Hahah iyi ki valla kuzuuAa çok ayıp ya nasıl yapmazsın iyi ki söyledim bak
yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerikpazardan alırken ayarlamayı nasıl yapıosunuz canım. mesela domates soğan patlıcan vb. kilo olarak nasıl alıyorsun? ben marketten alıyorum tane olarak aşağı yukarı hesap ediyorum kilo işi karıştırıyor kafamı :)
Heyt beee , tebrik ettim seni gerçekten onu da düşünmüşsün yaa helal olsun kuzuu :)yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik
Ben bunu görmemişim bu arada kuzu. Kilo olayı benim de kafamı karıştırıyo anlamam öyle yanipazardan alırken ayarlamayı nasıl yapıosunuz canım. mesela domates soğan patlıcan vb. kilo olarak nasıl alıyorsun? ben marketten alıyorum tane olarak aşağı yukarı hesap ediyorum kilo işi karıştırıyor kafamı :)
kuzuu bende öyleyim merak etmeHahaha ay en güzel bi cümle oldu o
Ben de 3 haftalık evliyim kaç kez çamaşır yıkadım hatırlamıyorum ama annem bu kadar sık yıkamıyordu evde 4 kişiyken yani sorun bende mi acabaen az 7-8 kez çalıştı o makine o da en az diyorum!
Heyt beee , tebrik ettim seni gerçekten onu da düşünmüşsün yaa helal olsun kuzuu :)
yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik
Hatun evlilikte pro seviyeye geçmiş tebrik ettim şu andaHeyt beee , tebrik ettim seni gerçekten onu da düşünmüşsün yaa helal olsun kuzuu :)
mantıklı :) bizded pazar günü kuruluyor pazar bu haftadan itibaren denicimmm bakalım :)yarım kilo kuzu :) bazı şeylerin yarım kilosu çok geliyo tabi mesela fasülyenn onu az boyle kavurup buzluga atıyorum kışın yerik
Hatun evlilikte pro seviyeye geçmiş tebrik ettim şu andaHelal olsun vallahi kendimi çok müsrif gördüm
Bizimde öyle :) dene dene hem taze hemde daha uygun oluyomantıklı :) bizded pazar günü kuruluyor pazar bu haftadan itibaren denicimmm bakalım :)
günaydın kızlar buarada
yaptın mı yimeğiiii :)Günaydın kızlarrr
Yapamadımyaptın mı yimeğiiii :)
Hadi yaa olsun bugün yaparsın artık kuzu :)YapamadımDün digitürk bayisine gitmek zorunda kaldık bir sorun için 9'a geliyordu eve geldiğimizde patatesli bişeyler uydurdum hemen kaldı yani kuzucum
Bugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine deHadi yaa olsun bugün yaparsın artık kuzu :)
daha çok yenisin canım çok normalBugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine deNe kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya
Evde her yer her yerde sanki düşündükçe sinirim bozuluyordaha çok yenisin canım çok normal
günaydınlar, üzülme bliss yeni taşındın normaldir zamanla herşey cuk diye oturuverir. tabi evde de oturuverirsen zamanını ayırırsanBugünde anneme gidicez ya ben anlamadım oturup evde doğru düzgün yemek yapamadım hala düzenlenmesi gereken yerler var eve eve gelip yatana kadar oturmuyorum düzen oturmadı yine deNe kadar süre de düzenlenir bu ev, işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?