yok canım 1000 miiiii o kadarda değilokadarcık mı 2 kişi masraflar 280 birde 200 memura verdiniz aay çok ucuzmuş bende kafadan 1.000 gider diyordum.
ne biliyim kız hayat pahalı güvenim yok baksana memura 200 tl verdik diyorsun artık ne düşünmeliyim bilemedim.yok canım 1000 miiiii o kadarda değil
Ay şansın da bu kadarıı! Süper olmuşistanbulda yapmadık bizsadece cüzdan ücreti alındı, memur mekana gelince ücret verilecekti..o da akraba çıktı parayı kabul etmedi
Şansa bak
şanslı köftee
Ay şansın da bu kadarıı! Süper olmuş
Hihi aman daim olsun kuzucummm :)Bazen bende şanslı olabiliyorum
Hihi aman daim olsun kuzucummm :)
Ay temiz çıkmasına çok sevindimmmKızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
Sağol canım bende öyle çok korkmuştum gerçekten, her ne ise bir an önce tedavi başlasın da rahatlıyayımAy temiz çıkmasına çok sevindimmm
geçmiş olsun canımKızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
Çok teşekkür ederim şimdi fotoğraflarına baktım bende tebrik ederim, çok güzel olmuşsungeçmiş olsun canım
Kuzuuuu, hoşgeldin yaa ay nasıl sevindim bilemezsin. Çok şükür :)Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederimÇok teşekkür ederim şimdi fotoğraflarına baktım bende tebrik ederim, çok güzel olmuşsun
Hoşbulduk kuzucummKuzuuuu, hoşgeldin yaa ay nasıl sevindim bilemezsin. Çok şükür :)
Teşekkür ederimteşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim
nasıl gidiyor alıştınmı
Çok sev,nd,m kuzucum yaaSağol canım bende öyle çok korkmuştum gerçekten, her ne ise bir an önce tedavi başlasın da rahatlıyayım
ben ilk boşluğa düşer gibi oldum kendi evimizde kalabalığız ev hiç boş olmaz başlarda o yüzden değişik geldi şimdi alışıyor gibiyimHoşbulduk kuzucummBende rahatladım
Teşekkür ederimBen çok çabuk alıştım evime evliliğe ya tek sorun yemek Sende durumlar ne ?
İnşallah canım. Pijama vs almam lazım diyordun sen dimi dün ? English home da %50 hepsi şuanÇok sev,nd,m kuzucum yaaİyi olacaksın inşallah.
Zamanla oturur herhalde yemek işi de ne yapsam diye karar veremiyorum benben ilk boşluğa düşer gibi oldum kendi evimizde kalabalığız ev hiç boş olmaz başlarda o yüzden değişik geldi şimdi alışıyor gibiyimbende de sorun yemek
evet hem herşeyi yapmak istiyorum hemde hiçbir şey yapmamakİnşallah canım. Pijama vs almam lazım diyordun sen dimi dün ? English home da %50 hepsi şuan
Zamanla oturur herhalde yemek işi de ne yapsam diye karar veremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?