Gecmis olsun canim benim bebegimdede gaz sorunu cok var kendini sıkıyor ikiniyor kırmızı oluyor ama yapamiyorBiz de geçen salı aynı durumu yaşadık. Iki haftada 170 gr aldığı için mamaya Başladık Başlamaz olaydik. Kabızlık ağızdan çıkarma uykusuzluk. Evet kilo çok önemli ama mama verdigime çok pişman oldum. Aptamil kullandık belki markadan belki bebegimin yapısı ama söylemeden geçemedim
Ben yine persembeye kadar bekliyeyim diyorum doktor hangisini onerirse onu alayim sagol canimBen ilk günden beri Similac kullanıyorum Can'ım.
Biz her gün oyleyiz canım kızım kolik ve tüm gece ayaktayiz dün 7ye geliyordu uyuduk. 4den önce uyku yok. Gazı vardır mutlaka senin bebisinde. Kolay gelsin cook zor...Kizlar cok zor durumdayim bu saat oldu biz hala uyanigiz okadar cok yoruldum ki anlatamam daha toplasan yarim saat uyumadi gece boyu bebegim sürekli sallanmak istiyo biraktigin anda bagiriyo karnini doyuruyorum gazinida cikartiyorum ama o surekli agliyo hemde nefesini tuta tuta artik dayancak gucum kalmadi cok bozuldu psikolojim sizler ne durumdasiniz bizim gibi olan var mi ya da olupta düzelen offfff uykusuzluk stres hepsi mevcut
Benimki bazen gulumsuyor canım çok tatlı oluyor gulunce ama Hemen ardından kaslarini catabiliyor :)Anneler bebişleriniz gülmeye başladı mı? Ne zaman gülmeyebaşladılar? Kızım 65 günlük, gülmesi için sabırsızlanıyorum da, sanki azıcık gülmeye başlayacak gibi de
Ne kadarlık ki Can'ım seninki? Ben zaten onu merak ediyorumBenimki bazen gulumsuyor canım çok tatlı oluyor gulunce ama Hemen ardından kaslarini catabiliyor :)
Ben 1 haftalıkken verdim bişey olmaz. 4-5 çay kaşığı versen yeterbebeğim 54 günlük rezene verilir mi... zeytin yağı bile icirdim gerçi
Canım sen sling yaptığını yazmıştın ya, kumaşı nereden aldın? Kumaşın türü nasıldı? Kullanışlı mı?Ben 1 haftalıkken verdim bişey olmaz. 4-5 çay kaşığı versen yeter
53 günlük canım. Ağzına burnuna dokununca gülüyor bide :)Ne kadarlık ki Can'ım seninki? Ben zaten onu merak ediyorum
Benim kızımda da olmuştu . Kimisi süt doluluğu diyor, yani sütün fazlalığından kaynaklanıyor derler ama benim doktorum alerjik olabilir demişti. Çocuğu ölmeyin, hele ki bıyıklılara hiç öptürmeyin dedi :)
Belki de bebişi esirgemek için demiştir :))
Ben kızım kaka yapamadığında kulak pamuğu ile zeytinyağı sürüyorum birazcık. Sadece değdirin yalnız, fissür olmasın sonra. Dokunduğunda uyarıyor kasları yardımcı oluyor.
benim oğlum gündüzleri uyanık genelde belki toplasan 4-5 saat yada daha az olabiliyor ama geceleri başından beri uyuyor maşallah.daha önce 3 saatte bir uyandırırdım kendiside otomatikman kalkıyırdu ana şimdi akşam 20-21 gibi uyuyor ve 5 saat uyuduğu oluyor uyanıyor emziriyorum tekrar bir 3 saat kadar uyuyor.yani gece ve gündüz ayırımını baştan beri öğretmeye çalışıyorum.ilk günlerde bile gündüzleri daha sık uyandırıp emziriyordum gece daha geç.şimdilik böyle gidiyoruz inşallah değişiklik olmaz:)Bebisleriniz gunde kac saat yatiyor ve kac saat uyanik oluyor birde kac gunluksunuz
Hayir cnm 1 gunluktu sutten kesim tekrar basladim.hemen bence bekle geciyo bizimkinin gozleri geectiPeki anne sütünü tamamen bırakacak mısınız. Nasıl olacak ki süt icerse sarılık icerse de sütten mahrumbenim oğlumun sadece yüzü sarı gibi vücudunda sarılık yok
Canım penye esneyen bi kumaş. Konyadayım bn bursa pazarından aldım :) oldukça kullanışlı ama az hareket etcen benim gibi ewin her işini onunla yapıyım dersen zor oluyorCanım sen sling yaptığını yazmıştın ya, kumaşı nereden aldın? Kumaşın türü nasıldı? Kullanışlı mı?
Benimki suan 42 günlük 30 günlükken falan basladi gülmeye, konustukca gülüyor oglusumAnneler bebişleriniz gülmeye başladı mı? Ne zaman gülmeyebaşladılar? Kızım 65 günlük, gülmesi için sabırsızlanıyorum da, sanki azıcık gülmeye başlayacak gibi de
Ben de konyadayım canım. Ne kumaşı diye aldın canım?,kumaşlardan pek anlamam daCanım penye esneyen bi kumaş. Konyadayım bn bursa pazarından aldım :) oldukça kullanışlı ama az hareket etcen benim gibi ewin her işini onunla yapıyım dersen zor oluyor
Canım siling yapcam bebeği terletmicek esnek bi kumaş dedim. Pamuk ağırlıklı. Ordan daha öncede aynı şekilde alan olmuş biliyorlar. 45 tl verdim kumaşa ama çift en olnca yarısını arkadaşımla paylaştım bi de :))Ben de
Ben de konyadayım canım. Ne kumaşı diye aldın canım?,kumaşlardan pek anlamam datam olarak söylersen ben de denemek.istiyorum..bi de ne kadara aldın?
Anladım canım. Peki süte başlayınca tekrar sararmiyo mu kafam karıştı bak :)Hayir cnm 1 gunluktu sutten kesim tekrar basladim.hemen bence bekle geciyo bizimkinin gozleri geecti
Uzayan sarılık mı geçti canım?Anladım canım. Peki süte başlayınca tekrar sararmiyo mu kafam karıştı bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?