2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım sevdiceğmle konuşacam diyecem elbiseyi alalım ayakkabı yüzük ve iç çamaşırı için çarşıya gidelim diyecem :) o diyo aileler kaynaşsın diye istiyomuş alışverişi. O ihtiyaçlarımı bizim ilçeden de alabilirim :)

Çok yorucu olmaz mı öyle kaynaşmaktan ziyade her kafadan bir ses ?

ben istemem açıkçası kimseyi sevdiğimle gidip alayım istiyorm kimseyi istemiyrm

kızlar bunlar köşe takımı ve salon takımı

çok hoş hanımlar takımlarınız :) ben çok kararsızım yaaa

çok şıklarrr :) güle güle kullansın canım :) nereden aldığını ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim sorun olmazsa
olmaz tabi kuzum netten aldım magazalarda indirim yoktu canım i orjinal ürünler
hepsi 413 lira tuttu:) markha ve toperler diye 2 siteden alışveriş yaptım :)

olmaz tabi kuzum netten aldım magazalarda indirim yoktu canım i orjinal ürünler
hepsi 413 lira tuttu:) markha ve toperler diye 2 siteden alışveriş yaptım :)

Anladım tatlım.. Piyasa ne kadar acaba bir bakmak gerek aslında

magazada sormuştum gömlek kol dügmesi 180 cüzdan kemer seti 210 du canım ee böyle oluncada siteden almak daha uygun oldu benim için :)

hmmm anladım canım :) mantıklı siteden almak ozaman. Birde firmaların indirim fırsatlarını kollamak gerek sanırım

Çok yorucu olmaz mı öyle kaynaşmaktan ziyade her kafadan bir ses ?

ben istemem açıkçası kimseyi sevdiğimle gidip alayım istiyorm kimseyi istemiyrm
Ya benim annem onun annesi ve biz oluruz o zamanda kimse karışmaz zaten. Sevdiceğimle bugün bi daha konuşacam bakalım :)

Bende şu takımlardan başlayayım en iyisii
offff çok korktum yaaa böyle siteden almak için kredi kartı da soruyorlar demi benim yok ki kart mart
yok canım kapıda ödemeli aldım ben bi türlü güvenemiyorum kredi kartıyla alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…