2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha

mesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha
Yahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bence

Yahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bence
hahah o konu ciddi muallak daha videoyu da izlemedik biliomusun

Çok enteresansınız gerçekten. Ben çok merak ediyorum özellikle o şarkı söylediğiniz zamanı
Söylediğiniz değil lütfen Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorum

Söylediğiniz değil lütfen Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorum
Ay olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya Valla dış çekim olmasa da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümde

Ay olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya Valla dış çekim olmasın da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümde
Ay canımmm çok sevindim şuannn Onun orjinali o ama telle çekildi bir tek birde video var o kadar henüz göremesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…