- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Hoşgeldin canım nerelerdesin
Tikkabilla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar son gördüğüm mesajlari okuyabıldım sadece geçmiş olsun hasta olan kizceler size.. Nişanlımla tartıştık biraz canım çok sıkkındi gelemedim. Şimdi iyiyiz çok şükür. Özledim sizi naptinz nasilsinız?
Takip ediyordum zaten :)Benide takip edermisin:)
Süper geçtii hala leyla gibiyim :) Fotoğraf istiyorum amaa merakta bırakmaslm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız?4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum
nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere
![]()
Takipteyim canım :)ben seni takip ettim,sen de beni etsene,göreyim fotoları :)
tebrikler tekrar cnm,güzel geçmesine sevindim :)
güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)
ben seninkileri göremedim,sen de ekledin mi? hemen bakayım :)
Çok tatlı bir his ya :)az kaldı napalım sabredecezzz
evet ya bizde de öyle olmuştu hala daha nişanlım diye hitap ediyoruz çoğu zaman çok tatlı geliyor yahu
Hayırlı olsun canım
Bende yaşadım buna benzer birşey hatta aynı ilde değiliz normalde ama ziyarete gelmişlerdi elazığa, yinee gelmedi nişanıma, bide amcamın eşi son anda gelmekten vazgeçmişti ama hiç umruma bile gelmedi günümü zehir etmelerine izin vermedim
hoşgeldin nişanlı kız :) resimlerini gördüm bende maşallah size :)
ay canım geçmiş olsunn
Ay bende merak ediyordum ne konuşuluo diee acaba bizimki ne dicekhahahhahahahhah
Canım sadece takip ettiklerine açık yapsan ya biz de görsekk. Ben öyle yaptım bir süre sonra da kaldırırım diyorumnasıl yapalım şimdi bilemedim![]()
Çok geçmiş olsunnn dikkat et canım kendine çok yormamaya çalış.Slm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
İyiyiz canım sen nasılsın, noldu niye tadınız kaçtıKızlar son gördüğüm mesajlari okuyabıldım sadece geçmiş olsun hasta olan kizceler size.. Nişanlımla tartıştık biraz canım çok sıkkındi gelemedim. Şimdi iyiyiz çok şükür. Özledim sizi naptinz nasilsinız?
Ah ah ben sözlü bile değilim. Perşembe ailesiyle tanışmaya gidiyorum, çok heyecanlıyım, bana akıl verin biraz yaBen nişanlanmadım halen sözlüyüm :) ama sana hoşgeldin diyim dedim :)
Canım ailemle vakit geçiriyorum bol bol, tatilin bitmesine az kaldı. :)Hoşgeldin canım nerelerdesinTikkabilla
Ah ah ben sözlü bile değilim. Perşembe ailesiyle tanışmaya gidiyorum, çok heyecanlıyım, bana akıl verin biraz ya![]()
Ayyy beklenen gün geldi yani canımm çok güzel gecer insallah canımmAh ah ben sözlü bile değilim. Perşembe ailesiyle tanışmaya gidiyorum, çok heyecanlıyım, bana akıl verin biraz ya
Canım ailemle vakit geçiriyorum bol bol, tatilin bitmesine az kaldı. :)
Anlıyorum canım tatildesin ne de olsa:) teşekkür ederim darısı sana :) tanıştın mı sevdiceğinin annesiyle:)Canım hayırlı olsun, kusura bakma pek bakamıyorum buraya :)
Canım sonradan farkettim onu zaten:)Takip ediyordum zaten :)
Süper geçtii hala leyla gibiyim :) Fotoğraf istiyorum amaa merakta bırakma
Takipteyim canım :)
Çok tatlı bir his ya :)
Canım sadece takip ettiklerine açık yapsan ya biz de görsekk. Ben öyle yaptım bir süre sonra da kaldırırım diyorum
Çok geçmiş olsunnn dikkat et canım kendine çok yormamaya çalış.
İyiyiz canım sen nasılsın, noldu niye tadınız kaçtı
Takip ediyordum zaten :)
Canım sadece takip ettiklerine açık yapsan ya biz de görsekk. Ben öyle yaptım bir süre sonra da kaldırırım diyorum
kullanıyorum o olur kızlarİnstagram, whatsaap ta konuştuğum kişiler var benimde..
Aile yüzünden yani onun ailesi ışte atlattık çok şükür ya.Takip ediyordum zaten :)
1.şelalelerBende sürekli kocacıma bu bizim düğünümüz mü diye sormuşum:)) hatırlamıyorum ama:)
Çekiyoz zaten canım:) bu arada antlayada gezilecek nereler var. Sevdicek antalya ya gitmeyelim diyoda![]()
Sadece alanyada kalmayın gezin bence her yerini1.şelaleler
2.kaleiçi
3.side
4.aspendos
5.alanya kalesi
6.perge
7.kaş
8.kekova (üçağız)
9. Kalkan
10. Kaputaş köyü
..
.
.
.daha da uzatilabilir gezilecek yerler antalya koca şehir yavrum ve harika doğal güzellikleri var istanbulda yaşayan bir insan olarak rahatlıkla bunları söyleyebilirim. ..
İyiyim düzeldik ya çok iyi oldum. :)düzelmesine sevindim canım, iyiyim kendi adıma sen nasılsın
Alanya kalesi ile damlataş mağarasına gittik canım. Ama eşim antalyaya gitmek istemiyo dinlenelim diyo1.şelaleler
2.kaleiçi
3.side
4.aspendos
5.alanya kalesi
6.perge
7.kaş
8.kekova (üçağız)
9. Kalkan
10. Kaputaş köyü
..
.
.
.daha da uzatilabilir gezilecek yerler antalya koca şehir yavrum ve harika doğal güzellikleri var istanbulda yaşayan bir insan olarak rahatlıkla bunları söyleyebilirim. ..
Yok tabi ki :) takip ediyorum canımcanım bende görmek istiyorum bi sakıncası yoksa.
Burdayim ben:) iki gündür takip edemedim nasilsinKızlaaarrr nerdesinizzz
Düzeldiyse iyi, bir daha canınızı sıkmaz inşallah aynı meselelerAile yüzünden yani onun ailesi ışte atlattık çok şükür ya.