Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben bebegime dogdugundan beri sirf anne sütü veriyorum. Sütüm baya vardi, bebegim sürekli tek gögüsümü icip uyuya kaliyodu. Ama bu siralar uyumuyor gündüzleri 3 saatte bir iciyor bazen tek bazen iki gögüs. Aksam 9 bucukta acta olsa tokta olsa hep uyur, büyük ihtimal yorgunluktan, gündüz uyumadigi icin. Simdi sorunum su: önceleri gündüzleride uyudugu halde aksamlari güzelce sütünü icip 8 saat uyurdu, fakat bu siralar gündüzleri uyumadigi icin aksam sütünü emerken hemen uyuya kaliyo, sadece 3-4 saat uyuyup tekrar aciktigi icin uyanior. Bi arkadasima anlattim, o bana belkide sütün yetmedigi icin gündüzleri uyuyamiyodur, gecede bu yüzden uyaniyordur dedi. Dün aksam yatarken mama verip bi denicektim ama gögüslerim sepsertti yani sütüm vardi mastit olurum diye emzirip yatirdim 3 bucuk saat sonra tekrar uyandi. Sizce gece yatarken mama versemmi? Cok kararsiz kaldim, acikcasi bana sütüm varmista bebegim eskisi gibi icemiomis gibi geliyor. Aranizda hem emzirip geceleride mama veren varmi?