• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu benim borclarda fena ev kredisi var bizimde bir de bir iki ufak taksit, taksitler neysede ev kredisi çok uzun :KK43:
Yüksekmi aylık ödemesi peki :KK43:
evet canım sizlerin avantajıda o. bizim ev almak gibi bi lüksümüz yoktu bari borçsuz evlenelim dedik

Çok iyi yapmışsınız birde düğün borcu olsaydı daha kötü olurdu kuzu

hahaha :KK70: kuzu ne kadar az borç okadar iyi :KK70: şimdilik olması gerektiği kadar yap sonra yavaş yavaş olur :KK70: bu mantıkla ilerlemek örnek olsun size :KK70: şuan sanırım toplamda 3 bin gibi bi borcumuz olacak sadece
Süpersiniz valla bravo ama senin bunda katkın çok büyük bence tebrik eiyorum senii :)
Bizim sornadan coştu borçlar ya bakalım npıcaz :D
Yap yap kuzu aradan çıkar onuda ya bizimde hala tv ünitesi rafları damatlık gelin ayakkabısı damatlık ayakkabası mutfağa yapılacak bir raf zigon ütü masası çamaşır kurutmalık eksik belki daha vardır aklımda olmayan ve para yok :KK70:

Ohoo onların hepsi ben de de eksiiik bir tek gelin ayakkabısıyla damatlık var :D
:KK70: yap o zaman kuzu , dediğin gibi para olsa hepsini bi gündede halledebiliyosun ama olmayınca sıkıntı işte nasıl olcak etcek , senin mobilyalar ne zaman geliyor eve boya yapıldımı son durum ne ?

Kuzu boya bitti neyseki . Koltuklar 10unda gelecek inşallah 15ine kadar sarkma payı verdim ben onlara kendimce ki kesin sarkar. Yatak odası da en geç 10unda gelmeli ki o daha erken bir tarih verdi diy ama bela kadın. Başlık ve bazayı değiştirdim bu arada istediim başlığı krem yaptırdım baza da aynı renk. Onalr yapılıyo şimdi.
Durumlar şuan böyle bakalım nasıl yetişicek . Daha fotoğrafçı bile yok. Belirlediğim fotoğrafçıya da sinir oldum ondan da vazgeçtim :D Karıştı herşey yanii

Süpersiniz valla bravo ama senin bunda katkın çok büyük bence tebrik eiyorum senii :)
Bizim sornadan coştu borçlar ya bakalım npıcaz :KK70:

Ohoo onların hepsi ben de de eksiiik bir tek gelin ayakkabısıyla damatlık var :KK70:

Kuzu boya bitti neyseki . Koltuklar 10unda gelecek inşallah 15ine kadar sarkma payı verdim ben onlara kendimce ki kesin sarkar. Yatak odası da en geç 10unda gelmeli ki o daha erken bir tarih verdi diy ama bela kadın. Başlık ve bazayı değiştirdim bu arada istediim başlığı krem yaptırdım baza da aynı renk. Onalr yapılıyo şimdi.
Durumlar şuan böyle bakalım nasıl yetişicek . Daha fotoğrafçı bile yok. Belirlediğim fotoğrafçıya da sinir oldum ondan da vazgeçtim :KK70: Karıştı herşey yanii
DAha fotoğrafçı parası var verilecek ay geliyorlar valla bugün bana zaten tansiyonum yüksek bir haftadır yaşlandım :D:D:D

DAha fotoğrafçı parası var verilecek ay geliyorlar valla bugün bana zaten tansiyonum yüksek bir haftadır yaşlandım :KK70::KK70::KK70:
En azından para vermen gereken bir fotoğrafçı var şükret bence kuzu :D :D :D
Bak benim hem fotoğrafçı bulmam lazım hem para , beterin beteri dedikleri böyle bişey herhalde :D

Bizim sornadan coştu borçlar ya bakalım npıcaz :KK70:

Ohoo onların hepsi ben de de eksiiik bir tek gelin ayakkabısıyla damatlık var :KK70:

Durumlar şuan böyle bakalım nasıl yetişicek . Daha fotoğrafçı bile yok. Belirlediğim fotoğrafçıya da sinir oldum ondan da vazgeçtim :KK70: Karıştı herşey yanii
ee o zaman eşyalar tamam sıkıntı olmaz, ama fotoğrafçıyı ayarla bi an önce neden sinir oldun

Ama başka borcunuz yok çok şükür canım hem kendi evinize ödüyorsunuz ne güzel sokağa gitmiyor yani para.
Ayy neden mor acaba neden çöktükk acaba keyiften :KK70:
tabi çok şükür kuzu inşallah evlenince yetirebiliriz diye düşünüyoruz , ahahah aynen kuzu öyle diyesim gelmedi değil :D

ee o zaman eşyalar tamam sıkıntı olmaz, ama fotoğrafçıyı ayarla bi an önce neden sinir oldun
İnşallah kuzu aksamazsa problem yok bekliyorum :)
Ya fotoğrafçının da yalanından dolayı sinirlendim. Ben normalde çekimi balayından sonra düşünüyodum düşün ki 12sinde daha balayından dönüyoruz ki çekim daha ileri bir tarih olacak haliyle.
Adamla konuştuk ofisi karşıda önce bana akşam 17:30 da çıktığını cumartesi de ofiste olamasdığını söyledi dolayısıyla ayarlayamadık görüşme. Sonra haftaiçi 7ye kadar olabilceni söyledi ben de bi gğn ayarlar dönerim size dedim ama ayarlayamayınca yazmadım zaten. Sonra müsait bi tarih bulduk söyledim. Gidicemiz gün boyacı çıktı eve gitmek egrekti. Adama yazdım gelemicem diye gündüzden. Sonra " tarihi ne düşünüyodunuz" dedi. Ben de bir gün öncesi düğünden bi gün önce yapma kararı aldım. Adama da 4 eylül olabilir dedim bana diyo ki " ama ben 4 eylüle sizi yazmıştım ama görüşmeyi 3-4 keredir iptal ettiniz o yüzden eylülün ilk haftası için arayanlara dönüş yapmam lazım dedi. Yani o tarihi ben asla ve asla vermedim bu bir yalan görüşmeyi de sadece o gün iotal ettik od a 2. bir yalan.
Yani haliyle bitti gitti o da öyle :)

İnşallah kuzu aksamazsa problem yok bekliyorum :)
Ya fotoğrafçının da yalanından dolayı sinirlendim. Ben normalde çekimi balayından sonra düşünüyodum düşün ki 12sinde daha balayından dönüyoruz ki çekim daha ileri bir tarih olacak haliyle.
Adamla konuştuk ofisi karşıda önce bana akşam 17:30 da çıktığını cumartesi de ofiste olamasdığını söyledi dolayısıyla ayarlayamadık görüşme. Sonra haftaiçi 7ye kadar olabilceni söyledi ben de bi gğn ayarlar dönerim size dedim ama ayarlayamayınca yazmadım zaten. Sonra müsait bi tarih bulduk söyledim. Gidicemiz gün boyacı çıktı eve gitmek egrekti. Adama yazdım gelemicem diye gündüzden. Sonra " tarihi ne düşünüyodunuz" dedi. Ben de bir gün öncesi düğünden bi gün önce yapma kararı aldım. Adama da 4 eylül olabilir dedim bana diyo ki " ama ben 4 eylüle sizi yazmıştım ama görüşmeyi 3-4 keredir iptal ettiniz o yüzden eylülün ilk haftası için arayanlara dönüş yapmam lazım dedi. Yani o tarihi ben asla ve asla vermedim bu bir yalan görüşmeyi de sadece o gün iotal ettik od a 2. bir yalan.
Yani haliyle bitti gitti o da öyle :)
anladım kuzu kötü olmuş ama bul bi an önce yenisini

kesinlikle :KK70: biz ozaman kocacıklarımızla gezerken onlar telaşta olacaklar ahahahaha :KK70:
Havalara da bakk :D

Kızlar ya okuyamadım yazdıklarınızın hepsini. Malum yeni uğraşlar da eklendi işle birleşince deli bi yoğunluk geldi bana :( Var mı değişiklikler kaçırdığım bir şeyler?

Havalara da bakk :KK70:

Kızlar ya okuyamadım yazdıklarınızın hepsini. Malum yeni uğraşlar da eklendi işle birleşince deli bi yoğunluk geldi bana :KK43: Var mı değişiklikler kaçırdığım bir şeyler?
Kuzucum hoşgeldiin. Eksik gedik gelemeyen eşyalar falan gündem buydu :D
Sen ne yaptın asıl haberler sendedir belkidee? :)

Havalara da bakk :KK70:

Kızlar ya okuyamadım yazdıklarınızın hepsini. Malum yeni uğraşlar da eklendi işle birleşince deli bi yoğunluk geldi bana :KK43: Var mı değişiklikler kaçırdığım bir şeyler?
Kuzu hoşgeldinn nasıl gidiyor yeni işler. Kaçırdığın birşey yok ya gündemi özetlemiş zaten Mrs Pink Mrs Pink

Kuzucum hoşgeldiin. Eksik gedik gelemeyen eşyalar falan gündem buydu :KK70:
Sen ne yaptın asıl haberler sendedir belkidee? :)

Kuzu hoşgeldinn nasıl gidiyor yeni işler. Kaçırdığın birşey yok ya gündemi özetlemiş zaten Mrs Pink Mrs Pink
Ay iyi bari bir şey kaçırmadığıma sevindim :D Bende işler aynı ya sadece sorular geliyor cevaplıyorum henüz bir siparişim yok :D Ama her şey çok yeni tabi moral bozmak yok :P Olmasa da denedim şansımı derim. Her güne yeni bir tasarım eklemeyi planlıyorum inşallah yapabilirim :)

Ay iyi bari bir şey kaçırmadığıma sevindim :KK70: Bende işler aynı ya sadece sorular geliyor cevaplıyorum henüz bir siparişim yok :KK70: Ama her şey çok yeni tabi moral bozmak yok :p Olmasa da denedim şansımı derim. Her güne yeni bir tasarım eklemeyi planlıyorum inşallah yapabilirim :)
Daha erken canım zamanla olur o da sen güncel tut sayfanı önemli olan o

Back
X