- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hihi yani ben kısmen aydınlatabilirim
Bizim biberler tahmini 10-12 taneydi sanki ve iç tam gelmişti.
250 gr. kadar kıyma kullandım 1 su bardağı kadar da pirinç
Sıvı yağ miktarını hatırlamnıyorum sen göz kararı haleldersin onu1er kaşık gibi domates ve biber salçası ben genelde karıştırırım ikisini )
Sonra baharatlar zaten tuz, karabiber azcık da pulbiber koymuştum ben. Başka baharat koymadım sanırım
Onları tam sığacak bir tencereye koydum, ağızlarına da domates koydum tabii biberlerin :) Sonra tencereye ılık suda çözündürülmüş salçalı bir sos , sosda da tuz var azcık.
Oldu bitti işte kuzu.
sen kıymalımı zeytinyağlımı yapmak istiyorsun ben belki yardımcı olabilirimuyuz şirket bilgisayarı, saçma sapan uygulamaları var, yemek siteleri yasaklı mı olur..
kıyma önceden kavrulur bence, pişme süreleri farklı ya , en kötü doğaçlama yaparım
Hihi yok yok kuzu çnceden kavurmak falan yok. Anlattım yukarıda
Ohoo arkadaş çözmüş işi :)Hihi yani ben kısmen aydınlatabilirim
Bizim biberler tahmini 10-12 taneydi sanki ve iç tam gelmişti.
250 gr. kadar kıyma kullandım 1 su bardağı kadar da pirinç
Sıvı yağ miktarını hatırlamnıyorum sen göz kararı haleldersin onu1er kaşık gibi domates ve biber salçası ben genelde karıştırırım ikisini )
Sonra baharatlar zaten tuz, karabiber azcık da pulbiber koymuştum ben. Başka baharat koymadım sanırım
Onları tam sığacak bir tencereye koydum, ağızlarına da domates koydum tabii biberlerin :) Sonra tencereye ılık suda çözündürülmüş salçalı bir sos , sosda da tuz var azcık.
Oldu bitti işte kuzu.
Yanlış tahmin etmişizuyuz şirket bilgisayarı, saçma sapan uygulamaları var, yemek siteleri yasaklı mı olur..
kıyma önceden kavrulur bence, pişme süreleri farklı ya , en kötü doğaçlama yaparım
sen kıymalımı zeytinyağlımı yapmak istiyorsun ben belki yardımcı olabilirim
GAYET ŞIK VE GÜZEL OLMUŞSUN HAYIRLI OLSUNbu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz
bende çok tarif var ama yapacak zaman yokkıymalı yapmak istiyordum canım,Mrs Pink anlattı sağolsun..ama sende bildiğin tarifleri verebilirsin , şu beceriksiz hatuna
bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz
teşekkür ederimGAYET ŞIK VE GÜZEL OLMUŞSUN HAYIRLI OLSUN
Ohoo arkadaş çözmüş işi :)
Yanlış tahmin etmişizHakikaten ama yemek sitesi niye yasaklı olur ki
teşekkür ederim tatlımtebrik ederim bu arada sende evlenmişsin, düğün ne zamandı senin
Allah ayırmasın, ömür boyu mutluluklar
evet canım takipleşiyoruz instagramdacilek18 Hayırlı olsun canım :) Biz takipleşiyorduk sanırım ben hatırladım gibi bu fotoğraflara benzer ama ismini karıştırdım galiba
bende çok tarif var ama yapacak zaman yok
senin zamanın var ise istediğini anlatabilirim elimden geldiğince
Üf çok karışık bi dönemde takipleştik ya karıştırdım ben zaten hafızam pek iyi değil kusura bakma utandım şimdievet canım takipleşiyoruz instagramda
önemli değil canım üzerindende baya zaman geçti ben pek giremiyorumÜf çok karışık bi dönemde takipleştik ya karıştırdım ben zaten hafızam pek iyi değil kusura bakma utandım şimdi
Ayyyy kuzu ne unuttum? 1 de soğan var tabii o karışımın içinde bu ölçülere bi tane yeterli orta boy falan :)aynen ya çok cahil hissediyorum şu an kendimi
bizim şirketin garip tuhaflıkları oluyor böyle
evet aynen bizde ...benimde zamanım olmuyor ya, bazen yemek bile yapmıyorum kahvaltı yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?