canım benim nasıl alıştırrısan öyle gider. her akşam dört dörtlük bir sofrayada alıştırmayın kocişleriniziAh mantı dedin mi onda akan sular durur zaten kuzu
Öyle geçiştirmelik şeyler ben de severim ama benimki pek yanaşmıyor gibi ya
Eh peki madem, bugün yemek yapayım oraya da yarın giderim. Hem evde yemek var diye huzurla otururum
Ayy ihihi varlığı yokluğu bir kuzu ya, gelecek mi yarın bilmiyoum ben baya şüpheliyim. Zaten bunun daha seçmesi var albümü var ohoo.
Ayrıca sizin de olacaaaaaaak
Eğer etse yapmayın sakın çok zararlı. Bakteriler için süper zemin hazırlanıyormuş.Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakma
Ama böyle engeller can sıkıcı oluyo işte.
Eşim hala mesajla telkinler veriyo. Yok buzluktan çıkarırmışım da paketiyle sıcak suya koyarmışım o çözülürken de pilav yaparmışım. Hale bak ya haha
Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakma
Ama böyle engeller can sıkıcı oluyo işte.
Eşim hala mesajla telkinler veriyo. Yok buzluktan çıkarırmışım da paketiyle sıcak suya koyarmışım o çözülürken de pilav yaparmışım. Hale bak ya haha
canım benim ya :) yara değil zamanla düzelir oAhh ah bi an bana sorulduğunu hayal ettim yarama tuz basıldıAma tabi şu an Mrs Pink in durumu farklıdır.
Haha işine gelince süper çözümler üretirMrs Pink çözümcü bir eşin olduğu için sevinmelisin heeheh
birde kuzu merak ettim sen annene gititğinde neden eşin evde oluyor o neden senle gelmiyor?
O ikisi için de söyledi de yok et için onu yapmaya cesart edemem kuzucuğuım :)Eğer etse yapmayın sakın çok zararlı. Bakteriler için süper zemin hazırlanıyormuş.
Ay hihiAhh ah bi an bana sorulduğunu hayal ettim yarama tuz basıldıAma tabi şu an Mrs Pink in durumu farklıdır.
Sorma sorma
anladım kuzucum.. aman vardiyada kötü işte. yinede haklı evine alışmaya çalışHaha işine gelince süper çözümler üretir
Kuzu gelir o ya çok da sever annemi , dün annem için annemi özledim falan diyordu hatta
Vardiyalı çalışıyor da bu hafta öğlenci olduğundan çok geç geliyo o yüzden tek gidiyorum :)
O ikisi için de söyledi de yok et için onu yapmaya cesart edemem kuzucuğuım :)
Ay hihiCevap acıklı da olsa yukarıdaki gibi
ne fenasınSorma sorma
Yapmiciğim kuzular korkarım ete bunu uygulamaya. Ama tavuk için sıkıntı olmaz herhalde
Sorma sorma
Yapmiciğim kuzular korkarım ete bunu uygulamaya. Ama tavuk için sıkıntı olmaz herhalde
ne fenasınbuzluktan çıkar herşey için bunu diyorlar kuzucum -18 derecedeki buzuktan çıkartıp 4 derecedeki normal soğutucu bölmesinde çözdürün diyorlar. bunu geçenlerde denedim 18 saat falan sürdü tam olarak çözülmesi
HAha tamam tamam çareyi buldum ben. Dün o tavuklu salata için tavuk haşlamıştık ama fazla gelmişti . Didilmiş bir şekilde duruyor bir pilav bir çorba tamamdır bu iş!Hahah o da olmuyor ama
Tamam işte süper ben ne yapsam acabaHAha tamam tamam çareyi buldum ben. Dün o tavuklu salata için tavuk haşlamıştık ama fazla gelmişti . Didilmiş bir şekilde duruyor bir pilav bir çorba tamamdır bu iş!
Sakın hee tavuk daha da tehlikeli. En çok zehirlenme olayı tavuktan oluyor. Yiyeceksen önceden çöz işte öyle dalavereler kurma, yoksa da kır iki yumurta yine sağlığından olma.Sorma sorma
durumu kabullenince çarede bulunuyor tabi hahahaHAha tamam tamam çareyi buldum ben. Dün o tavuklu salata için tavuk haşlamıştık ama fazla gelmişti . Didilmiş bir şekilde duruyor bir pilav bir çorba tamamdır bu iş!
O zamaan sen de basit bişeyler uyduracaksın artık, bu defa da sen mantı yap yahuTamam işte süper ben ne yapsam acaba
Temem ya yapmıyorummmSakın hee tavuk daha da tehlikeli. En çok zehirlenme olayı tavuktan oluyor. Yiyeceksen önceden çöz işte öyle dalavereler kurma, yoksa da kır iki yumurta yine sağlığından olma.
Kesinlikleeedurumu kabullenince çarede bulunuyor tabi hahaha
Ne kadar oldu çok merak ettimTemem ya yapmıyorummm
Ayrıca ben babam evde değil sanıyordum ablamlarda olacak vallahi tutamicam kendimi gidicem özledim ya. Babamı görmeyeli çok zaman oldu dayanamicim
hadi hayırlısı inşallah sonuçların temiz çıkar dua edeceğim senin içinAy kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. olduAkşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
bunu bende çok merak ettimNe kadar oldu çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?