- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
radyo hiç unutturmuyo bana saolsun :)Ne zamandır unutmuşum böyle bi şarkı olduğunu ben
Ayy ben de unutmuşum , çok iyi geldiiii :))Ne zamandır unutmuşum böyle bi şarkı olduğunu ben
Hadi ya hala çalıyor mu radyoda. Benim hafızamdan çıkmış gitmiş resmen :)radyo hiç unutturmuyo bana saolsun :)
Evett hoş geldi böyle kulağıma :) İlk çıktığında deli gibi dinlerdikAyy ben de unutmuşum , çok iyi geldiiii :))
Ben sabahtan akşama kadar dinlediğim için denk geliyo bana :)Hadi ya hala çalıyor mu radyoda. Benim hafızamdan çıkmış gitmiş resmen :)
Evett hoş geldi böyle kulağıma :) İlk çıktığında deli gibi dinlerdik
Ay bak bir ara ben de tüm gün radyo dinlendirdim unuttum o alışkanlığımı, iyi oluyordu tekrarlayayım ben bunuBen sabahtan akşama kadar dinlediğim için denk geliyo bana :)
Canı sıkılıyo insanın ses olmayınca :)Ay bak bir ara ben de tüm gün radyo dinlendirdim unuttum o alışkanlığımı, iyi oluyordu tekrarlayayım ben bunu
Ya ben bişey farkettim, benim yemek takımı 24 parçaydı ya hani, içinden pasta tabakları çıkmadı galiba şu an farkettim
Çok güzel habeeer, heyecanmakta çok haklısın kuzu :)fotoğraf albümümüz bikaç güne elimde olacakmış çok heyecanlandım gelsin artık
Aaa ne güzel bizim daha olmamış kuzu dün sordukta 1-2 hafta var dahafotoğraf albümümüz bikaç güne elimde olacakmış çok heyecanlandım gelsin artık
Şükür hepimizin içi rahatladı.Heh tabaklar tammış sıkıntı yokAnnem baktı şimdi
ayy kıyamam ya afferin enişteye ee iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta söz verip yemin etmiyoruz boşa yeri geldimi anne baba arkadaş eş oluyoruz aman dikkat geçmiş olsun aslında 1 serum seni ayağa kaldırır zımk gibiKuzu geldim buradayım . Dediğim gibi dün kemiklerim ağrıyodu ya eve gittim felaket bir hal aldı iyice. Ağrılar üşüme titreme bir de bağırsak bozuldu.. Bütün gün yattım ama faydası da yok eşim uğraşıp durdu akşam sağolsun nane limonlar çorbalar. Üşüme kısmı geçti en azından . İşe de anca gelebildim kalkamadım yataktan sabah bi türlü
Çok güzel habeeer, heyecanmakta çok haklısın kuzu :)
Benimkine daha çok var ama ya kimbilir ne zaman gelecek yaramı deştin şimdi
ben baya geç kaldım seçmekteAaa ne güzel bizim daha olmamış kuzu dün sordukta 1-2 hafta var daha
Aman olur mu canım öyle şeyAy ben de çok kınadım vallahi, bu hatun böyle. Ablamda da baya sürmüştü bu iş .
Ay bir de korkuyorum sanki bütün fotolar birbirine benziyormuş gii hissedfiyorum meraktan ölüciim
Hallaam çok heycanlı accık görsem yeterdi albüm onun olsun yaAman olur mu canım öyle şeyAma ben de meraktan ölüyorum yani
Bizimki napıyosa bir ay oldu bitmediben baya geç kaldım seçmektebayramdan önce gönderdim dün sordum 2-3 güne sizde dedi :)
Ahaha merak yüzünden nelerden vazgeçiyorsun görmeli gerçektenHallaam çok heycanlı accık görsem yeterdi albüm onun olsun ya
Bizimki napıyosa bir ay oldu bitmedi
Meraktan daha kuvvetli bir duygumuz yok ki bizim olsun o kadarAhaha merak yüzünden nelerden vazgeçiyorsun görmeli gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?