2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

fotoda bardaklar gözüküyor. bardak yoktu demi hani acaba onunlamı 24 parça oluyordu
Yok ya pasta tabağı yazıyor açıklamada. Bardaklı olarak da satılıyormuş keşke onlardan alsaymışım dedim onu sonradan gördüm tabi
hadi yaa burda olmalıymışın kuzu muhabbet eksik olmaz
Ay evet ya özlüyorum burayı
Ay o pedal ne işe yarıyor acaba Ayrıca nerede denenir ki bu valla çok merak ettim şu an

bende bundan var canım. marka bumuydu hatırlmaıyorum ama böyle pembesinden. gayette memnunum :)
https://www.google.com.tr/search?q=...h2X3wdo&biw=1600&bih=775#tbm=isch&q=parex+mop
Heh bende de bunun bim versiyonu var mavimsi bi renk 15-20 TL civarıydı baya rahat
olurmu kuzuuu olması lazım resimlerde gözküyoduda sanki
Yok ya bendeki resimlerde çukur kase ve servis var, kafam durdu hatırlayamıyorum ilk iş onu arıycam evde :)

Pedala basınca dönüyo kuzu sıktırmış oluyo paspası annemin komşusunda ayy merak ettimde deniim dedim

Pedala basınca dönüyo kuzu sıktırmış oluyo paspası annemin komşusunda ayy merak ettimde deniim dedim
Ay kıyma hiç o paraya değmez derim, bime geliyor bunlardan çok daha ucuz ben hiç problem de yaşamadım hem döndür döndür çok eğlenceli Silme kısmı için aynı şeyi söyleyemiyorum tabi

bu güzel bir haber o vakit :) eşimi kandırdığım vakit almalıyım

Haha fırın için kandırırsın herhalde ya çok zor olmamalı diye umuyorum kuzu :)
Kuzu bundan annemde vardı gerçekten çok rahat ya, ben tam kıyıp bundan alacaktım girdiğim mağazada kalmamıştı sonra aman 25 lira olanın suyumu çıktı pedallı değil döndürmeli olsun dedim onu aldım Gerçi annem kendikini vermeyi teklif etti ama taşırken benim alşdığımı indirivermişim arabaya kaldı öyle

evet canım bendeki pedalsız ama iş görüyor gerek yok okadar vermene 20-25 falan vermiştim ben
herkes memnun ayy bimi bekliyim bari ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…