• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben çok beğendim canım
Oh sevindim o zaman sağol kuzu :)
Aa ne güzel bir jest yapmış halıcı keşke herkes öyle olsa :KK70: Karışık değil bence halı gayet hoş, kırlentte güzel rengini çok beğendim özellikle.
Haha di mi :D Kaç evin tüm halılarını ondan aldırdık biz olacak o kadar :P :D
Beğenmenize sevindim bir rahatladım akşam gelsin de bütün haliyle çekeyim :)

Oh sevindim o zaman sağol kuzu :)

Haha di mi :KK70: Kaç evin tüm halılarını ondan aldırdık biz olacak o kadar :p :KK70:
Beğenmenize sevindim bir rahatladım akşam gelsin de bütün haliyle çekeyim :)
Hmm ondan öyle bir jest yaptı size :D Tamam akşam foto bekliyoruz ozaman

Off çok yoğun neye koşacağımı şaşırdım ve çok canım sıkıldı, neyseki artık 6da çıkıyoruz :P

Off çok yoğun neye koşacağımı şaşırdım ve çok canım sıkıldı, neyseki artık 6da çıkıyoruz :p

Kalmış şurda 2,5 saatin canını sıkmaya değer mi Allasen :D

Ay kızlar ya ben yine kendimi h&m de buldum. Yine başladım galiba çok kötü oldu bu iş

İyi canım ama doktora gitmemekte ısrarcı, o da çok paniklemiş dün. Bi adam düşerken görmüş tutmuş yoksa kafasını çarpacakmış :KK57:
Sen nasıl oldun ?
Ay kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. oldu :( Akşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar

Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. oldu :KK43: Akşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
Kuzu mr çekildikten bi 15 dk sonra cdleri veriyolar raporu beklmeden onu doktoruna gösterebilirsin aslında

Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. oldu :KK43: Akşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
Tekrarlarsa kesinlikle ciddiye alınmalı tabi ama bir kerelik olayda annemi ikna edemiyorum.
Yine nasıl olur ya ne oluyor böyle :( Çok mu streslisin şu sıralar kuzu ya nasıl bir şey böyle bu :KK43:
Yani nasıl oluyor çok mu uzun sürüyor ki böyle hafıza kayıpları? Bir de çoğu şeyi hatırlıyorsun yakın zamanı mı unutuyorsun? İnşallah sadece psikolojiktir ya.

Kuzu mr çekildikten bi 15 dk sonra cdleri veriyolar raporu beklmeden onu doktoruna gösterebilirsin aslında
Öylemi ben daha önce çekildim mr ama raporu beklmeiştim akşam sorayım bari
Tekrarlarsa kesinlikle ciddiye alınmalı tabi ama bir kerelik olayda annemi ikna edemiyorum.
Yine nasıl olur ya ne oluyor böyle :KK43: Çok mu streslisin şu sıralar kuzu ya nasıl bir şey böyle bu :KK43:
Yani nasıl oluyor çok mu uzun sürüyor ki böyle hafıza kayıpları? Bir de çoğu şeyi hatırlıyorsun yakın zamanı mı unutuyorsun? İnşallah sadece psikolojiktir ya.
Evham yapma canım açlıktan falanda olabilir belki kötü şeyler düşünme hemen.
Aksine hiç bir stresim yok düğün bitti rahatladım.. Kendimi ve çevremi biliyorum yakın zamanı unutuyorum ama ilk olduğunda ne zaman evlendiğimizi unuttum kendimi hala bekar sanıyordum :KK64:

Evham yapma canım açlıktan falanda olabilir belki kötü şeyler düşünme hemen.
Aksine hiç bir stresim yok düğün bitti rahatladım.. Kendimi ve çevremi biliyorum yakın zamanı unutuyorum ama ilk olduğunda ne zaman evlendiğimizi unuttum kendimi hala bekar sanıyordum :KK64:
Akşam hemen sonuç çıksa da bi rahat etse içimiz. Kafa karıştırıcı gerçekten.

Yaa yine mi olduuu. Çok ilginç gerçekten ya, @Conchiglia nın dediği gibi yapmaya çalış mutlaka kuzu yani öyle bir cd veriyorlarsa mutlaka bi yere göster hemen Haftaya kadar beklemek çok zor geldi bana buradan

Akşam hemen sonuç çıksa da bi rahat etse içimiz. Kafa karıştırıcı gerçekten.
Birde bana sor kafam allak bullak oldu :KK43:
Yaa yine mi olduuu. Çok ilginç gerçekten ya, @Conchiglia nın dediği gibi yapmaya çalış mutlaka kuzu yani öyle bir cd veriyorlarsa mutlaka bi yere göster hemen Haftaya kadar beklemek çok zor geldi bana buradan
Yarın sabahtan başka hastanede randevu almıştım zaten cdyi verirlerse götürücem hemen sabahtan kuzum

Birde bana sor kafam allak bullak oldu :KK43:

Yarın sabahtan başka hastanede randevu almıştım zaten cdyi verirlerse götürücem hemen sabahtan kuzum
Tamam dur bi sen sakin ol önce, sonuca kadar sakinliğimizi koruyoruz, senden de çok hızlıca sonuçları bekliyoruz.

karşıyaka devlette canım özelde çekileyim dedim 525 lira istediler :KK70: Ama özele götürücem sonuçları.

Ozaman dua edelim akşam cdyi versinler :-)
Anladım canım bende alsancakta bi yerde çekilmiştim sigortayla anlaşmalı bi yerdi orasıysa orası kesin veriyo dicektim, inşallah öyle bişey vardır onlardada öğreniriz hemen inşallah güzel çıkıcak öyle düşünüp dua edelim

Back