2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)


Aman canım aynen devam . Bencil kaynana nolacak sırf çocukta hakimiyet kurayım diye el kadar bebegin süt hakkına göz dikiyor resmen. Sagdigin sütü de mümkün mertebe biberonla verme kaşıkla ver ki bebis biberona alismasin. Alisirsa da emmeyi bırakabilir çünkü .
 

Aynen canım ağzı olan konuşuyor hemde boş boş :) meydan vermemek lazım. Zayıf olsun çocuklarımız obez olmasından iyidir :)
 
Bu arada sözlerim mecburen mama veren anneleri uzmesin lütfen. Benim amacım bu şekilde taze anneyi saf cahil bulup istediğini yaptırmaya çalışan çok bilmiş komşulara kaynanalara ve dahasına :) lütfen o cevrenizdeki çok bilmislere hadi ordan ben çocuğumu emziricem Karışma işime deyin :)
 
İyiym cnm çk şükür bebiş büyüdü baya 120 günlük oldu baya hareketli zayıf bi bebiş.senin bebiş nasıl

bızde ıyız cnm bu gunumuze sukur. bınım kı temmuz 29 duğumlu bızde buyuduk zaman cok cabuk gecıyo daha dun cok kucuktuler. bızde bu ay almadık kılo fazla galıba boyumuz uzasında kıloyu takmıyorum en son 60 cm ıdı. haftaya 4 aylık asımız var kolay atlatırız ınsallah.
 
Kızlar kızım 140 günlük ve sürekli fon makinası sesi ile uyuyor :/ ilk 3 ay gaz sanci ile böyle rahatliyordu alışkanlık yaptı.
Bu ses olmadan uymuyor
 
Ben 1 aydır tarttırmadım en son 63 cm di şimdi kç oldu bilmiyrm pazartesi doktor kontrolü var bakalım.bnd artk tamıyorum boyu uzun benimkininde
 

benimki de aynı...
 

büyüme atağına girmiş olabilir. alışkanlıkların dönem dönem degişmesi normal. ' sütün azalmış ' diyen felaket tellallarına sakın kulak asma, durduk yerde niye azalsın.
 
Bebeklerin asi takviminde varmi 6.ay asilarinda

Bakmadım canım ya ama bana var dendi aşı 6.ay diye ocağın 16 sinda gidicez.
Bana tetenoz vurulacak.
Ona ne vurulur bilmiyorum ama hepatit asisi değil sanırım oda tetenoz olabilir ben disardayim eve geçince bakarım aşı takvimine
 
Kızlar günaydınnn.sizlere bişeyler sorcam.birincisi benim bebiş artık çok kısa emiyo 5-10 dk anca sürüyo yalap şalap emip bırakıyo doktora sordum emme aralarını aç süresini uzat dedi sizde nadıl? Bide benim bebiş kucakta yatarken kalkııyıo oturmak istiyodu doktora sordum oturtabilirsin yapmaya çalışuyosa engelleme demekki oturmaya hazır dedi bnd kucağımda falan oturtmaya başladım başka oturtan varmı? Dün kontrol vardı 124 günlüğüz 6415 gr 69 cm olmuşuz bu ay 615 gr almış boyuda 5 cm uzamış doktor gayet iyi dedi kilosu bana az geldi ama doktor iyi dedi
 

Canım emmesi için yorum yapamiycam biliyorsun mama emiyo.
Kilosu boyu bence güzel maşallah.
Ben 3.5 aydan beri oturuyorum kendi istedi ve hala oturmak istiyor.
143 günlüğüz 5.ayimiza.giriyoruz.
18 kasımda tartildik 8 kilo 100 gram.
63 cm boy du.
Benim kız kilolu.
 
Benimde bebis bazi günler derin derin cekiyo hemen bosaltiyo gögsü dahada istemiyo. Saten kendileri ayarliyo bi cok icip bi az iciyolar ama büyüdükce yorulmadan hemen bosaltmaya baslicaklar gögüsleri.
Bende oturtuyorum artik cok hosuna gidiyor. Yatarkende kendini öne dogru atmaya basliyor cünkü, yardim edip kaldirinca gülücükler saciyo. Cevrem daha kücük yapma diyor ama kendidi hazir bencede.
Benim oglumda 1 ay önce 68cm 7 kiloydu. Kilosu tam sinirdaydi yani biraz eksik olsa tabelaya göre zayif alanina giricekti. Ama görüntüsü gayet normal zayif falan durmuyor.
 
canım bizde 110 günlük olduk bizimkininde emmesi son günlerde aynı dediğin gibi oldu.işe başladığım için ben yokken sağdığım sütü biberonla veriyolar bide emziğe de alıştı bunlar yüzünden memeyimi istemiyo diye düşünmeye başlamıştım ama senin böyle bi durumun yok bildiğim kadarıyla demekki dönem dönem değişiyolar az içtiği içinde cabuk acıkıyo bende zaten butun gün evde yokum kıyamıyorum acıktımı veriyorum yine ama doktorun dedıgı gıbı aralarını acmak lazım belkıde.oturma konusundada bi 15 gundur ana kucagında kendı kendıne doğrulmaya calısıyo ellerınden tutunca oturuyo oyle yaslanıncada sınırlenıyo bızım doktorda donmeye baslasın önce falan dedıde bızımkınınde hıc donmeye nıyetı yok ama oturmaya cok ısteklı bende uzun surelı olmayacak sekılde hafıf hafıf oturtuyorum kucagımda ve anakucagında
 
Cnm maşallah kızçene tombiş bebek tam ısırmalık.benimkide bayadır oturmak istiyodu ama annem daha erken oturtma deyince oturtmamıştım ama doktor oturt deyince rahatladım oturtuyorum artık çk hoşuna gidiyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…