2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik

Ben bunu görmemişim bu arada kuzu. Kilo olayı benim de kafamı karıştırıyo anlamam öyle yani
Göz kararı atıyorum poşete işte

kuzuu bende öyleyim merak etme

yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik

Heyt beee , tebrik ettim seni gerçekten onu da düşünmüşsün yaa helal olsun kuzuu :)
Hatun evlilikte pro seviyeye geçmiş tebrik ettim şu anda Helal olsun vallahi kendimi çok müsrif gördüm

Hadi yaa olsun bugün yaparsın artık kuzu :)
Bugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine de Ne kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya

daha çok yenisin canım çok normal

günaydınlar, üzülme bliss yeni taşındın normaldir zamanla herşey cuk diye oturuverir. tabi evde de oturuverirsen zamanını ayırırsan taze gelin olmak zor iş bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…