geçmiş olsun sanada canmayyy çok fena hasta oldum ben
Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..
Bugün kendi evimde de oldu ilk defa ve olaydan 5 dk sonra bilinç kaybı yaşadım eşimi kendimi tanıyorum ama ne zaman evlendik düğünümüz nişanımız balayımız vs hiç bişey hatırlayamadım eşim dalga geçtiğimi sandı hatta 15 dk sonra falan yerine geldi yavaş yavaş herşey çok anormal değilmi bu durum ya
saol canımmgeçmiş olsun sanada canm
Hafıza kaybını ilk defa yaşıyorum ama bu dejavu için psikologa gitmiştim hiçbir sonuç ve tatmin edici cevap alamadım tabi bu sabahki olaydan ciddi korktum ama şirket doktoruna gidip soracaktım ona da yetişemedim çıkmışevett kuzu baya anormal hiç araştırdın mı bunu
Canım bence psikolojik gibi önemli bir şey değildir bazen banada oluyor dejavular gelip gitmeler hatta bazen hiçbirşey düşünemez saniylerce öyle bomboş dururum stres yorgunluk uykusuzluk alışma dönemi herşey etkili olabilirKızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..
Bugün kendi evimde de oldu ilk defa ve olaydan 5 dk sonra bilinç kaybı yaşadım eşimi kendimi tanıyorum ama ne zaman evlendik düğünümüz nişanımız balayımız vs hiç bişey hatırlayamadım eşim dalga geçtiğimi sandı hatta 15 dk sonra falan yerine geldi yavaş yavaş herşey çok anormal değilmi bu durum ya
Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..
Çok enteresan gerçekten. Psikolojik olarak bir sonuç bulamadıysan nöroloğa falan görünmelisin bence. Gerçekten çok garip inşallah büyük bir problem değildirHafıza kaybını ilk defa yaşıyorum ama bu dejavu için psikologa gitmiştim hiçbir sonuç ve tatmin edici cevap alamadım tabi bu sabahki olaydan ciddi korktum ama şirket doktoruna gidip soracaktım ona da yetişemedim çıkmış
Bende öyle düşünüyordum ama iki hafta önce evlenen insan evlendiğini unuturmuCanım bence psikolojik gibi önemli bir şey değildir bazen banada oluyor dejavular gelip gitmeler hatta bazen hiçbirşey düşünemez saniylerce öyle bomboş dururum stres yorgunluk uykusuzluk alışma dönemi herşey etkili olabilir
Elim uyuşmasa korkmazdım ama gerçekten çok kötüydü sabah ne olduğumu şaşırdım tekrarlarsa giderim doktora artık. İnşallah birşey yoktur bunamayımda erken yaştaÇok enteresan gerçekten. Psikolojik olarak bir sonuç bulamadıysan nöroloğa falan görünmelisin bence. Gerçekten çok garip inşallah büyük bir problem değildir
Bi doktora gitsen kuzu bu hafıza kaybı olayı benide korkuttuHafıza kaybını ilk defa yaşıyorum ama bu dejavu için psikologa gitmiştim hiçbir sonuç ve tatmin edici cevap alamadım tabi bu sabahki olaydan ciddi korktum ama şirket doktoruna gidip soracaktım ona da yetişemedim çıkmış
Gidemem kuzu bahane sanabilirler iş yerindenBi doktora gitsen kuzu bu hafıza kaybı olayı benide korkuttu
@Conchiglia Geçmiş olsun canım ben hala direnmekteyim
@blisss bi doktora git bence önemli ihmal etme dejavu neyse ama anlık unutma garip geldi
curlygirl albüme kavuşmussun nasıl
Bu arada bohçanın eksikleri tamam bugün son olarak alışverişe gidip kıyafet parfüm cüzdan kemerini alıp bu dosyayı kaldırıyorum
dün bizim bahçeye geldiler akşama dek beraberdik sonrasında tartıştık ama gıcık oluyorum şuan
evet sonradan fark ettim bide uyuşma benide korkuttuAnlık deği yarım saat kadarHayırdır neden tartıştınız
saoll kuzu :) hayırdır nolduki@Conchiglia Geçmiş olsun canım ben hala direnmekteyim
@blisss bi doktora git bence önemli ihmal etme dejavu neyse ama anlık unutma garip geldi
Bu arada bohçanın eksikleri tamam bugün son olarak alışverişe gidip kıyafet parfüm cüzdan kemerini alıp bu dosyayı kaldırıyorum
dün bizim bahçeye geldiler akşama dek beraberdik sonrasında tartıştık ama gıcık oluyorum şuan
senden önemli değil ama takma onları git bi an önceGidemem kuzu bahane sanabilirler iş yerinden
@Conchiglia Geçmiş olsun canım ben hala direnmekteyim
albüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)evet sonradan fark ettim bide uyuşma benide korkuttu
aslında çok saçma sebepler ona sinir oluyorum yani ne bileyim ben çok neşeliyimdir anneme şaka falan yaptım
babaannesi de vardı dün kendisi oldukça fena kahvemi falan beğenmedi bu önemli değil
ben anneme şaka yaptım sonra eve geldik bana diyor ki babaannem sevmez pek bende dedim kusura bakma benim ailemle aramda olan ilişki ben 25 yıldır böyleyim öylede olurum dedim kendince konuştu
evet sonradan fark ettim bide uyuşma benide korkuttu
aslında çok saçma sebepler ona sinir oluyorum yani ne bileyim ben çok neşeliyimdir anneme şaka falan yaptım
babaannesi de vardı dün kendisi oldukça fena kahvemi falan beğenmedi bu önemli değil
ben anneme şaka yaptım sonra eve geldik bana diyor ki babaannem sevmez pek bende dedim kusura bakma benim ailemle aramda olan ilişki ben 25 yıldır böyleyim öylede olurum dedim kendince konuştu
Elim uyuşmasa korkmazdım ama gerçekten çok kötüydü sabah ne olduğumu şaşırdım tekrarlarsa giderim doktora artık. İnşallah birşey yoktur bunamayımda erken yaşta
Bence sen ayıp olur izin alamam kısmını düşünme ve ihmal etmeden git doktora. Uyuşmalar, hafıza kayıpları hiç hoş gelmedi bana. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.Gidemem kuzu bahane sanabilirler iş yerinden
kuzum takma oda gergin bir gün geçirmiştir bazen benimkide öyle anlışmaz hale geliyor şaşırtıyor beni ama olmaması lazım bizde çalışıyoruz kaç kişinin sıkıntısıyla uğraşıyoruz ama onlar öyle değilevet sonradan fark ettim bide uyuşma benide korkuttu
Ay kuzu çok ilginç bi durum bu ama ya, bunu ihmal etmemen gerektiğini düşünüyorum. Hafıza kaybı olayı korkutucu bi durum neticede hafife alma, uyuşma falan da baya kafa karıştırıcı. Bi fırsat yatratıp görünmelisin mutlaka öyle boşverme bu durumuKızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?