- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Haklısın canım insan nereye koşturacağını şaşırıyor bizimde misafirlerimiz var şehir dışından onlarımı gezdirelim işlerimizi halledelim geriliyorum bende yetişemicez diye.Evet hep olan onlara oluyo ben de çok üzüldüm ama işler aksayınca da tutamıyorum kendimi işte
Ya kuzu cumartesi olmuş çarşamba olmuş mesele o değil her gün başka bir iş var zaten cumartesi de onlara koştururuz dedim ama böyle olsun artık ne yapalım
Haklısınız kuzular rahatlık önemli ama bu sandalyeleri biliyorum ablamda da var. Ben de minder alıcam ya zaten altına o şekilde sorun olmaz diye düşünüyorum. Gayette kullanıyoruz onda da çünkü. Ama mağazadan bakmaya çalışayım yine de almadan öyle daha rahat eder içim hem. Hepsi birlikte 220 ye geliyo minderler de dahil :) Son ay olunca artık uygununu almak istiyorum kalan eksiklerin
Evet canım artık öyle yapıcaz zaten adamlarasöyledik sağlık olsun o gün hallederiz ne yapalım
Sen yine mağazalara da bak ama ablanda da kullanıyormuşsunuz madem alabilirsin ozaman fiyatta çok uygunmuş