Ay kuzu valla mecburi alışverişdi o. @blisss ciğim ve diğer kızlar al artık diye sıkıştırıyordu hattafren yapmak zorunda kaldık malum bugünde alışverişe çıkacağız eksikler var
hafta sonu pjeması bilmem nesi onları aldım
bugünde diğerleri derken ben iflası çektim
ne sanki son günlerde banyo seti bakan pink hanımcığım vardı
amin canım hepimizin olsun
bence oturmuş gibi çok ferah çok huzurlu geldi bana banyoda yatabilirim mutfakta olur yani
benimkisi tutumluluktan oldu kuzum kart bilgilerini girdim ama yo yo dedim
En güzeli tutumlu olmak canımama yani ekstre gelince rengim atıyor hayır bakada çok acımasız sabahın kör vaktinde telefona mesaj atıp sonra mail atmak nedir anladık yani defalarca borcun su bu nedir yani yüzümüze vurma
Maşallah zaman ne hızlı geçiyor yaAyy kızlar yaa resmen bugün 1.ayımız . Zaman ne çabuk geçtiiiiii
geçenlerde bi yeltendim çıkmaya ama göndermediler bide alakasız ya işim okulumla falanaile şirketi daha zor oluyor demekki..ee çıkman problem olur mu?
sen evleneli bir ay mı oldu?
Ayy şuan dank etti zaten biliyomusunuz kızlar. Takvime baktım 5i şok oldum yaa. Nasıl geçti ki 1 ay anlamadım gerçekten .Seninde mi ya ne çabuk
Ay kuzu valla mecburi alışverişdi o. @blisss ciğim ve diğer kızlar al artık diye sıkıştırıyordu hatta
yoksa bana kalsa onsuz girecektim eve son günlerde almış olmanın tek sebebi o .
Ayrıca evet fren yapmakda cidden fayda var, alınacak tonlarca şey var daha çünkü senin için. O yüzden ani girşimler yapmamak lazım
canım benim inşallah yerim seni yaçok şekersin ya,buyur gel beklerim, en güzel köşede ağırlarım seni
canım mecburiyetten tutumluyum yoksa nerdeEn güzeli tutumlu olmak canım
Benim banka birde tel uygulamasından uyarıyor
Maşallah zaman ne hızlı geçiyor ya
evin harika olmuş canım :) çiçekler ve davetiyede muhteşem. ağız tadıyla oturun inş
canım eksik çok ben bi büyükleri aldım ıvır zıvıra girişmedim bile bakalım işteAy kuzu valla mecburi alışverişdi o. @blisss ciğim ve diğer kızlar al artık diye sıkıştırıyordu hatta
yoksa bana kalsa onsuz girecektim eve son günlerde almış olmanın tek sebebi o .
Ayrıca evet fren yapmakda cidden fayda var, alınacak tonlarca şey var daha çünkü senin için. O yüzden ani girşimler yapmamak lazım
Ayy kızlar yaa resmen bugün 1.ayımız . Zaman ne çabuk geçtiiiiii
Ay iyi ki yapmışsın kuzu valla sen baskı yaptın diye sıkıştırdım arayada gittim aldım yoksa hala yoktu yaniEvet baya bir baskı yapmıştım ben ama lazımdı napalım
Sorma kuzu baya jet hızıyla geçiyor :)En güzeli tutumlu olmak canım
Benim banka birde tel uygulamasından uyarıyor
Maşallah zaman ne hızlı geçiyor ya
sağol kuzummGeçmiş olsun canım ya
Ayy dimi , yaşlanmaktan korktum bak şuanBugün aynı şeyi bende söyledim , çok hızlı geçti gerçekten ya
geçenlerde bi yeltendim çıkmaya ama göndermediler bide alakasız ya işim okulumla falan
köreliyor muyum diye düşünüyorum ama bu meslekte çok yoğun tempolu
şimdilik duruyorum zorlanıyorum yani
Ay iyi ki yapmışsın kuzu valla sen baskı yaptın diye sıkıştırdım arayada gittim aldım yoksa hala yoktu yani
Sorma kuzu baya jet hızıyla geçiyor :)
Canım çok güzel olmuş hepsiii, orta sehpan ne değişikmiş öyle çok beğendim onu da :)Ekledim foto hatunlar telefonla çektiğim için bazıları yan oldu kusura bakmayın
her şey miss gibi ferah aydınlık düzenli ben çok beğendim güle güle huzurla otur inşallah nazar değmesinhoşbuldum canımmm :)
albüm yaptım sizin için :) bir bakın bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?