evet çok uzun burda yani almanyada bile çok ultrasona falan koymayı sevmeselerde bu haftalarda 2 haftaya düşürüyorlar kontrolleri.çünkü riskli haftalardayız hatta sonrasında 1 haftaya düşecek sanırım.
Vala bana o normal dogum sansi taninsa kesinlikle onu isterim ama doktorum öyle uygun gördü sende benim gibi sabirsizlaniyosun günler gecmiyo biran önce bebise kavusmak istiyosun demianladım tatlım aramızda hemen hemen 2 gün var hakkımızda neyse hayırlısı o olsun.
bazen sezeryan olmak istiyorum günü belli olsun bazende istemiorum bende böyle bir dengesizim işte
Vala bana o normal dogum sansi taninsa kesinlikle onu isterim ama doktorum öyle uygun gördü sende benim gibi sabirsizlaniyosun günler gecmiyo biran önce bebise kavusmak istiyosun demi
Sor bence doktoruna.kafana takacağına sor ki stres yapma.bana fazla geldi herkezi 2 haftada bir çağırıyor bizim kadın anlamadım gitti :/
Aaa nie okadar ileri tarih atmis kieeeevet kız ben 20 gün kaldı diordum herkeze meger 40 gün kalmışşooklardayım yanii birde doktor 3 hafta sonra görüşelim dedi ayar oldum
ne güzel her hafta görüceksin melegini benim nie uzaga attı bilemedimAaa nie okadar ileri tarih atmis kibenim her hafta kontrolüm oluyo artik yarin yine gitcem hakkimizda hayirlisi canim zamaninda saglikli bi sekilde dünyaya gelsinler de okadar zaman bekledik az kaldi sabret geccek bugünlerde
Sor bence doktoruna.kafana takacağına sor ki stres yapma.
Sikma canini belkide hersey cok yolundadir oyüzden doktorun 3 hafta sonra görüselim demistir stres yapma son bi ay bak keyfini cikar sen nekadar huzurlu olursan bebisinde okadar iyi olur annesine güzel her hafta görüceksin melegini benim nie uzaga attı bilemedim
amin tatlım kız şuan iyi olabilir ya 2 3 gün sonra agrımız olursa hiç belli olurmu ki dogumun ne zaman olacagı..Sikma canini belkide hersey cok yolundadir oyüzden doktorun 3 hafta sonra görüselim demistir stres yapma son bi ay bak keyfini cikar sen nekadar huzurlu olursan bebisinde okadar iyi olur annesiRabbim hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba canim benim bebisimde dönmedigi icin doktor sezeryan günü verdi yinede bakcaz duruma ama bu saatten sonra biraz zor dediMerhaba kızlar bnm bebişimde naz yapıyı halen daha dönmedi doktorum bu şekilde giderse sezeryan dedi doğuma yarın gidicem acaba banada gün mü verir ilki normaldi
Ozaman direkt doktorunu arar gidersin hastaneye tatlim gelisimi ilerde oldugu icin belki erkende gelmek isteyebilir bebisin hic belli olmaz 40i beklemez belkiamin tatlım kız şuan iyi olabilir ya 2 3 gün sonra agrımız olursa hiç belli olurmu ki dogumun ne zaman olacagı..
bekliycez bakalım benim kız ne zaman gelicek aynen ögle hakkımızda neyse hayırlısı o ol sun
Asıl bu durumdan en cok ben stres oluyorum ya birden agrim baslarsa normal dogum baslarsa diye cünkü bebek ters cok korkuyorum sezeryan gününü beklemez die ozaman apar topar ameliyata alirlar beniOzaman direkt doktorunu arar gidersin hastaneye tatlim gelisimi ilerde oldugu icin belki erkende gelmek isteyebilir bebisin hic belli olmaz 40i beklemez belki
Ozaman direkt doktorunu arar gidersin hastaneye tatlim gelisimi ilerde oldugu icin belki erkende gelmek isteyebilir bebisin hic belli olmaz 40i beklemez belki
hmm bizim baş aşagıda.Asıl bu durumdan en cok ben stres oluyorum ya birden agrim baslarsa normal dogum baslarsa diye cünkü bebek ters cok korkuyorum sezeryan gününü beklemez die ozaman apar topar ameliyata alirlar beni
Insallah canim hersey gönlümüzce olsun birbirmizin güzel haberlerini alalim insallahhmm bizim baş aşagıda.
sanmam korkma canım
inşallah canım benimmInsallah canim hersey gönlümüzce olsun birbirmizin güzel haberlerini alalim insallah
Zaten numarada vermezler doktorlar anlamıyorumki:)geldik evdeyiz canım numarasıda yyok :/
Benimde döndü baş aşağıdaydı en son :)Merhaba kızlar bnm bebişimde naz yapıyı halen daha dönmedi doktorum bu şekilde giderse sezeryan dedi doğuma yarın gidicem acaba banada gün mü verir ilki normaldi
yazarım cnm tabikisende yazarsin canim bana merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?