- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Niyee yaa ne güzel gez dolaş dinlen canımmkolay gelsin canım
Valla tadını çıkaramıyorum maalesef
Kolay gelsin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyee yaa ne güzel gez dolaş dinlen canımmkolay gelsin canım
Valla tadını çıkaramıyorum maalesef
Kolay gelsin canım.
Bdv de cevap arıyorum aslında canım. Utanarak söylüyorum ama biz daha tam olarak o işi yapamadıkNiyee yaa ne güzel gez dolaş dinlen canımm
noldu?Nolur birileri bana yardımcı olabilir mi![]()
Bdv de cevap arıyorum aslında canım. Utanarak söylüyorum ama biz daha tam olarak o işi yapamadık![]()
Canımm gördüüm yaa pek bilgim yok ama kendini bu kadar sıkma yani ne zaman olucaksa olur kasma kendinide illa olsun diye çok ta düşünme yani akışına bıraksan olur gibi heraldeBdv de cevap arıyorum aslında canım. Utanarak söylüyorum ama biz daha tam olarak o işi yapamadık![]()
Hayırdır ?Nolur birileri bana yardımcı olabilir mi![]()
ben sizden bekliyorum asıl yaaa,önce ben söyledim
fikir bulan diğerine söylesin :)
hafta içi olacağı için yer kolay bulurum diye düşünüyorum umarım yanılmam![]()
Bdv de cevap arıyorum aslında canım. Utanarak söylüyorum ama biz daha tam olarak o işi yapamadık![]()
Nolur birileri bana yardımcı olabilir mi![]()
Canım burda" bir derdim var" diye bi bölüm var ya o bdvinşallah bulursun canım :)
bdv ne ? canım çok fazla kafana takıp da düşünme olur zamanla :)
hayırdır noldu ?
Canım burda" bir derdim var" diye bi bölüm var ya o bdv
Aslında yeri değil biliyorum bi kaç yere yorum yazdım konu actım ama cevap alamadım Mayıs'ta düğünüm var kısmetse ve eşya alıcas bu ay sonunda ben internetten İnegöl'den bi mobilyacının ürünlerine rastgeldim inanılmaz ucuz ama bi okdar beğendim ürünleri İnegöl'den mobilya alan yada İnegöl'lü olup bana yardımcı olabilecek birileri var mıHayırdır ?
Rica ederimm canımm :))ay saol canım :)
İnegöl mobilyaysa uygun ve dayanaklı diye duymuştum. Geçen sene bi arkadaşım söylemişti çok memnunum kaç kere ev değiştirdim çizilmedi demiştiAslında yeri değil biliyorum bi kaç yere yorum yazdım konu actım ama cevap alamadım Mayıs'ta düğünüm var kısmetse ve eşya alıcas bu ay sonunda ben internetten İnegöl'den bi mobilyacının ürünlerine rastgeldim inanılmaz ucuz ama bi okdar beğendim ürünleri İnegöl'den mobilya alan yada İnegöl'lü olup bana yardımcı olabilecek birileri var mı![]()
Malesef hiç bilmiyorum ama ürünün malzeme kısmında yazanı söylersen dayanıklı olup olmadığını anlarızAslında yeri değil biliyorum bi kaç yere yorum yazdım konu actım ama cevap alamadım Mayıs'ta düğünüm var kısmetse ve eşya alıcas bu ay sonunda ben internetten İnegöl'den bi mobilyacının ürünlerine rastgeldim inanılmaz ucuz ama bi okdar beğendim ürünleri İnegöl'den mobilya alan yada İnegöl'lü olup bana yardımcı olabilecek birileri var mı![]()
O zaman bilemicem kalitesini. Marka olarak inegöl mobilya sandım benİnegöl mobilya derken Bursa İnegöl'de berkay koltuk mobilya adı altında biyer
curlygirl
endless love @serp07 canlarım inşallah olacak dua edin. En zor kısmı buymuş. Çünkü psikolojik olarak çok etkiliyo
![]()
1500tl bunlarİnegöl mobilya derken Bursa İnegöl'de berkay koltuk mobilya adı altında biyer
Valla canım acıyınca ister istemez ağlıyorum. Aslında en başta korkum bu kadar değildi. Şimdi de korkum yok sadece acıyınca kendimi çekiyorum sorun ocanım benim benimde en çok düşünüp korktuğum şey oraya da yazdm inşallah atlatırsınız ama kendini üzme bize söz ver ağlamak da yok
Dualarım da seninleeee