Ben geçen ptesi gittim canım tam kan sayımı yaptı artık dopumdan sonra gidicekmişimkızlar hamilelikte sağlık ocağına kan veriyor musunuz 2-3 ayda bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen ptesi gittim canım tam kan sayımı yaptı artık dopumdan sonra gidicekmişimkızlar hamilelikte sağlık ocağına kan veriyor musunuz 2-3 ayda bir
Canim cok gecmis olsun, insallah kisa zamanda toparlar bebisinWalla.cnm.saglik.ocagindan kanini olcturun dediler bizde hastaneye gittik olctuler soniclar icin aradilar hemennyatirmamiz lazim.dediler ve suan hastanedeyiz cok.zor ya 1 saatte bi emziriyorum.serum iciriyorum durmuyo agliyo cok.gerildim kimseyide almiyolar sadece annegelebiliyo dua edin ins yarina cikalim
Amin canım amin dün doğdu akşamay gözün aydın yen gördüm canım:)Allah analı babalı büyütsün.ne zaman nasıl oldu? nomalmi? her doğumda daha çok heyecanlanıyorm daırısı bzim başımıza inşallah.
Erken dogmasina ragmen masallah benim bebisim dun kontrole gittik 36+2 deyiz 2,150 gram :-(
Tmm canim bende arastriym bakalim bi bulursam bisey sanada söylerim
Düzelir canım çoğu bebekte oluyor sıkma canını
Emzirmem.var di.cnm.ama.tam.gelmemisti ilk.gunler.mama falan verdik.yinede oldu.napalimHer bebekte hemen hemen oluyor canıö canını sıkma normal şeyler bunlar ilk rmzirme olmadığındam genelde oluyormuş sende süt geldimi bilmiyorum ama
Tskler inss yaaCanim cok gecmis olsun, insallah kisa zamanda toparlar bebisin
gecmis olsun canim!en kisa zamanda cikar insallahTskler inss yaa
POWERHACK canim okudum dogumda yasadiklarini cok duygulandim!neyseki atlattin ve kizinla berabersin en guzelide bu !
İnşallah çok yüksek değildir annesi. Kıyamam kuzulara. Allah sağlık sıhat versin size. Bana da sanki sağlık ocağı 5. Günü topuk kanı lazım demişti öyle hatırlıyorum.Benide 5 te cagirdilar yani bugun verdik bakalim.topuk.kanini hayirlisiyla ama sarilik var dediler kan verdik bekliyoruz sonuclari saat 4 te ins cok.yuksek degildir yoksa hastaneye alacaklar
Cok cok geçmiş olsn canm Allah kızını anali bbali büyütsün insAllah razi olsun birtanem siz aglayin die paylasmadim aglamayin sakin vicdan azabi cekerim ama.
hersey nasip kismet normal icin Gittik sezeryan olduk donduk bosuna demio doktorlar dogum sekli heran degisebilir die.
sağol canım. Bebişin ve sen iyisindir inşallah. Allah sağlıkla sıhatle bize de nasip etsin Bebişlerimizi görmeyi.1 hafta sonra birtanem 17si aksami dogum yaptim 22.27 de
18 den itibaren sayarsak yarin 1 hafta dolacak :)
15.6 sinirda diye yatirdilar hastaneye ins hayirlisuyla yarinnduserde birakirlar biziİnşallah çok yüksek değildir annesi. Kıyamam kuzulara. Allah sağlık sıhat versin size. Bana da sanki sağlık ocağı 5. Günü topuk kanı lazım demişti öyle hatırlıyorum.
Canım onu bende yaşadım hiç üzme o kadar çabuk toparlanacakki hayırlısı ile bu geceyi atlat yeter.muhtemelen sütün çabuk inmedi aç kaldı biarz değilmi. düşmeye başlayınca birdaha düşer gider benim oğlumun 20 ye kadar yüksekmişti çok şükür hiçbirşey olmadı.ama o fototerapi cihazında oğlumda çok ağlamıştı sanırım korkuyorlar.inşallah çok çabuk sabah olur tatlım.Allah yardımcın olsunIns cnm ya moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama yavrum yazik ole isinda yatiyoo gordukce uzuluyorum
Canım onu bende yaşadım hiç üzme o kadar çabuk toparlanacakki hayırlısı ile bu geceyi atlat yeter.muhtemelen sütün çabuk inmedi aç kaldı biarz değilmi. düşmeye başlayınca birdaha düşer gider benim oğlumun 20 ye kadar yüksekmişti çok şükür hiçbirşey olmadı.ama o fototerapi cihazında oğlumda çok ağlamıştı sanırım korkuyorlar.inşallah çok çabuk sabah olur tatlım.Allah
yardımcın olsun
zehra42 canım benim gözün aydın çok sevindim hayırlı bi evlat olur inşallah :) öpüyorum seni ve miniğini :)