2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu şaka bir yanada buaralar başka önceliklerim var onlara para ayırmam lazım iki tanesine 45 tl verilmez ama bernardonun kupalarının beğeniyorum ben 4lü olanlar varya onlardan istiyorum :)
Onlar da güzel :) Ya hiç kupam yok kafa hep orada, ama ondan önce daha alınacak çok şey var tabi. Ben hep eksikler azaldı sanıyorum bitmiş modundayım ama yok yani bitmemiş Nişanlıma ve kendime pijama falan almaya başlayayım diyorum mesela o da ayrı masraf şimdi.

Günaydın kızlar 2 gündür raporluydum bugün işe başladım

Günaydın kuzulaaaar,
Resmen işe geleli 10 dk oldu
curlygirl kupaları alma konusunda ciddisin sandım gerçekten inme inecekti kalbime yaa o kadar da tehdit etmiştim Auralee ciğimi sana ispiyonlamakla .. Nasıl bir krku yaşadım sabah sabah kupalar yüzünden
Bu arada benim de kupam yoktu geçenlerde almıştım artık çok beğenmesem de ama eşim " ben bu kupalarda bişey içemem isyani çıkardı
Dün ki misafirlerim bişeyler getirmiş sağolsuınlar bir tanesi de kupaydı , çok sevindim onlara ya . Albüme ekleyeyim madem

Eh ekle de görelim madem

Amanın çok ciciymişş güle güle kullanın Başka neler getirmişler
Haha ay fotoğrafları yok onların ama anlatayım
Bunu alan kuzen bir de çerçeve almış ama değişik bişey çok sevdim. Hayır ambalajı bile çok ciciydi her yerinde wedding day yazıyor falan gelin duygularım depreşti
Bir diğeri tam da ihtiyacım olan anda gelen su bardakları Bir de standart yurtdışından gelen misafir hediyeleri çikolatalar çaylar kahveler falan. He ayrıca düğüne gelememişlerdi söylemesi ayıp çok cici bir tebrik kartı içinde düğün hediyesi diyelim İçinde de not vardı falan o kısım çok sevimliydi yani

Kizlar selam yoldayim ise gidiyorum dun aksam mr a giremedim kapali oldugu icin klostrofobi varda bende bu sabah baska doktora gittim beni yarin acik mr a yolladi ama bu konuyu arastirmamiz gerekiyor epilepsi değil gibi dedi yüzü de pek ciddiydi moralim bozuldu.. Haberler boyle kizceler

Kuzucum hoşgeldiiin, ah gidememen kötü olmuş ama ya zorlasaydın da giremezmiydin ki yani. O kadar ciddi bir fobi mi bu.
Neyse bir gün sonra olsun güzel olsun diyelim sonuçlar .
Soramadın da di mi nasıl bişeyden şüphelendiğini.
Hayırlısıyla çektir şu mr ı da güzel haberler getir bize kuzu yaa

Hadi yaa yarın inşallah bişey çıkmaz kuzu yaa bozma moralini ortada bişey yokki daha

Ohh mis gibiymiş hediyeler :)
Ya kuzu hiç mi dayanamadın, ben de duramıyorum ama gerekli olmuştu da girmiştim fena olsam da. Bi içimiz rahatlasaydı hemencik. Hem yarın çok geç değil mi neden bu akşam değil?

neden şüphelendiki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…