MErhaba, hayırlı olsun :) Ben de mayıs geliniyimMerhabaaaaa nisan geliniyim çokta bir şey kalmadı
merhaba canım benim sanada hayırlı olsun mayısı kaçıMErhaba, hayırlı olsun :) Ben de mayıs geliniyim
Teşekkür ederimm :) 7 ve 14 mayıs bizim. Sizin kaçı? Hazırlıklar ne alemde :)merhaba canım benim sanada hayırlı olsun mayısı kaçı
Amin teşekür ederim, inşallah darısı başınızaay ne güzelllll rabbim mutluluğunuzu daim etsinbende sonunda mutlu olacağım inşallah :)
9 nisan canım kına salon yerleri falan tutuldu diğer kısımlara geçtik Allahın izniyle çok kalmadı zaten siz neler yaptınızTeşekkür ederimm :) 7 ve 14 mayıs bizim. Sizin kaçı? Hazırlıklar ne alemde :)
Amiiiiiinnn yeni gelin :)Amin teşekür ederim, inşallah darısı başınıza
Bizim bir kına-düğün bir de nikah olacak. Düğün mekanı tutuldu, nikah tarihi almak için bekliyoruz şimdi de. Mobilyaları ve beyaz eşyaları alıcaz yakın zamanda da. Ufak tefek ıvır zıvırlarla uğraşıyorum şimdi ben de :) Ama bana hala çok var gibi geliyor9 nisan canım kına salon yerleri falan tutuldu diğer kısımlara geçtik Allahın izniyle çok kalmadı zaten siz neler yaptınız
hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun. ne durumdasınız?9 nisan canım kına salon yerleri falan tutuldu diğer kısımlara geçtik Allahın izniyle çok kalmadı zaten siz neler yaptınız
Amiiiiiinnn yeni gelin :)
teşekkür ederim cümlemizi inşallah.. çok zorlu süreçti rabbim herkesin yardımcısı olsun. sizin düğün ne zaman?
Ocakta mı açılıyor 2016 defterleri bilgin var mı?Bizim bir kına-düğün bir de nikah olacak. Düğün mekanı tutuldu, nikah tarihi almak için bekliyoruz şimdi de. Mobilyaları ve beyaz eşyaları alıcaz yakın zamanda da. Ufak tefek ıvır zıvırlarla uğraşıyorum şimdi ben de :) Ama bana hala çok var gibi geliyor
hoşbuldumm teşekkürler 9 nisan olacak düğünüm salon kına yeri vs hepsi tutuldu ıvır zıvırdayım çeyiz taksitlerimi ödüyorum zorlu maraton anlayacağınız neyi ne zaman yapsam bazen kararsızım sizlerden fikir almaya geldim.hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun. ne durumdasınız?
Tebrik ederiiim sende yeni gelinsin nasıl gidiyorÇok fazla stresli evet.. benim 5 eylüldeydi düğünüm
Ocakta mı açılıyor 2016 defterleri bilgin var mı?
hoşbuldumm teşekkürler 9 nisan olacak düğünüm salon kına yeri vs hepsi tutuldu ıvır zıvırdayım çeyiz taksitlerimi ödüyorum zorlu maraton anlayacağınız neyi ne zaman yapsam bazen kararsızım sizlerden fikir almaya geldim.
Tebrik ederiiim sende yeni gelinsin nasıl gidiyor
Hiç bilgim yok ki :/ En erken 6 ay önce alındığını biliyorum, belge geçerlilik süreleri o kadarmış galiba. En iyisi belediyeyi arayıp öğrenmek.Ocakta mı açılıyor 2016 defterleri bilgin var mı?
tam yerindesin ozaman :)Ocakta mı açılıyor 2016 defterleri bilgin var mı?
hoşbuldumm teşekkürler 9 nisan olacak düğünüm salon kına yeri vs hepsi tutuldu ıvır zıvırdayım çeyiz taksitlerimi ödüyorum zorlu maraton anlayacağınız neyi ne zaman yapsam bazen kararsızım sizlerden fikir almaya geldim.
Tebrik ederiiim sende yeni gelinsin nasıl gidiyor
eşin yemek seçiyor mu : )Teşekkür ederim, darısı başına...Çok iyi şu an sıkıntı yok, birde yemek yapmayı öğrenirsem daha iyi olacak
evrakların süresi 6 ay evet onu okudum bendeHiç bilgim yok ki :/ En erken 6 ay önce alındığını biliyorum, belge geçerlilik süreleri o kadarmış galiba. En iyisi belediyeyi arayıp öğrenmek.
teşekkür ederim canım nikah tarihleri için bilgi verir misin ne kadar önce almak gerek nisan ayında düğüntam yerindesin ozaman :)
her belediyede farklılık gösterebiliyor. İnternet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. sitelerinde bilgiler oluyor. yada arayıp ama geneli en erken 6 ay önce başvurabiliyorsun. benimde öyle olmuştu.eşin yemek seçiyor mu : )
evrakların süresi 6 ay evet onu okudum bende
teşekkür ederim canım nikah tarihleri için bilgi verir misin ne kadar önce almak gerek nisan ayında düğün
ben baktım da şimdi ;her belediyede farklılık gösterebiliyor. İnternet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. sitelerinde bilgiler oluyor. yada arayıp ama geneli en erken 6 ay önce başvurabiliyorsun. benimde öyle olmuştu.
o belediye herkese aynı uygulamayaı yapacağı için geç kalmayacaksın.başvuru açılır açılmaz başvurursunben baktım da şimdi ;
5–Üç aydan daha ileri tarihe nikah günü verilmemektedir.
(Örnek:Mayıs ayında olacak nikah için 1 Şubat’tan itibaren, Haziran ayında olacak nikah için 1 Mart’tan itibaren, Eylül ayında yapılacak nikah için 1 Hazirandan itibaren müracaat alınmaktadır.)
diyor çok geç değildir inşallah..
ne zormuş yao belediye herkese aynı uygulamayaı yapacağı için geç kalmayacaksın.başvuru açılır açılmaz başvurursun
eşin yemek seçiyor mu : )
evrakların süresi 6 ay evet onu okudum bende
teşekkür ederim canım nikah tarihleri için bilgi verir misin ne kadar önce almak gerek nisan ayında düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?