- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutsunKizlar dogum yaptim oglusumla evdeyiz darisi tum bekleyenlere....
Benimle ayni durumdasin canim, Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtarsinkızlarr hastanedeym şmd suyum geldi gece yatışım yapılcak 1 cm açıklık varmis sancı çıkmadı ama doğum başlamış suni sancı vericekler dua edin benm içn kolay olsun doğumum ççk korkuyorum
Tesekkur ederim canimTesekkurler canim. Tanidigim yasli bir kadin var ufak tefek, o hep anlatir 4 kiloydu benim cocuklar dogdugunda diye. Sonradan minyon ya da iri olup olmadiklarini bilmiyorum ama dogum kilosunu etkilemiyor, bir suru ornegi var :))
Benimle ayni durumdasin canim, Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtarsin
Olsun sen acile bile gitsen her hafta mutlaka ama mutlaka doktoruna git ihmal etme . En doğru bilgiyi seni takip eden verir . Eğer tabi özellerdeki paracı doktorlar gibi değilse. Benim doktorum sayesinde simdi ayaktayım allah ondan razi olsun devlet hastanesi gibi bi hastanede mükkemmel bi şekilde ilgileniyor . Doğumuma girmesini çok isterdim ama nasip .
Yardimlarin icin tesekkurlerOlsun sen acile bile gitsen her hafta mutlaka ama mutlaka doktoruna git ihmal etme . En doğru bilgiyi seni takip eden verir . Eğer tabi özellerdeki paracı doktorlar gibi değilse. Benim doktorum sayesinde simdi ayaktayım allah ondan razi olsun devlet hastanesi gibi bi hastanede mükkemmel bi şekilde ilgileniyor . Doğumuma girmesini çok isterdim ama nasip .
Sagol cANIM TSK EDRIMGozun aydin canim, Allah anali babali buyutsun
Önemli değil canım allah yardımcın olsunYardimlarin icin tesekkurler
ayy canim cok sevindim dualarimiz seninle korkma canim Allahin izniyle bebegine kavusacaksin bugun hayirli haberlerini bekliyoruzkızlarr hastanedeym şmd suyum geldi gece yatışım yapılcak 1 cm açıklık varmis sancı çıkmadı ama doğum başlamış suni sancı vericekler dua edin benm içn kolay olsun doğumum ççk korkuyorum
Kızlar ben doğum yaptim oğluma sağ salim kavuştum Allaha Şükür. Darısı tüm bekleyen annelere olsun :)
kizlar cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsunKizlar dogum yaptim oglusumla evdeyiz darisi tum bekleyenlere....
Kizlar dogum yaptim oglusumla evdeyiz darisi tum bekleyenlere....
kızlarr hastanedeym şmd suyum geldi gece yatışım yapılcak 1 cm açıklık varmis sancı çıkmadı ama doğum başlamış suni sancı vericekler dua edin benm içn kolay olsun doğumum ççk korkuyorum
Kızlar ben doğum yaptim oğluma sağ salim kavuştum Allaha Şükür. Darısı tüm bekleyen annelere olsun :)
Canım bnm de dilimin üstü dümdüz olmuş. Ciğer gibi de kıpkırmızı. Bebeğimle keyifle ilgilenemiyorum yaBenim de gobusum ve kasintim hala devam ediyor, doktorum hemen gecmez dedi. Ben zaten cok alerjigim, dilim de kasinmaya baslayinca mecburen ilac aldim
Aynen aynen kasinarak olecegim diyorum esime. Dus falan almak onceden ise yarardi, simdi o da kar etmiyorCanım bnm de dilimin üstü dümdüz olmuş. Ciğer gibi de kıpkırmızı. Bebeğimle keyifle ilgilenemiyorum ya
hayırlı olsun canım yavrunu hayırlısıyla büyüt inşallahKizlar dogum yaptim oglusumla evdeyiz darisi tum bekleyenlere....
rabbim yadımcın olsun canımkızlarr hastanedeym şmd suyum geldi gece yatışım yapılcak 1 cm açıklık varmis sancı çıkmadı ama doğum başlamış suni sancı vericekler dua edin benm içn kolay olsun doğumum ççk korkuyorum
geçer canım merak etme 6 aya anca toparlanıyormuş vücutKoccaman göbüş duruyor daha :) neyse şu kaşıntı bi geçsin de gecelerim çok kötü geçiyor