- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
iyi bari kuzu :) kuzuu ne diciim biz senin mutfağı gördük mü hatırlamıyorum hiççSağol kuzucum dün mr muscle denedim bende oldu gibi bu da aklımda olsun
iyi bari kuzu :) kuzuu ne diciim biz senin mutfağı gördük mü hatırlamıyorum hiçç
yakın olsaydın değişirdik yemeklerden kuzuayyy kaç zamandır canım lahana sarması çekiyo benim biri yapsada gitsem diye bakıyorum evde denesem mi diyorum ama korkuyorum hiç yapmadım
Aa o zaman şanslısın benceYa salata ya cacık yada yoğurt tek çeşit yemek yiyoruz genelde kuzu arada fasülyenin yanına pilav belki yapıyoruz :) eşim öyle çok sevmiyo zaten tek çeşit yeterli onun için
Ne zamandır fotoğrafa hasret yaşıyoruz sen çek yine de kuzu hahahaGörmüştünüz kuzu zaten açık mutfak benim ki ama istersen akşam çekerim yine
Hadi yaa hatırlamıyorum ben hiçGörmüştünüz kuzu zaten açık mutfak benim ki ama istersen akşam çekerim yine
Ne zamandır fotoğrafa hasret yaşıyoruz sen çek yine de kuzu hahaha
Hadi yaa hatırlamıyorum ben hiç
öyle bir takıntınız varsa zorBizim sıkıntı işte kuzu dolaba giren yemeği yemeyi çok sevmiyoruz kalırsa yiyoruz tabi ama kalmasın diye az yapıyoruz
patlıcanı çok sevmem ama bu üçlüye bende bayılıyorum :)Ah karnıyarık yaa, nasıl severim nasıll! Pilav ve cacık da olursa düşüp bayılabilirim
Bizdede öyleydi ama o sevmiyo işte benimde işime geliyoAyy evet cesaret edilmesi zor bişey istemiş canın. Ama haftasonu vaktin daha bolken deneyebilirsin sanki kuzu , denemeden bilemeyiz neticede
Aa o zaman şanslısın benceBizde yuğurt cacık salata neyse onlar o iki çeşidin yanına geliyo.
Annemlerleyken de durum böyleydi bizde ama onun annesi ( yemek yapamaz pek ama) çeşidi fazla tutardı . O yüzden bunlar ona az geldi ilk başta şimdi alışıyo çok şükür ki. 2 kişiyiz yani 4-5 çeşit yemek mi yapalım eve gelince
mutfağını gördüğümü bende hatırlamıyorum bak şimdi :)Hahah tamam size çekerim ozaman akşam unutmazsam
Hahaha parantez içinde gerçekleri yazdım vallahi billahi, bıraksan şiir yazarım bu konuda ama neyseeBizdede öyleydi ama o sevmiyo işte benimde işime geliyoayrıca parantez içinde lafıda tokuşturdun ayyy deniim dimii en kötü lahana zebil olur
O zaman sizinki mantıklı kuzuöyle bir takıntınız varsa zorbizde eve geç gidince hergün yapıp yemeye kalksak saat 9u buluyor :)
patlıcanı çok sevmem ama bu üçlüye bende bayılıyorum :)
hihihhi :) parantez içindeki şey bizim içinde geçerli belkide oyüzden biizmkinin önüne ne koysan sesini çıkartmıyor harika olmuş diyip yiyorHahaha parantez içinde gerçekleri yazdım vallahi billahi, bıraksan şiir yazarım bu konuda ama neysee
Ay evet dene yaaa, belki bana da bir heves gelir. Biber dolmasını yapayım da zaman geçince sarma yapmak istiyorum ben de
Hahaha parantez içinde gerçekleri yazdım vallahi billahi, bıraksan şiir yazarım bu konuda ama neysee
Ay evet dene yaaa, belki bana da bir heves gelir. Biber dolmasını yapayım da zaman geçince sarma yapmak istiyorum ben de
ay patlıciiim gülmektenhihihhi :) parantez içindeki şey bizim içinde geçerli belkide oyüzden biizmkinin önüne ne koysan sesini çıkartmıyor harika olmuş diyip yiyortek çorba bile yeter diyor garibim
mutfağını gördüğümü bende hatırlamıyorum bak şimdi :)
hihihhi :) parantez içindeki şey bizim içinde geçerli belkide oyüzden biizmkinin önüne ne koysan sesini çıkartmıyor harika olmuş diyip yiyortek çorba bile yeter diyor garibim
Hahah parantez içindeki gerçeklerin ekmeğini yiyoruz belki de şuan çok eğlendim vallahi yaahhaha benim parantez içine sığmaz diye yazmadım, sarma kolay olur kuzu bak onu yapp
ahahhaha haklısınHahah parantez içindeki gerçeklerin ekmeğini yiyoruz belki de şuan çok eğlendim vallahi ya
Kuzu tek sorunu oyalayıcı olması o yüzden bir haftasonuna sıkıştırıcam onu
hoşgeldinnn :)helloooo :) ben geldimmm herkeşlere sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?