2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne kadardı acaba ? Ya bende o kadar çok bardak almışım ki yer yetmiyor dışarda kalanlar oldu
ayyy evet yaa benimde canım çok sıkkın bıktım arkadaş müşterilerin derdinden ufff
Yinemi müşteri sorunu aman canım ya insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten

Aa ama çok şirinmiş ya keşke daha ucuz olsa çok pahalı gerçekten o para verilmez
Yok ya kıyamam yani paraya, deseni kendim yapıp bastırsam mı düz kupaya araştırmalarına girmek üzereyim az kaldı
ayyy pek bi sevdiim bende :)

ayyy sendemi sinir geldi
Ah ah çok güzel de gereksiz bi fiyat işte..
Bana bayramdan beri bi sinir geliyor zaten geçemedi hala

Aa olur valla süper fikir

Günaydın kızlar :)

canım kupaları bende beğendim evdede yok bunlardan alım bari bende

hahaha şaka yapayım dedim ama belli de olmaz hani
Bak şimdi ya Güvendiğim dağlara karlar yağdı şu an. Valla bir alan olursa benim de almama ön ayak olur haberiniz olsun demedi demeyin. Kredi kartını zor tutuyorum cüzdanda

Bak şimdi ya Güvendiğim dağlara karlar yağdı şu an. Valla bir alan olursa benim de almama ön ayak olur haberiniz olsun demedi demeyin. Kredi kartını zor tutuyorum cüzdanda
kuzu şaka bir yanada buaralar başka önceliklerim var onlara para ayırmam lazım iki tanesine 45 tl verilmez ama bernardonun kupalarının beğeniyorum ben 4lü olanlar varya onlardan istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…