2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

HAha çok sevince bıkıyor insan bi süre sonra sen de haklısın
Gönderdiklerinden 1 ve 4 ü sevdim . 4 daha iyi ama geyikten hoşlanmadım pek
Yine de biraz daha bakılabilir sanki ne dersin :)
Ay hadi bakayım madem, elediklerim çıkıyor hep ama

Günaydın kuzucum
Off işin kötüsü vakitte yok aslında dün bir parfüm beğendi 270 liraydı ama
canm perşembede benim nişanmlımın doğumgünü çarşambada bizim yıl dönümümüz 4. seneyi doldurduk. Bende bakcam o kutlarsa bende doğum gününü kutlayacam :)

Eh olacak o kadar kuzucum , yatak örtüleri böyle maelsef
Ay yok kıyamam o paraya, ütü alırım üstüne saç kurutma makinesi alırım. Çok beğensem de ne yazık ki kalacak o Hem ben 35TLye yatak örtüsü almıştım english homedan

hmm anladım canım. düğünde olmayacak zaten bizim dedim en azından güzel bir gece olsun ortaya güzel fotolar çıkar eğleniriz diye düşünmüştüm

Ay yok kıyamam o paraya, ütü alırım üstüne saç kurutma makinesi alırım. Çok beğensem de ne yazık ki kalacak o Hem ben 35TLye yatak örtüsü almıştım english homedan
İhihi doğru, ben de kıyamamıştım zaten zamanında. Senin gibi english home dan baya zaman önce 50ye falan almıştım bi tane onu kullanıyorum.
Ne kadar yeltensem de kıyamamıştım ona o kadar para vermeye

İvit cüzdan da güzel fikirmiş bak, şöyle güzel yumuşak bir deriden :)))
Yarın bakayım barii cüzdan
3. soft olanın lila rengi 2. olan kuzu. İlkiyle sonuncu arasında seçin yapsam hangisi ona da karar veremem Öf ya

Uu evet cüzdan mantıklı bakk :)
Cüzdan cepte ozaman
canm perşembede benim nişanmlımın doğumgünü çarşambada bizim yıl dönümümüz 4. seneyi doldurduk. Bende bakcam o kutlarsa bende doğum gününü kutlayacam :)
hediye alıcakmısın
yok ki, bende sana gelen cevapları, pusuya yattım bekliyorum
hahha bişey bulursan bana da söyle
kızlar benim konumda sanırım kimsenin bir fikri yok
Canım bende organizasyon şirketiyle anlaşmadım.

hmm anladım canım. düğünde olmayacak zaten bizim dedim en azından güzel bir gece olsun ortaya güzel fotolar çıkar eğleniriz diye düşünmüştüm
Düğün olmayacaksa yapabilirsin tabii canım ama dediğim gibi malesef bildiğim bir firma yok. Biraz daha araştır madem belki daha ucuza halledebilirsin

Yarın bakayım barii cüzdan

Cüzdan cepte ozaman

hediye alıcakmısın

hahha bişey bulursan bana da söyle

Canım bende organizasyon şirketiyle anlaşmadım.
o bana alırsa alıcam geçen sene sarardan cüzdan almıştım bu senede kıyafet felan alırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…