kadıköy belediyesi bizden aldığı ekstra paranın yanında birde düğün günü memura 200 tl verdirtti haberin olsun canımAuralee aradım dediki şuan mart ayına kadar açık aralığın ilk hafatası arayın büyük ihtimalle aralıkta açılmış olacaktır dedi ve kızda aynısını söyledi önce mekan ayarlayın tarihi ayarlarsınız ona göre burada bulamazsan Kadıköy belediyesinden alırsın dedi herkes öyle yapıyormuş
bence salçası kıyması ve soğanı bol olan yemek her zaman lezzetli oluyor annemde bende öyle yapıyorum özellikle zeytinyağlı tarife bakın 7-8 baş soğan diyor hadi buda olsun 4-5 baş olsun 1 adet yetmez benceAyyyy kuzu ne unuttum? 1 de soğan var tabii o karışımın içinde bu ölçülere bi tane yeterli orta boy falan :)
aaaa neden ki şaşırdım şimdikadıköy belediyesi bizden aldığı ekstra paranın yanında birde düğün günü memura 200 tl verdirtti haberin olsun canım
Bu ölçülere bir tane koydum bence gayet yetti ama tabi kendisine göre ayarlar artık herkes :)bence salçası kıyması ve soğanı bol olan yemek her zaman lezzetli oluyor annemde bende öyle yapıyorum özellikle zeytinyağlı tarife bakın 7-8 baş soğan diyor hadi buda olsun 4-5 baş olsun 1 adet yetmez bence
teşekkür ederimmteşekkür ederim tatlımbende seni tebrik ederim mutluluklar
Ay özelden yazabilir misin adını o kadar çok kişi takip ediyorum kiönemli değil canım üzerindende baya zaman geçti ben pek giremiyorum
Mantıklı olan o zaten. Aramak lazım ben de aramadım zaten tahmini konuşuyorum da bakalım nasıl olacak.Auralee aradım dediki şuan mart ayına kadar açık aralığın ilk hafatası arayın büyük ihtimalle aralıkta açılmış olacaktır dedi ve kızda aynısını söyledi önce mekan ayarlayın tarihi ayarlarsınız ona göre burada bulamazsan Kadıköy belediyesinden alırsın dedi herkes öyle yapıyormuş
bu arada başvurunuz 2 kişi ne kadar masraf tuttu canım hazırlıklı olalımkadıköy belediyesi bizden aldığı ekstra paranın yanında birde düğün günü memura 200 tl verdirtti haberin olsun canım
oraya gelmesi için taksiye para veriyormuş mesai harcıyormuş bla bla blaaaaa neden ki şaşırdım şimdi
evet aynen bizde ...
yada makarna kızartma vs.
ama acilen sulu yemeğe geçmemiz lazım yoksa kilo aliciiim
heee çorba yapıyorum onda sıkıntı yokevet bende çorba yapmak istiyorum da, şu an bir çalışma yok :)
280 civarıydı canımbu arada başvurunuz 2 kişi ne kadar masraf tuttu canım hazırlıklı olalım
hele bir gidelim de evlendirme dairesine orda net karar veririz zaten bizimkide mayısın son haftası diyor hem maaşlarımızı alırız hemde balayına çıkacağımız için havalar ısınır haziranın ilk haftası tatilde oluruz diyor bende 2.haftası istemiştim ama bakalım hayırlısıAy özelden yazabilir misin adını o kadar çok kişi takip ediyorum ki
Mantıklı olan o zaten. Aramak lazım ben de aramadım zaten tahmini konuşuyorum da bakalım nasıl olacak.
supermiş senin hangi belediyeydiburada nikaha para vermeyen bir benim heralde
siz düğün yapacağınız yeremi getirdiniz memuru eğer öyleyse ekstra para vermen kaçınılmaz hatta dünde konuşuluyordu bu konu içimizden kızlar 300-400 ne vermişti curlygirl 200 vermişoraya gelmesi için taksiye para veriyormuş mesai harcıyormuş bla bla bla
o parayı zaten belediyeden alması gerekmezmi
tamam zaten başiş verirsin ama mecburi bırakmaları bizede çok saçma gelmişti verdik bizde uğraşmak istemedik
supermiş senin hangi belediyeydi
Şansa bakistanbulda yapmadık bizsadece cüzdan ücreti alındı, memur mekana gelince ücret verilecekti..o da akraba çıktı parayı kabul etmedi
çok iyiistanbulda yapmadık bizsadece cüzdan ücreti alındı, memur mekana gelince ücret verilecekti..o da akraba çıktı parayı kabul etmedi
okadarcık mı 2 kişi masraflar 280 birde 200 memura verdiniz aay çok ucuzmuş bende kafadan 1.000 gider diyordum.280 civarıydı canım
şanslı köfteeistanbulda yapmadık bizsadece cüzdan ücreti alındı, memur mekana gelince ücret verilecekti..o da akraba çıktı parayı kabul etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?