• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınlarrr

Ben evlendim:) çook güzeldi kızlar ama çok ağladım:KK43: öpüyorum sizi:)
Ben 31 ocak die hatırlıodum ama aaaa :(
kuzuummm benim Allah utandırmasın bir ömür mutlu olun emi :)
Gelincikler günaydın,:D

Beni bu akşam isteyecekler yahu,:KK51: şu saate kadar heyecan yapmamıştım.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Şimdi midem ağzımda geziyorum :KK45:Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var :KK55::KK55::KK55:

Günaydın canımm, heycan dorukta desene herşey çok güzel geçer inşallaah :)

Canııım herşey çok güzel olucak dua ederim tabii tüm dualarım sende ve Love01 Love01 de bugün :KK60::KK60: Rahat ol sıkıntı yapma herşey kendiliğinden oluvericek bak görürsün :KK66: Bende çalışmasam yarın gelirdim de :KK43:

Çok teşekkür ederim canım benim yaa, Nişandan yırttın ama düğünden kaçışın yok geleceksin :KK50:

YEKTA61 YEKTA61 canım şimdiden sanada mutluluklar:KK68:

Love01 Love01 kaderdaşım, :KK53: seni özelden kutladım ama burdan da unutmadığımı bil istedim..Allah utandırmasın seni, beni herkesi..:KK19:

Günaydınlarrr

Ben 31 ocak die hatırlıodum ama aaaa :KK43:
kuzuummm benim Allah utandırmasın bir ömür mutlu olun emi :)

Günaydın canımm, heycan dorukta desene herşey çok güzel geçer inşallaah :)

Günaydın canım, bugüne kadar hiç heyecan yapmadım ama şimdi acayip birşey oldum :) Aminnn canım yaa inşallah inşallah:KK19:

Çok teşekkür ederim canım benim yaa, Nişandan yırttın ama düğünden kaçışın yok geleceksin :KK50:

YEKTA61 YEKTA61 canım şimdiden sanada mutluluklar:KK68:

Love01 Love01 kaderdaşım, :KK53: seni özelden kutladım ama burdan da unutmadığımı bil istedim..Allah utandırmasın seni, beni herkesi..:KK19:

:) :) inşallahh canım inşallah evet kızlarrr sizede mutluluklarrr ayy ne heyecanlı bir gün bir de cuma mübarek gün :) herşey istediğiniz , istediğimiz gibi olsun ;)

@Tikkabilla Çok sevindim adına canım , inşallah o günlerde gelicek :)

Günaydın :KK49:

Günaydın , sağol canıım:KK76:

Günaydııııınnnnn :KK54::KK54:
Ayyyy isticekler seniii :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Artık heyecanlan yaniii bencede :cool: :KK45::KK45:Kaçarken beni de alsana burdann :KK60: Beraber gideliimmmm :KK55::KK55:

Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar inşallah günümüz güzel geçer , Allah herşeyi gönlümüze göre verir (Amin) HoppaHoppaHoppaHoppa
Aminnnn :KK36::KK36:

Back
X