- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kargolarım geldiii kargolarım geldiiiiii
Canım sevdiceğmle konuşacam diyecem elbiseyi alalım ayakkabı yüzük ve iç çamaşırı için çarşıya gidelim diyecem :) o diyo aileler kaynaşsın diye istiyomuş alışverişi. O ihtiyaçlarımı bizim ilçeden de alabilirim :)ayyy düğünden sonra uğraştırmasınlar beni
tam tahmin ettiğim gibi bence sen adamın ne kadar indirim yapcağını ögren canım bide yüzük fiyatlarını araştır çok fark yoksa hiç katalogdan seçme işine girme bence parmagında nasıl durcak bilmeden alınmaz ki
aman kıyamazmışşşresmi var mı canım adı ne diye geçiyo bunların benimkide hep berberde traş oluyo onun yerine böyle bişey alabilirim bende bide alışveriş yaptığın sitenin kapıda ödemesi var mı :)
evet canım bohça içinde olucak bohçadaki herşey kendi halinde bir bütün olucak hazırladığım zaman resimlerini atarım mutlaka :)
Canım sevdiceğmle konuşacam diyecem elbiseyi alalım ayakkabı yüzük ve iç çamaşırı için çarşıya gidelim diyecem :) o diyo aileler kaynaşsın diye istiyomuş alışverişi. O ihtiyaçlarımı bizim ilçeden de alabilirim :)
kızlar bunlar köşe takımı ve salon takımı
ben begendim canım oturma odası için bende köşeli koltuk istiyorum :)
2 tanede berjerle tamamlarım sanırım :)
bu köşeli koltukların bazılarının örtüleri çıkıp yıkanabiliyomuş bazalı filan olanları varmış onlar daha kullanışlı diyolar
bende nerde okudum bilmiyorum ama minderli olmalarıda avantajmış:)
Eki Görüntüle 1245223 Eki Görüntüle 1245224 Eki Görüntüle 1245225
Eki Görüntüle 1245344 Eki Görüntüle 1245344 bohçaya koyacaklarım artık elimde :)
olmaz tabi kuzum netten aldım magazalarda indirim yoktu canım i orjinal ürünlerçok şıklarrr :) güle güle kullansın canım :) nereden aldığını ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim sorun olmazsa
olmaz tabi kuzum netten aldım magazalarda indirim yoktu canım i orjinal ürünler
hepsi 413 lira tuttu:) markha ve toperler diye 2 siteden alışveriş yaptım :)
magazada sormuştum gömlek kol dügmesi 180 cüzdan kemer seti 210 du canım ee böyle oluncada siteden almak daha uygun oldu benim için :)Anladım tatlım.. Piyasa ne kadar acaba bir bakmak gerek aslında
magazada sormuştum gömlek kol dügmesi 180 cüzdan kemer seti 210 du canım ee böyle oluncada siteden almak daha uygun oldu benim için :)
çeyiz için fırsat kollamaktan bohçaya zaman ayıramadım kihmmm anladım canım :) mantıklı siteden almak ozaman. Birde firmaların indirim fırsatlarını kollamak gerek sanırım
çeyiz için fırsat kollamaktan bohçaya zaman ayıramadım ki
bir an önce başlamazsan işin çok zoronlar hazırdaymış zaten ya bunlar asıl parça tatlım Allah'ım nereden başlasam beeeen
bir an önce başlamazsan işin çok zor
Ya benim annem onun annesi ve biz oluruz o zamanda kimse karışmaz zaten. Sevdiceğimle bugün bi daha konuşacam bakalım :)Çok yorucu olmaz mı öyle kaynaşmaktan ziyade her kafadan bir ses ?
ben istemem açıkçası kimseyi sevdiğimle gidip alayım istiyorm kimseyi istemiyrm
yok canım kapıda ödemeli aldım ben bi türlü güvenemiyorum kredi kartıyla alışverişeBende şu takımlardan başlayayım en iyisii
offff çok korktum yaaaböyle siteden almak için kredi kartı da soruyorlar demi benim yok ki kart mart
yok canım kapıda ödemeli aldım ben bi türlü güvenemiyorum kredi kartıyla alışverişe
tut tatlım benim hala alıcaklarım var siteden :)aaa çok iyimiş ozaman yao siteyi aklımda tutatım ben
tut tatlım benim hala alıcaklarım var siteden :)
kendime gecelikler filan alcam canım evlilik için hiç geceliğim yok hala miki mauslu pijamalar giyiyorumNe alacaksın ki başka kuzumaboooo seni gördükçe ben yanmışım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?