harika olmuş güle güle oturun canım. bu mutfaklara bayılıyorum. yatak örtünüde çok beğendim nereden ?Ekledim foto hatunlar telefonla çektiğim için bazıları yan oldu kusura bakmayın
Hahah işte onu ben de bilmiyordum, Bim poşeti koyacaktım ya hani o zaman öyle demiştim hahahOnlar olmadan nasıl oalcaktı acaba çöp kovasız sabunluksuz
her şey miss gibi ferah aydınlık düzenli ben çok beğendim güle güle huzurla otur inşallah nazar değmesin
Hahah işte onu ben de bilmiyordum, Bim poşeti koyacaktım ya hani o zaman öyle demiştim hahah
Canım çok güzel olmuş hepsiii, orta sehpan ne değişikmiş öyle çok beğendim onu da :)
Güle güle oturun inşallahh :)
Eksikler tamamlandıkça yeni fotolar bekliyor oluciiz :)
Sağol kuzumm karacadan kayınvalidem hediye etti canmharika olmuş güle güle oturun canım. bu mutfaklara bayılıyorum. yatak örtünüde çok beğendim nereden ?
YEKTA61 canım çok güzel görünüyor herşey güle güle oturun inşallah mutfak camına bayıldım çok seviyorum öyle
Kuzumm çok güzel olmuş evin sade ve ferahhh bol muhabbetli aşklı vakit geçir inşallahAmin diyeyim hepimiz içinçok teşekkür ederim canım, darısı başına , en güzelleriyle inşşallahh
yektacım benim renklerimi tercih etmişsin bende mürdüm ve gri kombin yapıyorum hatta perde fonlarımı da seçtim güle güle otur ters fotolar ama başımı eğip baktımEkledim foto hatunlar telefonla çektiğim için bazıları yan oldu kusura bakmayın
Kuzumm çok güzel olmuş evin sade ve ferahhh bol muhabbetli aşklı vakit geçir inşallah
sağol tatlımm eminim seninkilerde güzel olacaktır benim ilk renkler mürdüm ve hardaldı sora takımı değiştim. Takımıma uyan renk mürdüm ve gri idi ama gri tonu yemek takımımdaki giri ile uyuşmadı bende krem seçtim iyikide krem tercih etmişim ama hala yemek takımımla nasıl olacak bilmiyorum merakla yemek takımımın gelmesini bekliyorummyektacım benim renklerimi tercih etmişsin bende mürdüm ve gri kombin yapıyorum hatta perde fonlarımı da seçtim güle güle otur ters fotolar ama başımı eğip baktımseninde renk uymun çok güzel maşallah
Fizik mühendisi bide formasyon aldım örtmenlikte olurşu an sigorta işi ile ilgili heralde? kendi mesleğin neydi?
baktım şimdi :) amann maşallah :)canım hastaneye gidip doktor dan rapor vermesini isteyebilirsin. yada işyeri hekimi seni hastaneye sevk edebilir. ozaman sorun olmaz sanırım. ama bu uyuşmalar ihmal edilecek şeyler değil kuzucum
albümün dışını çektim instagrama attım kızlar ara sayfaları çekmeyi unutmuşum :)
güle güle oturun canım :) koltukların rengi süpermiş :)tamm hatunlar yüklüyorum hemen fotoları :)
Fizik mühendisi bide formasyon aldım örtmenlikte olur
Çok şık olmuş evin güle güle oturun canım :)hoşbuldum canımmm :)
albüm yaptım sizin için :) bir bakın bakayım :)
daha önce çalıştığım yer vardı hemde kolejlerden referansım çok kpss de var tabi öğretmenlik maalesef yapamıyorumöğretmenlik bayan için en ideal meslek sanırım, kpss şartı aranıyor mu?
ayyy evet baya baya geçmiş kuzuuAyy kızlar yaa resmen bugün 1.ayımız . Zaman ne çabuk geçtiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?