2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Imm takribi 2 hafta Ama öncesinde de 10 dk görememiştim yani bir şey anlamadım o yüzden siz onu daha fazla düşünün
ama sen şimdi oraya gidince kocişin ne yapacak evde yazık adam evlendim barklandım. evime gidince karıcım beni sıcacık yemekle karşılıcak diye hayaller kurarken patttt yapayalnız soğuuuuk bir ekmek arası yiyor :)
çok acıdım şimdi

Amin canım inşallah

Öylemi ya doktor hiç bişey söylemedi işte test yapmadan bir tek epilepsiden şüphelendi.
allah korusun kuzum ya içini ferah tut bu doktorların manyaklarıda var boşuna insanı hasta ediyorlar ya benim arkadaşımda hamile gebeyken kontrolde bebeğin ensesi kalın çıkmış bu çocuk özürlü gebeliğin son bulması gerekşyor dedi ve arkadaşım karar verip doğurcam dedi şimdş renkli ultrasona girdi başka doktora herşey daha net çıktı öyle bir şey yok sağlıı yerinde şimdi sağlıklı bir bebek bekliyorlar çok mutlu olduk diyeceğim o ki mutlaka başka doktorlara da git

Haha ama kuzu durum tahmin ettiğin gibi olmayacak kii
Şimdi ben oraya gidicem özlem gidericem vee o eve gelmeden evde olucam. Herşey bu kadar basit. He sıcak yemekle karşılama kısmı bu durumda yalan oluyor ama mühim değil yani. O da gece yemek yeme meraklısı değil zaten

hahah o gelmeden evde olacaksa olabilir hatta bir takdik anneden yemek çal haha

Fırında makarna düşündm kuzu olmazsa mantıda bir seçenek tabi

hadi hayırlısı inşallah sonuçların temiz çıkar dua edeceğim senin için

Canım benim çok teşekkür ederim. 2 afrklı doktorla görüştüm sonuçlar çıkmadan bir yorum yapamıyorlar işte.
Sağlıkla kucağına alırlar inşllah bebeklerini.

hahah o gelmeden evde olacaksa olabilir hatta bir takdik anneden yemek çal haha
Haha ay kuzu süper taktik . Annem zaten benim çalmama fırsat vermeden paketleyip veriyor bu tür durumlarda
Bak ben ikimizin de karnı doysun diye gidiyorum yani anneme
Fırında makarna düşündm kuzu olmazsa mantıda bir seçenek tabi
Ay fırında makarnaa süper fikir, benim de hedeflerimden biri kendisi henüz kalkışamadım o işe ama

hakikaten şuanda kafamı yaslamış sizi okuyordum senin yazıdaki ayrıntıyı görünce zınk diye kalktım beton şeklinde çeyizden öte birde şu pijamalar vs giyecek var dimi ayy yandık ya vallahi bak

tam sizlik olmuş çok hoş ben çok beğendim yalnız güle güle kullanın

kasımda alabiliyormuyuz mayıs için eer evetse bende ocak ayını beklemeyeyim

hakikaten şuanda kafamı yaslamış sizi okuyordum senin yazıdaki ayrıntıyı görünce zınk diye kalktım beton şeklinde çeyizden öte birde şu pijamalar vs giyecek var dimi ayy yandık ya vallahi bak
Yaa nasıl içine oturdu değil mi
kasımda alabiliyormuyuz mayıs için eer evetse bende ocak ayını beklemeyeyim
Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.

Akşam kaşar almayı unutmazsam o ve çorba olacak menüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…