2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yakın olsaydın değişirdik yemeklerden kuzu ayyy kaç zamandır canım lahana sarması çekiyo benim biri yapsada gitsem diye bakıyorum evde denesem mi diyorum ama korkuyorum hiç yapmadım

Ayy evet cesaret edilmesi zor bişey istemiş canın. Ama haftasonu vaktin daha bolken deneyebilirsin sanki kuzu , denemeden bilemeyiz neticede
Ya salata ya cacık yada yoğurt tek çeşit yemek yiyoruz genelde kuzu arada fasülyenin yanına pilav belki yapıyoruz :) eşim öyle çok sevmiyo zaten tek çeşit yeterli onun için
Aa o zaman şanslısın bence Bizde yuğurt cacık salata neyse onlar o iki çeşidin yanına geliyo.
Annemlerleyken de durum böyleydi bizde ama onun annesi ( yemek yapamaz pek ama ) çeşidi fazla tutardı . O yüzden bunlar ona az geldi ilk başta şimdi alışıyo çok şükür ki. 2 kişiyiz yani 4-5 çeşit yemek mi yapalım eve gelince

Bizim sıkıntı işte kuzu dolaba giren yemeği yemeyi çok sevmiyoruz kalırsa yiyoruz tabi ama kalmasın diye az yapıyoruz
öyle bir takıntınız varsa zor bizde eve geç gidince hergün yapıp yemeye kalksak saat 9u buluyor :)
Ah karnıyarık yaa, nasıl severim nasıll! Pilav ve cacık da olursa düşüp bayılabilirim
patlıcanı çok sevmem ama bu üçlüye bende bayılıyorum :)

Bizdede öyleydi ama o sevmiyo işte benimde işime geliyo ayrıca parantez içinde lafıda tokuşturdun ayyy deniim dimii en kötü lahana zebil olur

Bizdede öyleydi ama o sevmiyo işte benimde işime geliyo ayrıca parantez içinde lafıda tokuşturdun ayyy deniim dimii en kötü lahana zebil olur
Hahaha parantez içinde gerçekleri yazdım vallahi billahi, bıraksan şiir yazarım bu konuda ama neysee
Ay evet dene yaaa, belki bana da bir heves gelir. Biber dolmasını yapayım da zaman geçince sarma yapmak istiyorum ben de

hihihhi :) parantez içindeki şey bizim içinde geçerli belkide oyüzden biizmkinin önüne ne koysan sesini çıkartmıyor harika olmuş diyip yiyor tek çorba bile yeter diyor garibim

ahhaha benim parantez içine sığmaz diye yazmadım, sarma kolay olur kuzu bak onu yapp

hihihhi :) parantez içindeki şey bizim içinde geçerli belkide oyüzden biizmkinin önüne ne koysan sesini çıkartmıyor harika olmuş diyip yiyor tek çorba bile yeter diyor garibim
ahhaha benim parantez içine sığmaz diye yazmadım, sarma kolay olur kuzu bak onu yapp
Hahah parantez içindeki gerçeklerin ekmeğini yiyoruz belki de şuan çok eğlendim vallahi ya
Kuzu tek sorunu oyalayıcı olması o yüzden bir haftasonuna sıkıştırıcam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…