Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ekimde dogacakken 30 ağustosta olu doğum yaptim ağustos annesi oldum oğlumu unutamadim. yine hamile kalmak istiyorum
nasılsınız kızlar
Benimki ekimde dogacakken 30 ağustosta olu doğum yaptim ağustos annesi Allah sabır versin.inşallah yeniden hamile kalır bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Merhabalar, nette okuduğum yazıya göre gece uyanan bebege eğer hemen koşmazsak kendi kendine uyuyabilirmis , bu aralar gece kalktığında ben hemen besliyorum ve uykuya dalması 2 saat oluyor siz de öyle mi yapıyorsunuz acaba yanı emzirmemeli miyim ?
Benim oglum hic emmedi mama veriyorumKizlar bebegi emmeyen varmi.Sütünu sagipta veren.Bunalimdayim
Neden mama veriyosun.Sutun yokmuyduBenim oglum hic emmedi mama veriyorum
Neden mama veriyosun.Sutun yokmuydu[/QU
Sezeryan dogum yaptim 3 gun sutum gelmedi hastanede biberonla mama verdikleri icin gogsumu kabul etmedi neler yaptim emsin diye emmedi
Neden mama veriyosun.Sutun yokmuydu
Benimki ilk tuttu hastanede bidahada tutmadi.97 gunluguz.SizSizinki niye emmiyor ve kac gunluksunuz
76 gunluguz 1 ay sagdim verdim mamayla birlikte sonra sutum olmadiBenimki ilk tuttu hastanede bidahada tutmadi.97 gunluguz.Siz
ALLAH yardim etsin.Yasiniz kac.76 gunluguz 1 ay sagdim verdim mamayla birlikte sonra sutum olmadi