Ay hadi bakayım madem, elediklerim çıkıyor hep amaHAha çok sevince bıkıyor insan bi süre sonra sen de haklısın
Gönderdiklerinden 1 ve 4 ü sevdim . 4 daha iyi ama geyikten hoşlanmadım pek
Yine de biraz daha bakılabilir sanki ne dersin :)
canm perşembede benim nişanmlımın doğumgünü çarşambada bizim yıl dönümümüz 4. seneyi doldurduk. Bende bakcam o kutlarsa bende doğum gününü kutlayacam :)Günaydın kuzucum
Off işin kötüsü vakitte yok aslında dün bir parfüm beğendi 270 liraydı ama
Haha umutsuzluğa kapılmak yok, o nevresim bulunacak kuzucum.Ay hadi bakayım madem, elediklerim çıkıyor hep ama
Hani bizde görelim seçenekleri
Hiç bir fikrin varmı peki
Çok fazla şuanlık :)aa neden ?
Enee hakikaten bu baya senlik olurmuş ya, varmı ki yatak örtüsünün de satışı acephttp://urun.n11.com/cift-kisilik-ne...cift-kisilik-ranforce-gatsby-indigo-P73642151
Ayy bu da çok tatlı bunu bi de yatak örtüsünü de alsam tam benlik oldu
Henüz kullanmaya başlamadığın içindir oÇok fazla şuanlık :)
Çok fazla şuanlık :)
canım ben organizasyonla anlaşmadım oyüzden bir şey yazamadımkızlar benim konumda sanırım kimsenin bir fikri yok
Huff var ama 200 TLEnee hakikaten bu baya senlik olurmuş ya, varmı ki yatak örtüsünün de satışı acep
Konu ne canım ?kızlar benim konumda sanırım kimsenin bir fikri yok
Canım şimdi dönüp okudum ama benim bir fikrim yok malesef.kızlar benim konumda sanırım kimsenin bir fikri yok
Eh olacak o kadar kuzucum , yatak örtüleri böyle maelsefHuff var ama 200 TL
Ay yok kıyamam o paraya, ütü alırım üstüne saç kurutma makinesi alırım. Çok beğensem de ne yazık ki kalacak oEh olacak o kadar kuzucum , yatak örtüleri böyle maelsef
hmm anladım canım. düğünde olmayacak zaten bizim dedim en azından güzel bir gece olsun ortaya güzel fotolar çıkar eğleniriz diye düşünmüştümCanım şimdi dönüp okudum ama benim bir fikrim yok malesef.
Zamanında biraz bakınmıştım ama sonra mekandan faha fazla parayı ona vermek gereksiz geldi vazgeçtim
Eh olacak o kadar kuzucum , yatak örtüleri böyle maelsef
İhihi doğru, ben de kıyamamıştım zaten zamanında. Senin gibi english home dan baya zaman önce 50ye falan almıştım bi tane onu kullanıyorum.Ay yok kıyamam o paraya, ütü alırım üstüne saç kurutma makinesi alırım. Çok beğensem de ne yazık ki kalacak oHem ben 35TLye yatak örtüsü almıştım english homedan
olmayacağına kesin karar verdinizmi canımhmm anladım canım. düğünde olmayacak zaten bizim dedim en azından güzel bir gece olsun ortaya güzel fotolar çıkar eğleniriz diye düşünmüştüm
Yarın bakayım barii cüzdanİvit cüzdan da güzel fikirmiş bak, şöyle güzel yumuşak bir deriden :)))
Cüzdan cepte ozaman3. soft olanın lila rengi 2. olan kuzu. İlkiyle sonuncu arasında seçin yapsam hangisi ona da karar verememÖf ya
Uu evet cüzdan mantıklı bakk :)
hediye alıcakmısıncanm perşembede benim nişanmlımın doğumgünü çarşambada bizim yıl dönümümüz 4. seneyi doldurduk. Bende bakcam o kutlarsa bende doğum gününü kutlayacam :)
hahha bişey bulursan bana da söyleyok ki, bende sana gelen cevapları, pusuya yattım bekliyorum
Canım bende organizasyon şirketiyle anlaşmadım.kızlar benim konumda sanırım kimsenin bir fikri yok
Düğün olmayacaksa yapabilirsin tabii canım ama dediğim gibi malesef bildiğim bir firma yok. Biraz daha araştır madem belki daha ucuza halledebilirsinhmm anladım canım. düğünde olmayacak zaten bizim dedim en azından güzel bir gece olsun ortaya güzel fotolar çıkar eğleniriz diye düşünmüştüm
o bana alırsa alıcamYarın bakayım barii cüzdan
Cüzdan cepte ozaman
hediye alıcakmısın
hahha bişey bulursan bana da söyle
Canım bende organizasyon şirketiyle anlaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?