- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bu kuzu, pudra gibi de leylak diye geçiyordu sitede :)
Kuzu ben de hiç alışveriş yapmadım ordan ya ama güvenilirliğinden eminim yapan arkadaşlarım var.
Detayları bilmiyorum ama sanırım kupon yok
gözüme girdi ozaman bu siteAy onu düşününce dank etti banaO zaman renkli fon tabiykii :)
Ben günlük tabaklarımı oradan aldım. Kargo ücreti vardı ne yazık ki :/ İki gün sonra kampanya çıktı kargo bedavaAma standart allahtan ki. Onca kırılacak şey vardı, öyle güzel paketlemişler ki kolide bile çizik yoktu. Bir de hızlı gönderdiler. Hatta içinde kırılmaktan korusun diye fazladan baloncuk ve sünger vardı, onları hala saklıyorum taşırken lazım olur diye
Aynen benim cahilliğime geldigözüme girdi ozaman bu sitetakip edip ücretsiz olduğunda yakalamak lazım o vakit acelemiz yok nasılsa.
bunu pek beğendim
Sen de yavaştan atağa geç o zaman kuzubende koltuklara renkli kırlent almak istiyorum oda çok renksiz oldu, fon perde de yok..Oda da renk yok
rengi nedense beğenmedim daha güzel bir mavi tonu olabilir sankiEvet evet buradan baya güzel görünüyo kuzu :)
Kızlar bu fon nasıl baya da uygunmuş sanki?
http://urun.n11.com/fon-perde/misya...HK1bEV1CS-DwpP_fRkECczKk2TunycCqrPxoC_43w_wcB
Öyle mi dersin. Ben burdaki rengini sevdim aslında da. Altta alan biri fotoğraf göndermiş böylerengi nedense beğenmedim daha güzel bir mavi tonu olabilir sanki
Sen de yavaştan atağa geç o zaman kuzu
Ben baya kış hazırlığı yapıyorum şuan
Ayy öylr olunca insan muallakta kalıyorMrs Pink kuzu fotoda shop olduğu için tam renk anlaşılmaz altta attığın foto asıl renk güzel ben beğendim
Masa üzeri için derken kuzu aksesuar mıbu pazar başlamayı düşünüyorumya birde masa üzeri için ne olabilir ?
Hım böylesi dah agüzel duruyormuş. orda soru cevaplara baktımda tek parçası içinmiş o fiyat baktınmıÖyle mi dersin. Ben burdaki rengini sevdim aslında da. Altta alan biri fotoğraf göndermiş böyle
Masa üzeri için derken kuzu aksesuar mı
Evet kuzu baktım yine de normal geldi ama :) Sence ?Hım böylesi dah agüzel duruyormuş. orda soru cevaplara baktımda tek parçası içinmiş o fiyat baktınmı
Kuzu ya bu arada ben senin halıyı çok beğendim o koltukların olduğu odadaki. Onu nerden almıştıııın :) Hala gelmedi ya halı değiştirebilirim o yüzden bilemedim şimdi görünce kafam karıştıbu pazar başlamayı düşünüyorumya birde masa üzeri için ne olabilir ?
Ozaman senin bakarak alman lazım farklılık gösteriyor kuzu çokAyy öylr olunca insan muallakta kalıyor
Benim istediğim aslında şöyle bişey
Bunlar da açılmadı kuzu yaKızlar şunlar nasıl sizce ?
Evet kuzu baktım yine de normal geldi ama :) Sence ?
Kuzu ya bu arada ben senin halıyı çok beğendim o koltukların olduğu odadaki. Onu nerden almıştıııın :) Hala gelmedi ya halı değiştirebilirim o yüzden bilemedim şimdi görünce kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?