İlk fotodakini ben de beğenmiştim çeyiz aldığım zamanlar ya da çok benzeyen bir modeldi bilmiyorum .nevresim almayacağım cnım uyku seti alacağım nişanlımın tarafı alacakmış zamanları olmayınca ve benim zevkime bırakmak isteyince parasını bana verdiler şimdi almam lazım ayıp olur aslında başka birşeymi alayım dedim nişanlım olmaz onlar öyle niyet etmişler sanada söylemişler al sen dedi mecbur alacağım bunu da tesadüfen oradayken güneşin kızları dizisinde gözüme çarpıp iç geçirmiştim neye nasip neye kısmet bak şimdi onu alıcam normalde o diziyi izlemem ama vardır herşeyde bir hayır
oooh ne güzel bu işin en çok hediyelisi olanını seviyorum vallahi ne yalan söyliyim ya ben aslında almıcam ama ayıp olmasın diye alıyorum karşı tarafa bunu da beğendim uğraşmıyım dedim kafam hepten karıştı onun yerine yatak örtüsü takımım hiç yok üstüne biraz daha ekleyip o eksiğimi alabilim ama işte bizimkide olmaz onlar neye niyet edip bu parayı verdiyse onu al yarın birgün sorarlar yengem baklım ne aldın nasıl bişi ayıp olur o zmaan dedi neyapıyım ben şimdi siz olsanız neyapardınzİlk fotodakini ben de beğenmiştim çeyiz aldığım zamanlar ya da çok benzeyen bir modeldi bilmiyorum .
Ama sonra uyku seti almaktan vazgeçtim .Nevresim takımları almıştım bi kaç tane Yorgan yastıkda hediye geldi düğün öncesi :)
Aranızdaki diyaloğu bimiyorum tabi ama ben olsam kendilerine söylerdim madem öyleyse. Aslında o değil de buna ihtiyaç var bu şekilde yapayım diyorum diye . Yani amaç bir ihtiyaç karşılamak neticede , aynı amaç için birşey alacaksın yine. Özel bir ihtiyaca gitmeyecek öyle olsa olmaz tabii. Yatak örtüsü için de öyle büyük paralar verme derim ayrıca canımoooh ne güzel bu işin en çok hediyelisi olanını seviyorum vallahi ne yalan söyliyim ya ben aslında almıcam ama ayıp olmasın diye alıyorum karşı tarafa bunu da beğendim uğraşmıyım dedim kafam hepten karıştı onun yerine yatak örtüsü takımım hiç yok üstüne biraz daha ekleyip o eksiğimi alabilim ama işte bizimkide olmaz onlar neye niyet edip bu parayı verdiyse onu al yarın birgün sorarlar yengem baklım ne aldın nasıl bişi ayıp olur o zmaan dedi neyapıyım ben şimdi siz olsanız neyapardınz
anladım canım benim mesela nevresim takımım 4-5 takım var 1 veya 2 sini misafir için ayırsam 3 taneside bana 1 pike takımım var 1 tanede uyku setim ama eskilerden bundan 7 yıl önce alınmıştı aslında güzel değil şimdi hoşuma gtmiyor birde fırfırı var etekli lastiklisizce nasıl ben fazla almadım o konuda abartımıyım sizce bana normal gibi ama öyleyse uyarın beni kızlar
Uuu şoktayım , nevrrsim ç.ılgını çıktın kuzu senHmm bir iki tane daha alabilirsin ozaman benim sırf çift kişilik compelete set nevresim pike tk vs 15 tane kadar var ondan abartma demiştim kuzu
ya sorma gerçekte çok abartmışım dolabı görsen şok olursunUuu şoktayım , nevrrsim ç.ılgını çıktın kuzu sen
Ben bi çoğun açmadım kutularıyla duruyo kuzu açık olan 3 tane nevresim var benim kullandığım 2 de misafir :)ya sorma gerçekte çok abartmışım dolabı görsen şok olursun
ya sorma gerçekte çok abartmışım dolabı görsen şok olursun
benim sareve benzer bi model mürdüm olan canım. ben çok beğeniyorum.Kızlar istediğim takım bu işte mor mürdüm 2. Altarnetif diğer 3 resim aynı takım ama önlü arkalı çift taraflı kullanıyorsun evet sizce nasıl gelsin yorumlar
Misafirlikleri açmadım bende henüzBen bi çoğun açmadım kutularıyla duruyo kuzu açık olan 3 tane nevresim var benim kullandığım 2 de misafir :)
Hahah görmüş kadar oldum inan kii
Ben hazır dursun diye yıkamış ütülemiştim :)Misafirlikleri açmadım bende henüz
Yaptık bir hata
İyi yapmışsın canım benim çift kişiliklerden zaman kalmadı onlaraBen hazır dursun diye yıkamış ütülemiştim :)
Hmm bir iki tane daha alabilirsin ozaman benim sırf çift kişilik compelete set nevresim pike tk vs 15 tane kadar var ondan abartma demiştim kuzu
doğru söylüyorsun daha neler ne eksikler var onlara gelene kadar kızlar dün boynerden bir aksesuar gördüm mumluk ve saksı tarzında bir model daha bayıldımbenim sareve benzer bi model mürdüm olan canım. ben çok beğeniyorum.
benimde 4 tane nevresim var sanırım 2 tanede pike yetiyor şuan abartmayın gerek yok
senin aldıkların uuuu çokmuş ben az aldım
evett bugün çok yavaş ilerliyorrrResmen zaman geçmiyo yaa, çatlayıvericem şimdi burda
Cuma günleri böyle, inat ediyor resmeenevett bugün çok yavaş ilerliyorrr
En azından yarın çalışmıyorsunCuma günleri böyle, inat ediyor resmeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?