac gün sonra gelmis sütü, ama insan bilemiyor iste o bebek agladikca hepimiz üzülüyoduk, annem kizim mama ver bak süt yokmus mama icen bebeklerde var sonucta diye destek olup moral vermeye calisti ama inat etti yengem. Yani yanlis anlasilma durumuda var, kaynanaya bak anne sütü degil de mama ya tesvik ediyor diye, ama durum tamamen farkliydi neredeyse 5 gün sürdü sütün gelmesi o süre icindede mecburdu.