• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım bende alsancakta bi yerde çekilmiştim sigortayla anlaşmalı bi yerdi orasıysa orası kesin veriyo dicektim, inşallah öyle bişey vardır onlardada öğreniriz hemen inşallah güzel çıkıcak öyle düşünüp dua edelim
Yani sonuç her ne ise bir an önce tedavi edilsin kötü hissediyorum kendimi çünkü o anlarda kuzum. Hayırlısı..

karşıyaka devlette canım özelde çekileyim dedim 525 lira istediler :KK70: Ama özele götürücem sonuçları.

Ozaman dua edelim akşam cdyi versinler :-)
Dua ediyoruz bol bol, hem çabucak sonuç çıksın hem de temiz çıksın diye :)

Ben kötü birşey olacağını düşünmüyorum zaten kuzu eeg temiz çıktı ya diğeride öyle olur inşallah
O zaman artık bi psikoloğa ya da psikiyatriye yönlendirirler heralde, tedavi de olunur hepimiz rahat ederiz. Bak anksiyete bozukluğunda da görülebiliyormuş bu belirtiler, o da kontrol altına alınabiliyor hem.

Öylemi ben daha önce çekildim mr ama raporu beklmeiştim akşam sorayım bari

Evham yapma canım açlıktan falanda olabilir belki kötü şeyler düşünme hemen.
Aksine hiç bir stresim yok düğün bitti rahatladım.. Kendimi ve çevremi biliyorum yakın zamanı unutuyorum ama ilk olduğunda ne zaman evlendiğimizi unuttum kendimi hala bekar sanıyordum :KK64:
canım cd yi hemen veriyorlar ama sonuç kağıdını hemen vermiyorlar devlet hastanelerinden bay auzun sürebiriyor. istanbulda böyle tabi 2 ay sonra aldığımı biliyorum bir seferde. ve doktorlar malesef cd den bakmıyorlar illa sonuç kağıdını yorumları istiyorlar. gideceğin doktor bakarmı bilemedim :( bi konuş istersen bakmaz gibiyse ver parayı çektir hemen sonucunu al özelde

Kıyamam inşallah pskolojiktir kuzum ve bi an önce düzelir
Amin canım inşallah :KK36:
O zaman artık bi psikoloğa ya da psikiyatriye yönlendirirler heralde, tedavi de olunur hepimiz rahat ederiz. Bak anksiyete bozukluğunda da görülebiliyormuş bu belirtiler, o da kontrol altına alınabiliyor hem.
Öylemi ya doktor hiç bişey söylemedi işte test yapmadan bir tek epilepsiden şüphelendi.

canım cd yi hemen veriyorlar ama sonuç kağıdını hemen vermiyorlar devlet hastanelerinden bay auzun sürebiriyor. istanbulda böyle tabi 2 ay sonra aldığımı biliyorum bir seferde. ve doktorlar malesef cd den bakmıyorlar illa sonuç kağıdını yorumları istiyorlar. gideceğin doktor bakarmı bilemedim :KK43: bi konuş istersen bakmaz gibiyse ver parayı çektir hemen sonucunu al özelde

Canım sorrdum ben 3 gün sonra çıkıyormuş yani cuma ya da c.tesi çıkmış olur herhalde ama benim doktora göstermem p.tesi bulur ben şansımı denerim yarın cd yle :-)

Amin canım inşallah :KK36:

Öylemi ya doktor hiç bişey söylemedi işte test yapmadan bir tek epilepsiden şüphelendi.
Kuzu normal tabi söylemez sonuç görmeden, ben de böyle kendimce bakıyorum internetten hani maksat iç rahatlatacak bir şeyler de görelim.

Ah kuzum benim :KK19: ben baktım pek içici şeyler okumadım ondan hemen kapattım :-)
Yok onları kaale almadım ben, internet araştırmaları sonucu insan bi şekilde kendini en kötü hastalığın pençesinde buluyor çünkü :) şekil a

Eklentiler

• ee116d7b203e378e2506cc40cdf9c67b.jpg
    ee116d7b203e378e2506cc40cdf9c67b.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
Canım sorrdum ben 3 gün sonra çıkıyormuş yani cuma ya da c.tesi çıkmış olur herhalde ama benim doktora göstermem p.tesi bulur ben şansımı denerim yarın cd yle :-)

Ah kuzum benim :KK19: ben baktım pek içici şeyler okumadım ondan hemen kapattım :-)
ozmaan iyimiş kuzu :) psikolojik olduğunu düşünün lütfen güzel şeyler çağıralım. az buz değil yaşadıklarımız bir sürü stres sıkıntı onlarda bir şekilde çıkıodur.

Yok onları kaale almadım ben, internet araştırmaları sonucu insan bi şekilde kendini en kötü hastalığın pençesinde buluyor çünkü :) şekil a
HAhah evet ya zaten ne araştırsan kanser çıkıyor karşına :D Allah korusun.
ozmaan iyimiş kuzu :) psikolojik olduğunu düşünün lütfen güzel şeyler çağıralım. az buz değil yaşadıklarımız bir sürü stres sıkıntı onlarda bir şekilde çıkıodur.
Dimi ya onca stres yaşadık şimdi rahata erince acısı çıkıyor herhalde

HAhah evet ya zaten ne araştırsan kanser çıkıyor karşına :KK70: Allah korusun.

Dimi ya onca stres yaşadık şimdi rahata erince acısı çıkıyor herhalde
Evet kesinlikle, allah korusun ya. Çok stres yaşadın en son gelinlik mevzuların da yeterince seni gerdi hepsinin patlamasıdır bu artık curlygirl curlygirl un de dediği gibi.

İki gündür bir kasvet var burada ya dağıtalım şu havayı bence artık.
kafein_ kafein_ yok ortalıklarda nerede acaba ?

İki gündür bir kasvet var burada ya dağıtalım şu havayı bence artık.
kafein_ kafein_ yok ortalıklarda nerede acaba ?
Dağıtalım tabii, mesela ben bugün, fuarda görüp beğendiğim bi fincanı buldum, sonra çok kahve fincanım var keşke bu kupa olsaydı dedim kupası karşıma çıktı ama çok pahalıydı diyeyim, curlygirl curlygirl hemen topa tutsun beni :D
bende bugün onu düşünmüştüm :) instagramda balayı fotoları var ama gelmedimiki acaba daha
Kız o kadar balayı mı olur bal yılı olucak böyle :D Gelmiştir de sanırsam bize gerek kalmadı artık :P

Back