2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Eşimden başka bakanım yok
 
Aklım karıştı şimdi biriniz daha kolay olur demişsiniz biriniz de kavrayamaz demişsiniz mesela benim göğüs ucum gayet iri ama etrafı değil ucu iri . Nedense kolaylıkla kavrayip emebilir diye düşünüyorum inşallah da öyle olur :)
 

Etrafı değil ucu iri ise alır kuzum korkma ben etrafida büyük sandım :)
 
E evrimFL canım uzun zaman oldu hala haber yok senden.en son dua edin demiştin.gerçekten çok merak ediyorum.inşallah kötü bir şey yoktur.sen ve bebek iyisinizdir.müsait olduğunda yaz lütfen.Allah seni ve bebeğini korusun.
 
cnm bende tesadüfen bi başlıkta gördüm tam onu yazacaktım E evrimFL nin bebişi rahatsızlanmış yoğun bakıma almışlar pazartesiden beride yazmamış bidaha.
inşallah iyidir bebişin çok üzüldüm canım haberdar et bizi
 
oyy kıyamam ya çok üzüldüm.yoğun bakıma alındığını yazmamıştı en son dua edin diye yazmıştı.özelden mi attı mesaj
? bir ara hastanedeyken bebek rahatsızlanmıştı ama önemli değil demişti sonrasında.ya inşallah bebeği daha iyidir kötü bir şey yoktur.Allah yardımcıları olsun.
 
M mucizem28 canım seninde günün çok az kalmış hiçbir belirti yok mu . Benim yarın doğum günüm ama hala sancım falan yok
aynen cnm şuan için sancı,su,nişan henüz hiçbir belirti yok.hep erken gelir diye korkarken şükür son haftaya geldik.bakalım bir haftamız daha var,heran herşey değişebilir çünkü bebişlerin işi belli olmuyor,yalnız onlar karar verebiliyor gelmeye:)) Sağlıkla gelsinde ben beklerim oğlumu.senin ne durumda canım?
 
aynı durun nüksetmiş sanırım morarma oluyomuş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-kotuyum.844450/
burda gördüm bende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…