2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kadıköy belediyesi bizden aldığı ekstra paranın yanında birde düğün günü memura 200 tl verdirtti haberin olsun canım

Ayyyy kuzu ne unuttum? 1 de soğan var tabii o karışımın içinde bu ölçülere bi tane yeterli orta boy falan :)
bence salçası kıyması ve soğanı bol olan yemek her zaman lezzetli oluyor annemde bende öyle yapıyorum özellikle zeytinyağlı tarife bakın 7-8 baş soğan diyor hadi buda olsun 4-5 baş olsun 1 adet yetmez bence

Bu ölçülere bir tane koydum bence gayet yetti ama tabi kendisine göre ayarlar artık herkes :)

önemli değil canım üzerindende baya zaman geçti ben pek giremiyorum
Ay özelden yazabilir misin adını o kadar çok kişi takip ediyorum ki
Mantıklı olan o zaten. Aramak lazım ben de aramadım zaten tahmini konuşuyorum da bakalım nasıl olacak.

aaaa neden ki şaşırdım şimdi
oraya gelmesi için taksiye para veriyormuş mesai harcıyormuş bla bla bla
o parayı zaten belediyeden alması gerekmezmi
tamam zaten başiş verirsin ama mecburi bırakmaları bizede çok saçma gelmişti verdik bizde uğraşmak istemedik

Ay özelden yazabilir misin adını o kadar çok kişi takip ediyorum ki

Mantıklı olan o zaten. Aramak lazım ben de aramadım zaten tahmini konuşuyorum da bakalım nasıl olacak.
hele bir gidelim de evlendirme dairesine orda net karar veririz zaten bizimkide mayısın son haftası diyor hem maaşlarımızı alırız hemde balayına çıkacağımız için havalar ısınır haziranın ilk haftası tatilde oluruz diyor bende 2.haftası istemiştim ama bakalım hayırlısı

siz düğün yapacağınız yeremi getirdiniz memuru eğer öyleyse ekstra para vermen kaçınılmaz hatta dünde konuşuluyordu bu konu içimizden kızlar 300-400 ne vermişti curlygirl 200 vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…