- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Çocukların bebeklerinde gelismesi için erken yaratmaları gerekiyomus bi hormon salgilaniyodu gece 9bucuktan sonra
Bizim kızımız 1 i buluyor dolması o hormon bizde salgilanmiyor malesef :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukların bebeklerinde gelismesi için erken yaratmaları gerekiyomus bi hormon salgilaniyodu gece 9bucuktan sonra
kızlar benm oğlan gece 6-7 saat kesintisiz uyuyo artık başka böyle uzun uyuyan varmı gece normal mi bukdr çk uyuması uyandırıpp emzirmelimiyim
Benim kizim çok geç uyuyor saat 3-4 gibi uyuyor. Sabah 11-12 arası uyanıyor. 9 saat filan kesintisiz uyku :) doktoruna sordum süper sende uyu elleme çocuğu dedi :)kızlar benm oğlan gece 6-7 saat kesintisiz uyuyo artık başka böyle uzun uyuyan varmı gece normal mi bukdr çk uyuması uyandırıpp emzirmelimiyim
Reflüden olabilir.Merhaba kizlar. Kızım sürekli tukuruyor ağzının suyu akıyor. Benim bildiğim dis çıkaracakları zaman böyle oluyor. Ama biz daha bugün 2. Ayimizi bitirdik... Neden olur bilen var mi?
demekki büyüdükçe uzuyo uyuma süreleri bu iyi bişey benmkide 9-10 gibi uyuyo bikere uyanıyo emiyo uyuyo sabahta 8-9 gbi uyanıyo çk şükür uyku düzeni oluştu aynı saatlerde uykusu geliyo uyuyo hep.hiç bi filmin sonunu getiremedik daha cnm ikimizde sızıp kalıyoruz bebek bütün enerjimizi alıyoBenim oğlumda msallah uyuyor canım. İlk yatınca en az 4 saat çoğu zaman 5 saat bazen de 6 saat uyuyor. O Uyanınca emziriyorum tekrar yatıyor 2 3 saat de öyle uyuyor bazen daha çok da olabiliyor . Sonra yine uyanıyor bu kez 1 2 saat uyuyor :) yani gittikçe azalıyor. En sonunda 6 gibi uyaniyo bende kucağıma alıyorum o emiyor ben uyuyorum oda uyuyo ara ara :) böyle gecinip gidiyoruzçok şükür. Ben 40 i çıktıktan sonra uyandirmayi bıraktım .zaten kendisi acikinca uyanıyor. Altını degistirmek için de uyamdirmiyorum uykusunu bölmek iyi değil bence. Sen de kafana takma ne güzel uyuyor işte daha ne olsun tadını çıkar ister uyu ister eşinle otur film izle çay iç ne bilim ama kafana takıp da çocuğu uyandırma :)
bencede ellemiyelim uyusunlar ne güzel inş hep böyle gider işe başlayıncada böyle olursa çkkk güzel olurBenim kizim çok geç uyuyor saat 3-4 gibi uyuyor. Sabah 11-12 arası uyanıyor. 9 saat filan kesintisiz uyku :) doktoruna sordum süper sende uyu elleme çocuğu dedi :)
Açıktığında uyaniyorlar zaten.
demekki büyüdükçe uzuyo uyuma süreleri bu iyi bişey benmkide 9-10 gibi uyuyo bikere uyanıyo emiyo uyuyo sabahta 8-9 gbi uyanıyo çk şükür uyku düzeni oluştu aynı saatlerde uykusu geliyo uyuyo hep.hiç bi filmin sonunu getiremedik daha cnm ikimizde sızıp kalıyoruz bebek bütün enerjimizi alıyo
demekki büyüdükçe uzuyo uyuma süreleri bu iyi bişey benmkide 9-10 gibi uyuyo bikere uyanıyo emiyo uyuyo sabahta 8-9 gbi uyanıyo çk şükür uyku düzeni oluştu aynı saatlerde uykusu geliyo uyuyo hep.hiç bi filmin sonunu getiremedik daha cnm ikimizde sızıp kalıyoruz bebek bütün enerjimizi alıyo
Ben emzirme uzmanına gitmiştim 6 saati aşmasin emmemesi uyandir demişti çünkü kan şekeri düşüyor bebekkerin anne sutu az kalorili oldugu için sık sık emmek istiyolarkızlar benm oğlan gece 6-7 saat kesintisiz uyuyo artık başka böyle uzun uyuyan varmı gece normal mi bukdr çk uyuması uyandırıpp emzirmelimiyim
Canım o kadar süre nasıl duruyosn emzirmeden benm bebeğim bazen 4 saat uyuyo onda bile hemen mastit başlıyo bende göğüslerim şişiyo ağrıyodemekki büyüdükçe uzuyo uyuma süreleri bu iyi bişey benmkide 9-10 gibi uyuyo bikere uyanıyo emiyo uyuyo sabahta 8-9 gbi uyanıyo çk şükür uyku düzeni oluştu aynı saatlerde uykusu geliyo uyuyo hep.hiç bi filmin sonunu getiremedik daha cnm ikimizde sızıp kalıyoruz bebek bütün enerjimizi alıyo
benim oğlumda 82 günlük oldu 3 ayı doldurcak nerdeyse büyüdüler vallaBayanlar bebişleriniz nekadarlık oldular benim oğlum bugün 74 günlük oldu tam vaktinde doğmuş olsaydı 78 günlük olacaktı :)
ebebekte baby me marka leke çıkarıcı var bebekler içn onu kullanıyorumKızlar bebişlerin kiyafetlerindeki lekeler için ne kullanıyorsunuz?
bizde 82 günlüğüz bizimki kendi uyku düzenini oluşturdu çk şükür doğduğundan beri emme saatleride genelde aynı oluyo şimdilik iyi gidiyo bakalım ilerde değişirmi huyuMaşallah biz hep 4 saat uyuyoruz valla helal olsun ki siz daha kacgunluksunuz biz 102 gunluguz ne uykumuz uyku ne yememiz yemek
cnm acıkınca uyanıyo ztn bebiş ama gece sütü daha doyurucu ve uyumasını sağlıcak şekilde salgılanıyomuş bende kime sorduysam uyandırma dediler kendi doktorumuzda gece uykusu 8 saate kdr çıkcak artık demişti geçen ay uyandır emzir fln demediBen emzirme uzmanına gitmiştim 6 saati aşmasin emmemesi uyandir demişti çünkü kan şekeri düşüyor bebekkerin anne sutu az kalorili oldugu için sık sık emmek istiyolar
benimd dolgun oluyo ama ağrı olmuyo çk şükür sıkıntı olmuyo bebiş 10 dk boşaltıyo.bn bikere oldum mastit oda ateşlendim antibiyotik kullandım geçti.bebiş tam boşaltıyo artık zatn vücut artık bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyomuş, eskiden ben akardı sütüm şapı şapır şimdi akmıyo artıkCanım o kadar süre nasıl duruyosn emzirmeden benm bebeğim bazen 4 saat uyuyo onda bile hemen mastit başlıyo bende göğüslerim şişiyo ağrıyo