Hoşgledin kuzuuu :)
E ne varsa onla yetiniriz biz kuzu
hayırlı olsun canım hemen foto yu bekliyorum :)
canım hastaneye gidip doktor dan rapor vermesini isteyebilirsin. yada işyeri hekimi seni hastaneye sevk edebilir. ozaman sorun olmaz sanırım. ama bu uyuşmalar ihmal edilecek şeyler değil kuzucum
albümün dışını çektim instagrama attım kızlar ara sayfaları çekmeyi unutmuşum :)
Iııhh olmadı bize o pahalı şamdanları kepçe takımlarını unutturamazsınAy yok yaa, kim ipin ucunu kaçırdı da kabak bana patladı kimbilir haha
Hahah ama ne yapayım , maymun gözünü açtı şuann
selam kuzu hoşgeldinheyyy hatunlar selammmm
Ama ama bak işteee, şamdan almadım bens adece baktııımIııhh olmadı bize o pahalı şamdanları kepçe takımlarını unutturamazsın
hoşbuldum canımmm :)Hoşgledin kuzuuu :)
E ne varsa onla yetiniriz biz kuzu
Iııhh olmadı bize o pahalı şamdanları kepçe takımlarını unutturamazsın
selam kuzu hoşgeldin
her şeyede bi bahanen var küçük hanım bende alacağım ki onlardanAma ama bak işteee, şamdan almadım bens adece baktııım
Kepçe takımı da normaldi yaa
canım iyiyim işte havadan mıdır neden canım çalışmak istemiyor önümde yığınla işalaykümselam canım, hoşbuldum :) nasılsın ?
Ahahaha suçuma ortak olacaksın yani çok iyi yaher şeyede bi bahanen var küçük hanım bende alacağım ki onlardan
grip oldum kuzu pek iyi sayılmamm
çaktırma sessiz ol bıçak takımı o silikon takımlardan granit tencere üçünü ertelemiştim daha alamadım bir ara alır gibi oldumAhahaha suçuma ortak olacaksın yani çok iyi ya
Bomba bir itiraf oldu bu
canım iyiyim işte havadan mıdır neden canım çalışmak istemiyor önümde yığınla iş
sen ne yaptın yemek işleri falan nasıl gidiyor?eksikleri tamamlıyo musun?
Kuzuu çooook beğendim beeen :)hoşbuldum canımmm :)
albüm yaptım sizin için :) bir bakın bakayım :)
Aramızda kalacak merak etmeçaktırma sessiz ol bıçak takımı o silikon takımlardan granit tencere üçünü ertelemiştim daha alamadım bir ara alır gibi oldum
Kuzuu çooook beğendim beeen :)
Herşey çok güzel olmuş, dinlendirici bi havası var ayrıca buradan onu aldım ben :) . Salondaki halının tonunu da ayrıca bi sevdim soft soft :)
Güle güle huzurla oturun bir ömür İnşallah :)
ya bende işi bırakasım var bu ara delirdim galiba kendi mesleğime dönesim varo durum bende de var ya , içimden çalışmak gelmiyoryemek yapmaya çalışıyorum diyelim, eksik kısmına da hiç girmedim henüz, o kadar çok sıkılmışım ki çeyiz almaktan içimden gelmiyor
Kredi kartını çıkarmaya üşenmiştirAramızda kalacak merak etme
Haha ayrıca alır gibi olmak nasıl bişey ya haha
yani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedimAramızda kalacak merak etme
Haha ayrıca alır gibi olmak nasıl bişey ya haha
canım ben kaçırmışım fotolorı yeni gördüm çok ferah görünüyor eviniz huzurlu mutlu oturun çok güzelmiş evinizçok mutlu oldum bak şimdi , çok teşekkür ederim ayrıca
Hepimiz huzurla, sağlıkla oturalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?