2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.

Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
Ay temiz çıkmasına çok sevindimmm

Kuzuuuu, hoşgeldin yaa ay nasıl sevindim bilemezsin. Çok şükür :)

Hoşbulduk kuzucumm Bende rahatladım

Teşekkür ederim Ben çok çabuk alıştım evime evliliğe ya tek sorun yemek Sende durumlar ne ?
ben ilk boşluğa düşer gibi oldum kendi evimizde kalabalığız ev hiç boş olmaz başlarda o yüzden değişik geldi şimdi alışıyor gibiyim bende de sorun yemek

Çok sev,nd,m kuzucum yaa İyi olacaksın inşallah.
İnşallah canım. Pijama vs almam lazım diyordun sen dimi dün ? English home da %50 hepsi şuan
ben ilk boşluğa düşer gibi oldum kendi evimizde kalabalığız ev hiç boş olmaz başlarda o yüzden değişik geldi şimdi alışıyor gibiyim bende de sorun yemek
Zamanla oturur herhalde yemek işi de ne yapsam diye karar veremiyorum ben

İnşallah canım. Pijama vs almam lazım diyordun sen dimi dün ? English home da %50 hepsi şuan

Zamanla oturur herhalde yemek işi de ne yapsam diye karar veremiyorum ben
evet hem herşeyi yapmak istiyorum hemde hiçbir şey yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…