- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Kpss sonuçlarınız nasıl
inşallah seneye bu topiğe sonuçlar açıklanmış 95 puan almışım yazarım
ama şimdilik puanım 67 yazıyorum, maalesef, yavaş yavaş olacakbunu da halledeceğim adım adım yaklaşacağım hedefime.
her gün biraz daha.. her gün bir önceki günden daha iyi olmalı
benimki 82. sıralamalarımız belli olmadan bir yorum yapamıyorum ama düşük puanla atanmak zor benim bölümümdehayırlısı olur inşallah.
matematik aklımın bir köşesinde hala, baş belam
bölüm neydi
puanın çok güzel, daha çalışmadan sınava çok iyi puan almışsıntebrik ederim
düz memurluklara atanabilirsin bence
teşekkür ederim
bölüm maden mühendisliği. bu sınava hiç çalışmadım değil, sözelleri bitirmiştim. tabi önceden altyapım da var biraz çünkü ilk girişim değil. bu üçüncü oldu. fakat çok çalışsam da aşırı bir fark olmazdı bu sınavda, ama matematikten üç beş net daha fazla yapabilirdimgenel kültür soruları çok fenaydı. bir de netime göre puan iyi geldi, 78 netim var.
düz memurluk bu puana hayatta olmaz canım, onun puanları 90 dan aşağı düşmüyor...
Ayrıca YDS sınavına hazırlanan arkadaşlar da katılsın lütfen. İngilizce olur Almanca olur. Ben ikisine de gireceğim için ikisine de çalışıyorum bir yandan. YDS için liste yapmayacağım zaten pek giren olmuyor bu sınava.
Kızlar kpss kalktı diyorlar kalkmadı mı :26:
Mimarlık okuyorum ben de..Eğer kalkamdıysa katılmak isterim :)
YDS mi ben de ona hazırlanıyorum başlığım da var ama düzensiz buraya YDS de yazıyor musunuz? Hazırlanalım beraber
bu sistem kalksa da başka bir sistem gelecek. sonuçta biz çalışmaya devam
evet yds de var burada. ben de hazırlanıyorum. sonuçta kpss de dil puanı da hesaplanıyor isteyenler için. ben yds almancadan gireceğim. ama biliyorsundur eylüldeki sınavın kpss ye bir katkısı olmuyor sadece nisandaki sınav kpss için geçerli. eylül de alıştıma olur işte bize.
Anladııım :)
Tamam kpss çalışalım çünkü ben YDS ing gircem bir de bu eylül lazım o yüzden:)
tamam, istersen buraya da yazabilirsin, dil ile ilgili liste de yapabiliriz, ben de ekleyeceğim çünkü, almanca ingilizce fark etmez, çalışacaklarımız aynı nasıl olsa. kelime gramer okuma yazma, hep aynı
OLur çok güzel olur:)
liste ekliyorum o zaman seni de yazıyorum, hem de şimdi, ilk mesajda, ilk mesajın sonunda
teşekkür ettim
Bende varim ankara ihriyaca yazildim 2015 kpss gircem bakalim calismaya basladm tek bi kitabim var ondada sozckte anlam cumlede anlam bitirdim matematik calismiyorm alanim matematik zaten tarih basladm biraz bende katilirim size :)
o zaman sen 2016 sınavında uçarsın kesinsakın bu konudan ayrılma sakın böyle listeli kpss konularında, konuları bitirmiş önde giden birileri olunca acayip hırs oluyor diğer üyelere sen buraya bitirdiğin konuları yazdıkça ben ve diğer konuya katılmak isteyen üyeler hırs yapacağız, daha çok çalışacağız çok iyi oldu
matematiği iyice halledersen çok güzel puanlar alacaksın
yok canım ya uçmak kim ben kimsınavlarda çok heyecanlanan bir yapım var, o yüzden sınav anımı kestiremiyorum hiç.
buradayım tabiyalnız başta da söylediğim gibi, ben 2016 ya gireceğim. 2015 benim işime yaramıyor. o yüzden sözellere 2015 eylülden aşağı başlamam. benim önceliğim matematik biliyorsun tabi ilk kez girecek arkadaşlar daha önceden sözel konulara bir kez çalışıp aşina olsunlar. ilerde tam anlamıyla çalışıp tekrarlarla birlikte giderlerse akıllarına yer eder.
evet katılıyorum. ben de aslında 2016 sınavına gireceğim ama sanki 2015 de benim yılımmış gibi strese girmeye karar verdim
dil bölümü olduğum için matematik ve geometrim hiç yok. şimdiden çalışmaya başlayıp sözellere aşina olayım, sayısalı da anca bitiririm diyorum
çok doğru düşünmüşsün canım, sayısalcı olmama rağmen bende de geometri pek yok
bölümünüzün alımı nasıl peki, kaçla kapatıyor?
bir de eğitim yani formasyon var mı sende?