2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

YEKTA61 canım çok güzel görünüyor herşey güle güle oturun inşallah mutfak camına bayıldım çok seviyorum öyle

Canım çok güzel olmuş hepsiii, orta sehpan ne değişikmiş öyle çok beğendim onu da :)
Güle güle oturun inşallahh :)
Eksikler tamamlandıkça yeni fotolar bekliyor oluciiz :)

İnşallah canm haftaya tamamlandıkça daha güzel fotolar eklerim inşAllah

harika olmuş güle güle oturun canım. bu mutfaklara bayılıyorum. yatak örtünüde çok beğendim nereden ?
Sağol kuzumm karacadan kayınvalidem hediye etti canm

YEKTA61 canım çok güzel görünüyor herşey güle güle oturun inşallah mutfak camına bayıldım çok seviyorum öyle

Sağol tatlımm benimm bende beğeniyorum perdesi olunca daha güzel olucak inşaallahh

Ekledim foto hatunlar telefonla çektiğim için bazıları yan oldu kusura bakmayın
yektacım benim renklerimi tercih etmişsin bende mürdüm ve gri kombin yapıyorum hatta perde fonlarımı da seçtim güle güle otur ters fotolar ama başımı eğip baktım seninde renk uymun çok güzel maşallah

sağol tatlımm eminim seninkilerde güzel olacaktır benim ilk renkler mürdüm ve hardaldı sora takımı değiştim. Takımıma uyan renk mürdüm ve gri idi ama gri tonu yemek takımımdaki giri ile uyuşmadı bende krem seçtim iyikide krem tercih etmişim ama hala yemek takımımla nasıl olacak bilmiyorum merakla yemek takımımın gelmesini bekliyorumm

baktım şimdi :) amann maşallah :)

öğretmenlik bayan için en ideal meslek sanırım, kpss şartı aranıyor mu?
daha önce çalıştığım yer vardı hemde kolejlerden referansım çok kpss de var tabi öğretmenlik maalesef yapamıyorum
nişanlım istemiyor zaten bende sıcak bakmıyorum ama arge ve atom enerji kurumunda çalışabilirim imkan çok
bakalım şu işten sıyrılabilirsem atom enerji çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…