Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.
Zeytinyağlı mı etli mi?
Ayy öyle mi dersinHahaha haklı ama sankiKaçmamalıyız oturup yemek yapmalıyız
Hahah tarif yok annem gibi göz kararı diycem şimdietli olmucak canım :) tarifin varmı :)
Yardım eden olmazsa daha zor oluyor bir deÇalışınca zor oluyor ya eve gel koştur koştur yemek yap sonra topla vs dinlenmeye vakit kalmıyor
Ay nolucak kız çene çalarız akşam mademAyy öyle mi dersin
Gitmeyeyim o zaman oturayım evde , yemek yapayım.
Çok da geç geliyo bu hafta canım sıkılıyo yaaa
Hahaha kız resmen derin izler bırakmış sende kuzu, olsun unutmaya çalış, hiç yaşanmamış farzet ve sıfırdan başlaanımı anlatım sizede beni tanıyan biri görürse iyice kim olduğum belli olsun hahah
bir dönem arkadaşlarımla evde kaldık. bir tanesi güzel yemek yapamazdı ama inatla yapmaya uğraşırdı. bir gün dolma yaptı ama inanın okadar berbat bir dolma yememişsinizdirsevgiliside geldi tattı yazık bişide diyemiyor acayip tuzluydu bi kere biz dedik işte tuzlu olmuş bilmem ne. neyse bi kaç gün sonra bir daha sonra bir daha ve sonra birkez daha inatla sürekli dolma yapıyor ama birtürlü beceremedi sanırım ondan korkuma daha önce hiç denedim yapmaya. ve nezaman yesem konusu geçse kendisini hatırlarım
Ayy cancağzım kuzucuğummAy nolucak kız çene çalarız akşam madem
ben öyle zamanalrda ütü yapıyorum bişilerle uğraşıyorum zaman geçiyor kuzu. ama bencede kaçma alışmaya çalış ben öyle yaptım :)Ayy öyle mi dersin
güzel bir püf noktası oldu benim içinHahah tarif yok annem gibi göz kararı diycem şimdiAma zeytinyağlıda yeşilliğini ve salçasını az koyunca bir şeye benzemediğini denemelerim sonucunda keşfettim Bol dereotu bol salça Ben daha çok tatlıcıyım tabi, hatta turta dersen buradayım
bu akşam bir ilk olacak bakalımHahaha kız resmen derin izler bırakmış sende kuzu, olsun unutmaya çalış, hiç yaşanmamış farzet ve sıfırdan başla
Ayy cancağzım kuzucuğumm, çok sevimli bir fikir bu
çok güzel :) beklliyorzBu aradaa, az önce fotoğafçıya bizim fotolarda son durum nedir diye sordum da ..Tam da onların üzerinde çalışıyordum , yarın göndericem yüksek ihtimalle dedi. İnşallah gönderir artık, tak dedi canıma
Ayy çok fena git-geller yaşıyorum. Ama oylar hep eve gitmem yönünde kullanıldı sanırım. Eve gideyim o zaman kaderden kaçılmayacak herhaldeben öyle zamanalrda ütü yapıyorum bişilerle uğraşıyorum zaman geçiyor kuzu. ama bencede kaçma alışmaya çalış ben öyle yaptım :)
aynen öyle kuzucum :) git alışmaya çalış. he çok zor geliyorsa kolay şeylerle geçiştir. mesela bir şehriye çorbası ve mantı gibiAyy çok fena git-geller yaşıyorum. Ama oylar hep eve gitmem yönünde kullanıldı sanırım. Eve gideyim o zaman kaderden kaçılmayacak herhalde
Boşver canım rahat rahat işleriini yaparsın işteAyy öyle mi dersin
Hahah yazık kız pes etmemiş ama yaanımı anlatım sizede beni tanıyan biri görürse iyice kim olduğum belli olsun hahah
bir dönem arkadaşlarımla evde kaldık. bir tanesi güzel yemek yapamazdı ama inatla yapmaya uğraşırdı. bir gün dolma yaptı ama inanın okadar berbat bir dolma yememişsinizdirsevgiliside geldi tattı yazık bişide diyemiyor acayip tuzluydu bi kere biz dedik işte tuzlu olmuş bilmem ne. neyse bi kaç gün sonra bir daha sonra bir daha ve sonra birkez daha inatla sürekli dolma yapıyor ama birtürlü beceremedi sanırım ondan korkuma daha önce hiç denedim yapmaya. ve nezaman yesem konusu geçse kendisini hatırlarım
Yardım eden olmazsa daha zor oluyor bir de
Ay nolucak kız çene çalarız akşam madem
Bu aradaa, az önce fotoğafçıya bizim fotolarda son durum nedir diye sordum da ..Tam da onların üzerinde çalışıyordum , yarın göndericem yüksek ihtimalle dedi. İnşallah gönderir artık, tak dedi canıma
Değil mi amaa ben de sevdim fikrimiAyy cancağzım kuzucuğumm, çok sevimli bir fikir bu
Ay fırın şart, nasıl pasta börek yapılır yoksagüzel bir püf noktası oldu benim içinevdede bir sürü elma var fırını almaadık bi alalım sendeyim ozaman kuzu
Ooo yaşasın ya büyük gün geliyorBu aradaa, az önce fotoğafçıya bizim fotolarda son durum nedir diye sordum da ..Tam da onların üzerinde çalışıyordum , yarın göndericem yüksek ihtimalle dedi. İnşallah gönderir artık, tak dedi canıma
Hiç de sevmeyiz fotoğrafı ama hadi gönlün olsun diye bakarızbu akşam bir ilk olacak bakalımsizin içinde foto çekerim
Evleneceğini düşündüğünde kurduğun hayaller ve hayatlar...Ayy çok fena git-geller yaşıyorum. Ama oylar hep eve gitmem yönünde kullanıldı sanırım. Eve gideyim o zaman kaderden kaçılmayacak herhalde
İnşallah sizin de olucak en güzelinden :)Ne güzel en azından fotoğraflarınız var
Ah mantı dedin mi onda akan sular durur zaten kuzuaynen öyle kuzucum :) git alışmaya çalış. he çok zor geliyorsa kolay şeylerle geçiştir. mesela bir şehriye çorbası ve mantı gibiyada güzel bir kahvaltı ve menemen olabilir severiz biz böyle
Eh peki madem, bugün yemek yapayım oraya da yarın giderim. Hem evde yemek var diye huzurla otururumBoşver canım rahat rahat işleriini yaparsın işte
Ayy ihihi varlığı yokluğu bir kuzu ya, gelecek mi yarın bilmiyoum ben baya şüpheliyim. Zaten bunun daha seçmesi var albümü var ohoo.Ne güzel en azından fotoğraflarınız var
Haha hayaller paris, hayatlar gaziosmanpaşa resmenEvleneceğini düşündüğünde kurduğun hayaller ve hayatlar...
Ay inşallah kuzucum inşallahİnşallah sizin de olucak en güzelinden :)
Ah mantı dedin mi onda akan sular durur zaten kuzu
Öyle geçiştirmelik şeyler ben de severim ama benimki pek yanaşmıyor gibi ya
Eh peki madem, bugün yemek yapayım oraya da yarın giderim. Hem evde yemek var diye huzurla otururum
Ayy ihihi varlığı yokluğu bir kuzu ya, gelecek mi yarın bilmiyoum ben baya şüpheliyim. Zaten bunun daha seçmesi var albümü var ohoo.
Ayrıca sizin de olacaaaaaaak
Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakmaAy inşallah kuzucum inşallah
Çok mantıklı huzurlu huzurlu oturursun aklın evde kalmazOlsun ya keyifli uğraşlar bunlarda seçmesi zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?