- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ama idare ediyoruz bir sekılde ne kadar zor olsa daHahahha kıyamam yaaa o zaman sen bilirsin canım bir buçuk yılda çokmuş yaa
Nişanlımin is ve maddi durumundan ve benim de netlesmeyen kadrodan dolayı bakalım inşallah hallolucaksağol canım benim.neden belirleyemiyosunuz ki düğün tarihini.
Ne zamandır birliktesiniz canım? Biz daha 7 aylığız ondan heralde
amnnn boşver milletin begenmesine kalırsak zaten evde kalırız:)canım benim babannemin kafası gidip gelmeye başladı hafiften.ön cepheyi iki kez gösterdik ikincisinde hala burası nereymiş diye bakıyodu.başı döndü kadıncağızın.ama iş burnunu sokma olunca hayatta başı dönmez mutlaka sokar.bende bunu bile bile üzülüyorum işte.sözlümü de hala tanıyamadılar.parası pulu olmayan, boş bi çocuk gibi düşünüyolar.olmayadabilirdi ama küçümsemek gibi oluyo onlarınki biraz.hala bişeye benzetemedi çocuğu.
amin canım benım ıyı gecelerCanımın içinin bagdeleri hepinize iyi geceler desteklerini için teşekkürler benim uyumam lazım yarın erken uyanmam2gerek
Hepinize muccuk muccuk
Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ...
Hahahah zaman işte karı koca olunca nasıl olucaz bakalım =)yaklaşık iki yıldır.galiba ondan evet çünkü tamda o aylarda böyleydim.tartışmalarımızda da çok fena olurdum sabaha kadar uyumaz ağlar dururdum.şimdi tartıştığımız zaman uyuyorum bile kızıyo.
![]()
Nişanlımin is ve maddi durumundan ve benim de netlesmeyen kadrodan dolayı bakalım inşallah hallolucak![]()
Hahahah zaman işte karı koca olunca nasıl olucaz bakalım =)
Canımın içinin bagdeleri hepinize iyi geceler desteklerini için teşekkürler benim uyumam lazım yarın erken uyanmam2gerek
Hepinize muccuk muccuk
Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ...
amnnn boşver milletin begenmesine kalırsak zaten evde kalırız:)
Tabi ki hepimiz geçtik o yollardan gerçi biz uzun süredir birlikte değiliz ama neredeyse çoğu çift seninle aynı durumu yaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok çok çabuk geçsin günlermalesef ama idare ediyoruz bir sekılde ne kadar zor olsa da
uyu kız sabaha enerji topla olduğun yerden devamm ahahahahhhh ben de uyuyorum boyle de cevap verıyorum sbaha daha dinç olup iyi tartışalım diye yattım diyorum.. insan bi aşamadan sonra kavgayı bile pek takmıyor galıbayaklaşık iki yıldır.galiba ondan evet çünkü tamda o aylarda böyleydim.tartışmalarımızda da çok fena olurdum sabaha kadar uyumaz ağlar dururdum.şimdi tartıştığımız zaman uyuyorum bile kızıyo.
![]()
ilk tanıştılar sevdicegimle ıyı kotu herkes bir yorum da bulundu masallahaynen öyle gerçekten :)))
biz beraberdık canım aynı sehirde onun tayını cıktı gitti aynı memleketlıyız ama ben okuldan dolayı kaldım.. okulu almayı dusundum oldugu sehre geçiş yapmayı ama sartlar o kadar cok kı maddi manevı cok zorlanacaktık ıkımızdeTabi ki hepimiz geçtik o yollardan gerçi biz uzun süredir birlikte değiliz ama neredeyse çoğu çift seninle aynı durumu yaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok çok çabuk geçsin günler
ilk tanıştılar sevdicegimle ıyı kotu herkes bir yorum da bulundu masallah
inşallah severler birbirlerini tatlım. kendini sevdirir herkese zamnla senın mutlu olduğunu gördükçe aılenın de fikri değişir inşallahherkeste var canım böyle dertler birarada olun yeter.dert etme hiç.inşallah istediğiniz gibi olur herşey.biz şuan mutluyuz ama ailem istemedi çok zor zamanlar geçirdik.yeni yeni düzeliyoruz.hala sözlümün ailemin gözündeki imajı tam olarak kırılmadı.bakalım zamanla çok severler inşallah.
tahmin ediyorum canım bir yakınım da yasadık aynı olayı ama zman her seyın ilacı. ön yargılarını aştılar ve çok seviliyor artık inşallah oyle olur saygısını hiç yıtırmesin ma en onemlisi bucanım bana neler demediler neler.anlatsam ağzın açık kalır.ne kadar üzüldüm bi bilsen![]()
uyu kız sabaha enerji topla olduğun yerden devamm ahahahahhhh ben de uyuyorum boyle de cevap verıyorum sbaha daha dinç olup iyi tartışalım diye yattım diyorum.. insan bi aşamadan sonra kavgayı bile pek takmıyor galıba![]()
Evlenince nerde oturmayı düşünüyorsunuz kuzum onun yanına mı gideceksin başka bi yerde mi oturacaksınızbiz beraberdık canım aynı sehirde onun tayını cıktı gitti aynı memleketlıyız ama ben okuldan dolayı kaldım.. okulu almayı dusundum oldugu sehre geçiş yapmayı ama sartlar o kadar cok kı maddi manevı cok zorlanacaktık ıkımızde