Ne kadar oldu çok merak ettim
Imm takribi 2 haftabunu bende çok merak ettim
ama sen şimdi oraya gidince kocişin ne yapacak evdeImm takribi 2 haftaAma öncesinde de 10 dk görememiştim yani bir şey anlamadım o yüzden siz onu daha fazla düşünün
allah korusun kuzum ya içini ferah tut bu doktorların manyaklarıda var boşuna insanı hasta ediyorlar ya benim arkadaşımda hamile gebeyken kontrolde bebeğin ensesi kalın çıkmış bu çocuk özürlü gebeliğin son bulması gerekşyor dedi ve arkadaşım karar verip doğurcam dedi şimdş renkli ultrasona girdi başka doktora herşey daha net çıktı öyle bir şey yok sağlıı yerinde şimdi sağlıklı bir bebek bekliyorlar çok mutlu olduk diyeceğim o ki mutlaka başka doktorlara da gitAmin canım inşallah
Öylemi ya doktor hiç bişey söylemedi işte test yapmadan bir tek epilepsiden şüphelendi.
Haha ama kuzu durum tahmin ettiğin gibi olmayacak kiiama sen şimdi oraya gidince kocişin ne yapacak evdeyazık adam evlendim barklandım. evime gidince karıcım beni sıcacık yemekle karşılıcak diye hayaller kurarken patttt yapayalnız soğuuuuk bir ekmek arası yiyor :)
çok acıdım şimdi
hahahHaha ama kuzu durum tahmin ettiğin gibi olmayacak kii
Şimdi ben oraya gidicem özlem gidericem vee o eve gelmeden evde olucam. Herşey bu kadar basit. He sıcak yemekle karşılama kısmı bu durumda yalan oluyor ama mühim değil yani. O da gece yemek yeme meraklısı değil zaten
O zamaan sen de basit bişeyler uyduracaksın artık, bu defa da sen mantı yap yahu
Temem ya yapmıyorummm
Ayrıca ben babam evde değil sanıyordum ablamlarda olacak vallahi tutamicam kendimi gidicem özledim ya. Babamı görmeyeli çok zaman oldu dayanamicim
hadi hayırlısı inşallah sonuçların temiz çıkar dua edeceğim senin için
allah korusun kuzum ya içini ferah tut bu doktorların manyaklarıda var boşuna insanı hasta ediyorlar ya benim arkadaşımda hamile gebeyken kontrolde bebeğin ensesi kalın çıkmış bu çocuk özürlü gebeliğin son bulması gerekşyor dedi ve arkadaşım karar verip doğurcam dedi şimdş renkli ultrasona girdi başka doktora herşey daha net çıktı öyle bir şey yok sağlıı yerinde şimdi sağlıklı bir bebek bekliyorlar çok mutlu olduk diyeceğim o ki mutlaka başka doktorlara da git
Haha ay kuzu süper taktik . Annem zaten benim çalmama fırsat vermeden paketleyip veriyor bu tür durumlardahahaho gelmeden evde olacaksa olabilir hatta bir takdik anneden yemek çal haha
Ay fırında makarnaa süper fikir, benim de hedeflerimden biri kendisi henüz kalkışamadım o işe amaFırında makarna düşündm kuzu olmazsa mantıda bir seçenek tabi
hakikaten şuanda kafamı yaslamış sizi okuyordum senin yazıdaki ayrıntıyı görünce zınk diye kalktım beton şeklindeOnlar da güzel :) Ya hiç kupam yok kafa hep orada, ama ondan önce daha alınacak çok şey var tabi. Ben hep eksikler azaldı sanıyorum bitmiş modundayım ama yok yani bitmemişNişanlıma ve kendime pijama falan almaya başlayayım diyorum mesela o da ayrı masraf şimdi.
tam sizlik olmuş çok hoş ben çok beğendim yalnız güle güle kullanınGünaydın kuzulaaaar,
Resmen işe geleli 10 dk oldu
curlygirl kupaları alma konusunda ciddisin sandım gerçekten inme inecekti kalbime yaa o kadar da tehdit etmiştim Auralee ciğimi sana ispiyonlamakla .. Nasıl bir krku yaşadım sabah sabah kupalar yüzünden
Bu arada benim de kupam yoktu geçenlerde almıştım artık çok beğenmesem de ama eşim " ben bu kupalarda bişey içemem isyani çıkardı
Dün ki misafirlerim bişeyler getirmiş sağolsuınlar bir tanesi de kupaydı , çok sevindim onlara ya . Albüme ekleyeyim madem
kasımda alabiliyormuyuz mayıs için eer evetse bende ocak ayını beklemeyeyimBence salonu tuttuktan sonra tarih alınmalı. Burada evli arkadaşlar o şekilde yaptılar. Düğün salonunda yer kalmıyor, ama nikah tarihini 6 ay kala zaten hemen dolduramazlar, hemen gider alırsınız. Biz mayısta evleniyoruz, yerimizi tuttuk, nikah tarihini de kasımda alıcaz inşallah.
Teşekkür ederiiim :)tam sizlik olmuş çok hoş ben çok beğendim yalnız güle güle kullanın
kesinlikle kırmızı olan çok güzel durmuş üstünde favorim bufotoğrafları albüme koydum kızlar kırmızı olan yenisi. Fotolar boydan çkildiği için yan eklendi kusura bakmayın kızlar
İyi akşamlar kuzuuuu :)ben kaçtım kızlar iyi akşamlar
Yaa nasıl içine oturdu değil mihakikaten şuanda kafamı yaslamış sizi okuyordum senin yazıdaki ayrıntıyı görünce zınk diye kalktım beton şeklindeçeyizden öte birde şu pijamalar vs giyecek var dimi ayy yandık ya vallahi bak
Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.kasımda alabiliyormuyuz mayıs için eer evetse bende ocak ayını beklemeyeyim
Haha ay kuzu süper taktik . Annem zaten benim çalmama fırsat vermeden paketleyip veriyor bu tür durumlarda
Bak ben ikimizin de karnı doysun diye gidiyorum yani anneme
Ay fırında makarnaa süper fikir, benim de hedeflerimden biri kendisi henüz kalkışamadım o işe ama
Çok lezzetli oluyor ya :) İçine garnitür falan da koyuyorum ben biraz, o da farklı bir tat katıyor severseniz öyle yap derim :)Akşam kaşar almayı unutmazsam o ve çorba olacak menüde
Aa evde var hatta garnitür çok iyi oldu bak söylediğin kuzum çok sağolÇok lezzetli oluyor ya :) İçine garnitür falan da koyuyorum ben biraz, o da farklı bir tat katıyor severseniz öyle yap derim :)
Rica ederim kuzucum afiyet olsunAa evde var hatta garnitür çok iyi oldu bak söylediğin kuzum çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?