2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.

Zeytinyağlı mı etli mi?

Çalışınca zor oluyor ya eve gel koştur koştur yemek yap sonra topla vs dinlenmeye vakit kalmıyor

etli olmucak canım :) tarifin varmı :)
Hahah tarif yok annem gibi göz kararı diycem şimdi Ama zeytinyağlıda yeşilliğini ve salçasını az koyunca bir şeye benzemediğini denemelerim sonucunda keşfettim Bol dereotu bol salça Ben daha çok tatlıcıyım tabi, hatta turta dersen buradayım

anımı anlatım sizede beni tanıyan biri görürse iyice kim olduğum belli olsun hahah
bir dönem arkadaşlarımla evde kaldık. bir tanesi güzel yemek yapamazdı ama inatla yapmaya uğraşırdı. bir gün dolma yaptı ama inanın okadar berbat bir dolma yememişsinizdir sevgiliside geldi tattı yazık bişide diyemiyor acayip tuzluydu bi kere biz dedik işte tuzlu olmuş bilmem ne. neyse bi kaç gün sonra bir daha sonra bir daha ve sonra birkez daha inatla sürekli dolma yapıyor ama birtürlü beceremedi sanırım ondan korkuma daha önce hiç denedim yapmaya. ve nezaman yesem konusu geçse kendisini hatırlarım

Çalışınca zor oluyor ya eve gel koştur koştur yemek yap sonra topla vs dinlenmeye vakit kalmıyor
Yardım eden olmazsa daha zor oluyor bir de
Ayy öyle mi dersin
Gitmeyeyim o zaman oturayım evde , yemek yapayım.
Çok da geç geliyo bu hafta canım sıkılıyo yaaa
Ay nolucak kız çene çalarız akşam madem

Hahaha kız resmen derin izler bırakmış sende kuzu, olsun unutmaya çalış, hiç yaşanmamış farzet ve sıfırdan başla
Ayy cancağzım kuzucuğumm , çok sevimli bir fikir bu

Ayy öyle mi dersin
ben öyle zamanalrda ütü yapıyorum bişilerle uğraşıyorum zaman geçiyor kuzu. ama bencede kaçma alışmaya çalış ben öyle yaptım :)
güzel bir püf noktası oldu benim için evdede bir sürü elma var fırını almaadık bi alalım sendeyim ozaman kuzu

Bu aradaa, az önce fotoğafçıya bizim fotolarda son durum nedir diye sordum da .. Tam da onların üzerinde çalışıyordum , yarın göndericem yüksek ihtimalle dedi. İnşallah gönderir artık, tak dedi canıma

çok güzel :) beklliyorz

ben öyle zamanalrda ütü yapıyorum bişilerle uğraşıyorum zaman geçiyor kuzu. ama bencede kaçma alışmaya çalış ben öyle yaptım :)
Ayy çok fena git-geller yaşıyorum. Ama oylar hep eve gitmem yönünde kullanıldı sanırım. Eve gideyim o zaman kaderden kaçılmayacak herhalde

Ayy çok fena git-geller yaşıyorum. Ama oylar hep eve gitmem yönünde kullanıldı sanırım. Eve gideyim o zaman kaderden kaçılmayacak herhalde
aynen öyle kuzucum :) git alışmaya çalış. he çok zor geliyorsa kolay şeylerle geçiştir. mesela bir şehriye çorbası ve mantı gibi yada güzel bir kahvaltı ve menemen olabilir severiz biz böyle

Ayy öyle mi dersin
Boşver canım rahat rahat işleriini yaparsın işte
Hahah yazık kız pes etmemiş ama ya sen bakma ona eminim güzel olacak senin ki
Yardım eden olmazsa daha zor oluyor bir de

Evet haklısın allahtan çok yardımcı oluyor eşim maşallah diyeyim nazar değmesin

Ne güzel en azından fotoğraflarınız var

Ayy cancağzım kuzucuğumm , çok sevimli bir fikir bu
Değil mi amaa ben de sevdim fikrimi
güzel bir püf noktası oldu benim için evdede bir sürü elma var fırını almaadık bi alalım sendeyim ozaman kuzu
Ay fırın şart, nasıl pasta börek yapılır yoksa Ama sorun oldu mu buradayım mis gibi turtalar yaparsın inşallah :)
Ooo yaşasın ya büyük gün geliyor
bu akşam bir ilk olacak bakalım sizin içinde foto çekerim
Hiç de sevmeyiz fotoğrafı ama hadi gönlün olsun diye bakarız
Evleneceğini düşündüğünde kurduğun hayaller ve hayatlar...

aynen öyle kuzucum :) git alışmaya çalış. he çok zor geliyorsa kolay şeylerle geçiştir. mesela bir şehriye çorbası ve mantı gibi yada güzel bir kahvaltı ve menemen olabilir severiz biz böyle
Ah mantı dedin mi onda akan sular durur zaten kuzu
Öyle geçiştirmelik şeyler ben de severim ama benimki pek yanaşmıyor gibi ya
Boşver canım rahat rahat işleriini yaparsın işte
Eh peki madem, bugün yemek yapayım oraya da yarın giderim. Hem evde yemek var diye huzurla otururum
Ne güzel en azından fotoğraflarınız var
Ayy ihihi varlığı yokluğu bir kuzu ya, gelecek mi yarın bilmiyoum ben baya şüpheliyim. Zaten bunun daha seçmesi var albümü var ohoo.
Ayrıca sizin de olacaaaaaaak

İnşallah sizin de olucak en güzelinden :)
Ay inşallah kuzucum inşallah

Çok mantıklı huzurlu huzurlu oturursun aklın evde kalmaz Olsun ya keyifli uğraşlar bunlarda seçmesi zor olsada

Ay inşallah kuzucum inşallah

Çok mantıklı huzurlu huzurlu oturursun aklın evde kalmaz Olsun ya keyifli uğraşlar bunlarda seçmesi zor olsada
Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakma
Ama böyle engeller can sıkıcı oluyo işte.
Eşim hala mesajla telkinler veriyo. Yok buzluktan çıkarırmışım da paketiyle sıcak suya koyarmışım o çözülürken de pilav yaparmışım. Hale bak ya haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…